|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morfologija
10.6.2005 14:06:40   
Majči
Mi katera razloži kaj je morfologija - kakšen poseg? Sem v drugi nosečnosti, pa mi na žalost to ni znano v prvi mi niso tega delali.....Hvala za inf. vsaki, ki bo odgovorila!

Bay
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Morfologija
10.6.2005 14:08:27   
Anonimen
Majči, to ni nič drugega, kot samo bolj podroben ultrazvočni pregled. Lepo bodo premerili otročkove organe, ti pa boš uživala, ko boš to na ekranu spremljala. Nič bat :)

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Morfologija
10.6.2005 14:18:13   
Talči
Morfologija je podroben ultrazvok, med 20-24 tednom, ko plodu pregledajo vse organe - srček, ledvičke, želodček, pljučka itd, da vidijo, ali se vse normalno razvija. To se v tem času še da, ker je njegova koža še prozorna in se vse lepo vidi.
Če želiš imeti lep spomin, preveri, ali ima tvoj G možnost UZ pregled posneti na videokaseto. Meni je to z veseljem naredil in vsake toliko si ogledam detece, ki (zaenkrat še) prebiva v meni. Vidiš pa vse, rokice, prstke lahko prešteješ, skratka vse. Ful lepo.
Včasih so delali morfološki pregled tudi drugič, tam okoli 30 - 32 tedna, zdaj pa ga več ne, ker imamo po zakonu :nosecka: pravico do dveh UZ (na pregledu, ko ugotovi, ali je vse v redu z nosečnostjo in drugega za morfologijo). Vendar je meni naredil tudi ta pregled. In spet posnel. Zdaj imamo že pravo malo nadaljevanko...
LP
Talči

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Morfologija
14.6.2005 14:17:12   
Majči
Punce, hvala za detajlen opis, zdaj mi je tudi ta beseda jasna. Ja, tudi moja g. mi je rekla, da naj naslednji (takrat bom imela 21,5 tednov) prinesem s seboj VHS, da mi bo posnela pregled.

Ja, komaj čakam in upam, da se bo takrat videl tudi spol!! Pri moji prvi, se do zadnjega ni vidlo, saj se je tako močno skrivala....in na koncu je bila punčka. zdaj si želimo fantka a konec koncev nam je čisto vseeno, samo da bo vse vredu in da bo zdravo!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?