|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moram pa ne vem zakaj
22.7.2009 13:42:59   
Anonimen
Sem se z našla v obdobju, ko se križajo poti ljudi iz moje preteklosti.

1.
Pred kratkim sem srečala mojo prvo ljubezen s katero imam sicer kontakt prek mejla. Videla ga nisem cca.19 let. 

Bila sem na eni prireditvi s svojim otrokom. Stopil je do mene in me gledal. Sama sem bila presenečena, ker ga nisem prepoznala. Predstavil se je in v sebi sem začutila zadovoljstvo. Ne znam opisat občutka. Bil je moja prva ljubezen (z njegove ne vem, ker se nisva po tolikem času nikoli pogovarjala o tem). Kontakt prek facebooka je poiskal on. Piševa si o družini, službi, počutju,.... nič osebnega. Lahko rečem, da če bi bila v težavah bi se obrnila na njega. Mož ve za njega in ob prvi priliki ju bom predstavila.

Srečna sem, da me je našel in da vem da mu je v življenju dobro. Večkrat sem mislila nanj, ker se pojavlja v javnosti (samo z imenom in priimkom).

2.
Pred mojim sedanjim zakonom sem imela partnerja, ki me je psihično spravil skoraj do živčnega zloma. Bila sem senca svoje podobe izpred nekaj let, ko me je prvič povabil ven.

Zvezo sem končala jaz. Bilo je težko. Jokala sem par mesecev. Edino kar me muči sedaj je, da se nisva normalno poslovila. S trenutkom ko sem se obrnila in šla, se nisem več pustila zavijat okrog prsta. Povedala sem mu, da lahko pokliče, če ne bo lagal, mi obljubljal nekaj kar ne more izpolniti,... Takrat je spoznal, da sem se res spremenila. Privoščila sva si poslovilni sex in po njem mi je priznal na moje vprašanje, da se dobiva z eno. Vprašala sem ga, če jo to to in je rekel da ne ve. Z dopusta me je klical vsak dan, čeprav ga je doma čakala ona. Prišel je k meni domov. Rekla sem mu, da tako ne gre. Da mu ne zaupam, da ni fer do nje. Zgodilo se je nekaj kar ni pričakoval, da se bo. Izdala sem njegove laži in videl je, da se več ne more hecat. Tisti dan sva spregovorila zadnjo besedo. Klical me je vsak dan cca. 2,5 leti. Nikoli se ni oglasil, samo glas je poslušal. Vse se je končalo, ko sem bila vidno noseča. Po tem ko nisva spregovorila niti besede več ob srečanju z njim nisem čutila nič. Ni bilo pospešenega utripa srca, ne metuljčkov v  trebuhu, .... samo razočaranje zakaj si ne veva povedati niti zdravo.

Skozi to zvezo sem spoznala, da si takega odnosa ne zaslužim. Bila sem ljubosumna. Ženski občutek mi je rekel, da me vara. Skrivanje telefona, izklapljanje telefona, nikoli nisem vedela, če bo prišel k meni ali ga ne bo. Vse to me je ubijalo. V kratkem bo očka. Vesela sem zanj. Upam, da bo srečen, da se je ustalil in da je dober do punce. Želim jima vso srečo, čeprav tega ne bosta nikoli prebrala. Če bi mu imela možnost povedati bi mu rekla, da naj varuje svojo družino, naj jo postavi na prvo mesto in da naj vsi čutijo tisto zavetju v krogu družine. Naj preživi čas z otrokom, ker še prehitro odrastejo.

3.
Moj mož je zlat. Je moja sorodna duša, ki je ne bi nikoli spoznala, če ne bi bilo bivšega partnerja. Kako ironično ne? Je moj najboljši prijatelj, v njegovem objemu sem lahko jaz – se zjočem, nasmejim, izkričim čustva....  Pomagal mi je, da sem prebolela svoje ljubosumje, ki se je razvila zaradi nezaupanja. Nikoli v teh letih me ni pustil na cedilu. Vem, da bo v trenutku ob meni, če ga bom potrebovala.

Po težki skupni izkušnji ponovno odkrivava lepe trenutke. Zadnje mesece si večkrat vzameva čas za sebe, za nežnosti, pa čeprav gre samo za držanje za roko, ...... mislila sem, da sem noseča.... nenačrtovano. V prvem trenutku je bilo olajšanje, pozneje pa čedalje večje razočaranje... ne upava več tvegati usode.... če se zgodi, se bo. Načrtovala ne bova. Če nama je naklonjen otrok -bo prišel.

Še več je poti, ki se križajo, vendar se lahko kdo prepozna. Življenje ti določene ljudi postavi na pot z določenim razlogom. Težko je bilo, vendar nisem obupala. Danes lahko mirno pogledam v oči in spregovorim v mirnem tonu tudi s tistimi, ki mi v življenju niso prizanesli.

Hvala, ker ste me brali. Danes sem morala to napisati. Verjetno je že nek razlog.

< Sporočilo je popravil Janko In Metka -- 22.7.2009 13:52:58 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moram pa ne vem zakaj
22.7.2009 13:49:18   
Splišni
Samo nekaj: jaz sem že malo konzervirana, pa ne razumem čisto: a v tej zgodbi nastopajo 3 moški ali 2?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2009 13:50:43   
piko12
Jaz tud ne vem, kam spada ta, ki si ga srečala. Mož ni, bivši ni, torej še nekdo tretji?

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2009 13:53:50   
Anonimen
1. Moja prva ljubezen
2. Bivši
3. MOŽ

(odgovor članu piko12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2009 13:54:20   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Janko In Metka

Kje pa se tu komu poti križajo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2009 13:57:00   
end1
trije so, a ne? Lepa zgodba. Srečen začetek in konec tudi. 

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2009 14:00:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Vedno se mi križajo poti z bivšimi, tako ali drugače. Z enimi prej, z drugimi pozneje.

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2009 14:04:37   
ssevin

Vedno se mi križajo poti z bivšimi, tako ali drugače. Z enimi prej, z drugimi pozneje.

Aja, pol pa tak v redu. Sem mislila, da se oni med sabo križajo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.7.2009 14:05:50   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: end1

Kak si kruta, to se zdaj bere, ko da je zaključla kariero. Saj pa konca še ni.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.7.2009 14:07:38   
end1
križa pot z občutki, do prvega prijeten občutek, do bivšega ga ni občutka. Se mogoče kaj v občutku skrivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.7.2009 14:09:08   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: end1

Kak si kruta, to se zdaj bere, ko da je zaključla kariero. Saj pa konca še ni.

se opravičujem, sem se v nadljevanju popravla in mislim, da me občutek ne vara.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.7.2009 18:01:40   
Splišni

Ja samo to se pa itak vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.7.2009 19:15:02   
Anonimen

Tako veš, ko pride do snidenja, da je bilo prav, da so tvoji bivši in se tako lahko zavedaš svoje sedanjosti, ki jo deliš z možem.  Takšna srečanja po dolgem času odpravijo še tako velike dvome, morda kakšna obžalovanje ipd.. Načeloma ti ljudje iz preteklosti prihajajo na pot, ko ostajajo kaki končki nerazrešeni, pa čeprav tako majhni. Bolj tisti končki, ki ostajajo nerazrešeni v ljudeh znotraj sebe, predvsem, kar se tiče ljubezenskih razmerij (kot si sama rekla npr., da se nista normalno poslovila).
Imaš prav, vsaka stvar se zgodi z razlogom, ki ima svoj namen. Namena sta vedno učenje in spoznanje. Če bi ostala z enim od bivšim, ne bi mogla priti do zlatega moža. Tako si sedaj končn srečna, v nasprotnem bi pa morda trpela, ko bi skoz ugotavljala, da to ni to. Drži se zlatega možeka, ostalo pusti, tam kjer je. S srečanji ti je bila dana možnost, da razrešiš tisto, kar te muči.

< Sporočilo je popravil Repka -- 22.7.2009 19:17:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.7.2009 10:06:22   
amii
Samo pazi, da te ne bo zaneslo pri bivšemu. Z leti radi pozabimo kaj se je dogajalo v preteklosti in zaradi lepih spominov naredimo napako!

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.7.2009 21:57:00   
VRTNICA84
IZVIRNO SPOROČILO: amii

Samo pazi, da te ne bo zaneslo pri bivšemu. Z leti radi pozabimo kaj se je dogajalo v preteklosti in zaradi lepih spominov naredimo napako!

Se strinjm!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.