|
RE: Montignac-ke, KJE in KAJ kupujete 29.10.2008 22:00:06
|
|
|
|
Putka
|
Meni je bil kruh največji problem, ker imamo vsi zelo radi bel kruh z maslom... Pa ker se kruhomat ni obnesel in se vsaj na začetku je kruh samo za zajtrk prakticiram sledeče: - polnozrnat kruh od Krejana, kupim na koseški tržnici, je dober vsaj tri dni, poje se ga malo - Maxi vital v Mercator centru je tudi polnozrnat, zelo kompakten, drži več dni - pz toast ali navaden toast (če popečeš se GI zniža), pa še okus je meni veliko boljši - vedno imam zdaj doma nekaj zamrznjene zelenjave, danes odkrila neko Eko linijo od Ardo v Mercatorju, sicer je odlična iz Leclerca, za čez zimo raje zamrznjeno kot vloženo, poleti veliko svežega na tržnici (kar je precej drago) - sveže ribe, ki niti niso tako drage, npr sardelice po 4€ ali kaka riba v akciji, v Mercator centru je sveže ob torkih/petkih - kakšne dobre telečje/konjske hrenovke, prav pridejo kdaj za na hitro - testenine Barilla, sem enkrat ene graham od Žita probala, , pa špageti v katerikoli obliki so tudi dovoljeni - krompir se da čisto lepo nadomestit trenutno z bučo, pa žitaricami (ajda, pira, cel kup nekih eksotičnih imaš v navadnem Sparu).. Saj za familijo in otroke se da monti prav lepo prirediti, samo čimmanj belega (moke, cukra, riža), sladkarijam se 100 % nismo odpovedali, jih pa navajam na suho sadje, oreške, sveže sadje.. Namesto sokov imamo vodo ali domač čaj, se kar obnese.
|
|
|