Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 20:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
in potem jamrate babe, da nimate dnarja..mislim..
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 20:17:11
|
|
|
|
Marogica
|
Čestitke za nov pralni stroj, vendar oprosti, 270 jurjev pa je že malo preveč, vsaj zame. Razen, če bi še ta pralni stroj perilo obešal in ga zlikal, potem pa takoj......
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 20:22:58
|
|
|
|
CatJa
|
Smrček, hvala, ker skrbite za naš družinski proračun. Ko bi le bilo več takih Sam res pa ne vem kater Gorenjev pralni stroj stane tolk. A je okrašen s kristali, tako kot hladilnik "Swarovski"?
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 20:52:59
|
|
|
|
smrček
|
Nikoli nisem jamrala, da nimam dnarja, ker kdor jamra mu je treba vzet Pralni stroj sem si kupovala vsaj ene dve leti (dosedanji je star celih 23 let ) priznam, da sem pa letos šparala na velikih koncih, pa še božičnica je vmes padla, pa se je nabralo. Stroj pa samo pere, žal ne zna obešat in likat za tak dnar bi se že skoraj pričakovalo . Z mojim sva mišljenja, da jar kupiva, kupiva špico. Seveda to ne pomeni, da cenejši stroji niso kvalitetni. Evo še link, če katero zanima http://www.gorenje.si/9594?aid=8999
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober stroj, vendar čisto preveč drag, pa sori, sam jaz se s tem ne bi glih hvalila.
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:14:27
|
|
|
|
CatJa
|
Dobra izbira!
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:18:47
|
|
|
|
ZARA
|
Men je krasen, tud če ne zna obešat...
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:19:26
|
|
|
|
Jančika_
|
Res je dražji kot ostali stroji, ampak če pogledaš, koliko keša en folk zmeče ven za eno sezono smučanja ali pa za kak trapast avto... 100 jurjev razlike pa ni tak hudo, če si si ga res želela. Pa vem, da si si ga .
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:21:05
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem ta mesec tudi kupovala pralni stroj. Sem videla takega - ful špica, cena pa tud. Sem vzela malo cenejšega.
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:25:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je največ vreden podatek, da ima centrifuga 2.000 obratov, vau, pa seveda jogging program. Brez rekreacije pa danes res več ne gre. Sicer ne vem, kaj bodo soedi rekli, ampak ...
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:29:08
|
|
|
|
ZARA
|
Anede, jst sem šla prvo gledat kolk ima obratov...2000!! To že suho ven pride, samo oblečeš in laufaš...
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:33:27
|
|
|
|
lefairyon
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrček Nikoli nisem jamrala, da nimam dnarja, ker kdor jamra mu je treba vzet Pralni stroj sem si kupovala vsaj ene dve leti (dosedanji je star celih 23 let ) priznam, da sem pa letos šparala na velikih koncih, pa še božičnica je vmes padla, pa se je nabralo. Stroj pa samo pere, žal ne zna obešat in likat za tak dnar bi se že skoraj pričakovalo . Z mojim sva mišljenja, da jar kupiva, kupiva špico. Seveda to ne pomeni, da cenejši stroji niso kvalitetni. Evo še link, če katero zanima http://www.gorenje.si/9594?aid=8999 jaz ti pa pšrivoščim nov stroj...sama praviš da ši šparalča na vseh koncih pa še stari stroj je bil res star...sej zdej ga pa spet ne boš kupovala ene 20 let...pa se pogliha a ne? naj ti dobro služi pa čimmanj kvarov... lp, nadi
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 21:37:53
|
|
|
|
HuAnita
|
Kul. Mi smo sicer vzelei cenejšega od Eveluksa, pa tako vem, kaj pomeni dobro prati. Pred tem sva uporabljala najstarejši model Gorenja, ki je res že komaj sopihal, se je še serviser čudil, da ga še imava. Jaz ti ga privoščim, sploh ker vem, kako se trudita za družinski proračun. In ne jamraj toliko, saj vidiš, da te takoj zasačijo Mislim, eni pa res imajo na vse takoj nek beden komentar
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 22:01:59
|
|
|
|
valči
|
Jaz ti ga zelo privoščim,čeprav sem mislila,kako važna sem bila,ko sem štiri leta nazaj dobila od moža gorenjev Simple&Logikal-ne vem,če sem prav napisala .Mi pa res fino služi ,verjamem,da bo tebi tvoj tudi. P.s.Pa ne se ozirat na slovensko fovšijo(če fovšija bi gorela bi bila v ognju cela,ti Slovenija... ),leti samo na tiste,ki ste ji fovš.
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 22:11:56
|
|
|
|
KODA
|
Mene nakup novega pralnega stroja čaka drugo leto,ker imava že 12let starega od tašče in moj hoče,da zamenjava. Ne dela tako,kot bi mogel.
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 22:14:10
|
|
|
|
smrček
|
Uh, sem že mislila, da me boste vse samo ošinfale in skritizirale. Bolj pametno se mi zdi, da sem denar v nekaj vložila, kot pa da bi ga porabila za ostale manj ali celo nepomembne stvari. Vem, da bi ga kar nekaj zapravila na bližajočih se razprodajah, samo kaj mi bodo dobre cote, če jih pa še oprat ne morem tako kot je treba. Pa saj veste kako gre po denarju, tukaj 5 jurjev, pa tam tri jurje....... pa po enem mesecu ugotoviš, da ga ni več, le kam je šel????
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 22:16:09
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen in potem jamrate babe, da nimate dnarja..mislim.. Joj, koko ste nekatere grozne, pa še toliko jajc nimate, da bi to povedale prijevljene. Vsak s vojim denarjem razpolaga tako, kakor sam želi in za stvari, ki si jih sam želi. PS. Fajn pralni stroj.
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 22:30:20
|
|
|
|
urbancek
|
Mi smo pa poklicali serviserja, ker nam je crknil ravno pred Božičem, in nam je dal nov programator, pa novo gumo in smo dali celih 8 čukov. Ni bilo potrebno dati čez 200 čukov . Pa nam bo ravno tako opral, kot če bi imeli novega, sicer pa ne misli, da ti ga ne privoščim. Vesela sem za vsakega, ki si lahko uresniči svoje sanje. Tudi meni se včasih uresničijo. Lp
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 22:56:46
|
|
|
|
SPORTINA
|
GRRRRRRR... Pralni stroji, ravno danes moja sibka tocka, saj mi je vceraj crknil. A k sreci sta moj in moj oce ze tako zverzirana, da ga sama popravita, saj ce klices servis je takoj 10,20 ali 30.000. In spet sta nasla napako in jutri bo delal. BRRRR, brez stroja z otroci pa res ni za bit... Lepo ali grdo, ocitno imava smolo a GORENJA nic vec! Dobro perite... In kaj se dobis za toliko denarja...obrate in...Ugotovila sem namrec, modernejse kot je, manj casa traja. Ko se pokvari, se ne da nic vec popravit, zamenjat se da samo cel kos, cela plosca...ne kot vcasih, pri mami smo imeli stroj skoraj 30 let, Takih ne delajo vec!!!!!
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 23:42:41
|
|
|
|
Moyca_
|
če bi faušija ,.... eni so pa res- ne se ozirat na take pa lepo perite
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 26.12.2005 23:51:41
|
|
|
|
skuštrana
|
Smrček ... Ja kaj ti bodo pa sedaj za poročno darilo kupil??? Glede favšije se pa ne sekirat, ker če bi le-ta gorela bi pa res bla cela Slovenija v zubljih... Na žalost.
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 27.12.2005 0:58:21
|
|
|
|
snorlax
|
Jezus, ko sem prebrala naslov, sem najprej pomislila, da boš napisala, da je tamali shodil. Res, častna! Sem že pomislila, na hudiča, pa so ga čisto vsi celjani in celjanke prehiteli tega našega ubožčeka. Potem bi bila pa tudi jaz fauš. Za pralni stroj pa nisem. Saj bi tudi jaz rabila drugega, ker že ful toči in vzdihuje. Pa imam nekako še upanje, da bo zdržal do takrat, da se izselimo. Za v hiško si bom pa definitivno privoščila novega. Bravo, Smrček! Pa fajn perite!
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 27.12.2005 7:50:10
|
|
|
|
April
|
ta je pa kar za v dnevno sobo . škoda, da bi se kje v kleti skrival.
|
|
|
|
RE: Moram se malo pohvalit :) 27.12.2005 11:44:31
|
|
|
|
petraz
|
Sicer ne vem za kateri pralni stroj gre, pa vseeno . Včasih je bolje dati več za kako stvar, pa vsaj dlje časa drži. Glede na to, da si imela pralni stroj kar 23 let, je prav, da si prišla na svoj račun. Celo leto si se morala odrekati stvarem, katere si si zagotovo želela, a ni res!?? Meni se zdi to prav, pa saj ni važna cena, če si ga lahko kupiš, si ga kupiš, drugače pač izbereš kakšnega cenejšega. Lep dan!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?