Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moram zeleno prati drugače? 21.3.2008 16:04:34
|
|
|
|
Bejba
|
Stvar je takšna. Imam dve zeleni srajci (nekaj med svetlo in temno zeleno). In že pri prvi se mi je po pranju na ovratniku naredil en tak lisast flek (zgleda kot bi se barva nekako razlila). Sicer ni tako opazno, ker je ravno pri vratu, ampak me jezi, ker srajca ni bila ravno poceni in naj bi bila tudi kakovostne znamke (Street one). No, včeraj pa sem v C&A kupila še eno zeleno srajco s kratkimi rokavi, jo operem in ko se posuši je po eno strani cela flekasta . Zopet, kot bi se malo barva razlila. Ok, ta je bila krepko cenejša od prve, ampak vseeno ne vem kaj delam narobe. Obe pa perem na 40 in skupaj s pisanim perilom. Res mi ni nič več jasno . Kaj delam narobe? LP; Bejba
|
|
RE: Moram zeleno prati drugače? 21.3.2008 19:42:15
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
V Dm- u prodajajo nek prašek, da ti ne razbarva perila. Ja, pa kakšne take stvari je prvič najbolje prati na roke.
|
|
|
|
RE: Moram zeleno prati drugače? 22.3.2008 22:10:26
|
|
|
|
MALINČICA
|
Mogoče pa so to flekci od praška? Men se je to dostkrat zgodilo, dokler nisem temne stvari začela prati z detergentom za temno perilo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?