Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupika Mi smo zidali sami, razen garaže, so nam delavci pozidali brez davka, pritličje in mansardo pa sami in smo zidali iz ytonga, je kot zlaganje kock in gre full hitro, mi smo zidali samo med vikendi in prazniki, pa smo v roku dveh mesecev vse pozidali in postavili rušt, ter podeskali. Potem sta mož in tast položila vse ploščice, laminat, in zmontirala pohištvo. mislim, pa da nas je priblišlo vse skupaj malo čez 20 mio, brez opreme. Se kar nabere kot sam cigu sploh ni bil drag, to je prišlo okoli 2,5 mio z lepilom in vsem vred(preklade, vsi elementi) potem za garažo okoli 800Ksit, cena brez davka, poitem se pa naberejo še 3-plošče in ena plošča je prišla okoli 800ksit, ostalo pa streha, les, okna estrihi, kitanje,elektrika, voda,... se kar nabere zdaj sem se pa oddahnila, hvala pupika! Tam na eni drugi temi so bile take cifre, da me je že skoraj vse minilo. Ženska - midva čakava ponudbo za Biva hiše, se pa bolj nagibava k Ytongu. Je pa tako, da si on želi, res prav želi, sam graditi, drugače bi vzela takoj montažno.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 16.3.2008 19:18:21 >
|