ronja
|
Če ima človek dovolj ljubezni okoli sebe, mu je pa prav malo mar za enega čudaka. Super napisano in zelo zelo res! Ne sikiraj se preveč, če je človek pač tak do vseh, otrok ne bo tega občutil. Žalostno bi bilo, če bi delal razlige med vnuki, takrat otrok občuti.... Tudi pod to podpis. Meta, glavno, da je bil do tebe v redu (verjetno bi se že spomnila, če ne bi bil - ali pa bi ti vsaj mama omenila - lahko njo vprašaš, če je zdaj drugačen), ti boš pa do svojih otrok. Moj oče se tudi ne znajde najboljše s tako malimi - navadno nama tamalo kar hitro vrne, češ, da hoče k nama, tavelika pa navadno kar sama pride - jasno, če pa nič ne počne z njo. meni je bilo tudi hudo najprej, potem pa sem ugotovila, da ga moram včasih dobesedno pahnit v situacijo, da se mora znajt z njo, potem pa se. In zdaj je boljše. Ne bom rekla, da je že ful dobro, niti ne bom rekla, da mu lahko malidve kar zaupam za pazit samemu, ampak vsaj ne pride čez pol minute takoj mala spet nazaj. Samo so ko otroci: jim moraš povedat, kaj in kako naj se igrajo, ne vem, hecno... pri 3 otrocih bi človek mislil, da se jim kaj svita, kaj se da počet z otroki...
|