Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Montaža marele Peg Perego 31.5.2005 14:47:06
|
|
|
|
mata
|
jao !
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 31.5.2005 14:48:38
|
|
|
|
mata
|
ti bom poskusila jutri poslati sliko. .
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 31.5.2005 17:50:30
|
|
|
|
Maxica
|
Evo, še ena z istim problemom:zmeden:. Sicer imam Pliko P3 in zaenkrat še nisem ugotovila, kako naj bi ta marela funkcionirala. Jo premikam iz ene "štange" na drugo. Sploh se mi zdi nepraktična, ker je tako fiksna. Če jo dam čisto na eno stran in jo odprem, naju je z :duda: čez pol ceste. Otrok na soncu, senca pa na cesti.:zmeden:Tako da sem pa videla pri LARI (saj ne zameriš, LARA;))v albumu še eno varianto montaže, tako da bom še to jutri probala narediti, pa ti sporočim.
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 1.6.2005 7:32:57
|
|
|
|
Tasika
|
Mi mamo AT4 pa so isti problemi. Naša marela lepo doma počiva in čaka na boljše čase. Žal. Če ima katera sliko kako anj bi to šlo naj jo leeepo prosim objavi. LP
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 1.6.2005 11:19:59
|
|
|
|
aneja1
|
Kolk pa ste dale za marele za voziček Pramett?
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 1.6.2005 11:51:49
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem dala 5950 sit.
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 1.6.2005 12:07:57
|
|
|
|
tana 1
|
Mogoče ti lahko malo pomagam.Jest sm tud najprej mela probleme, zdej pa sem ugotovila, da je najboljše, če jo namestim na spodnjem delu vozička, tam ko sta že dve "štangi".Se mi zdi da je največ sence. Imam pa Pramete. Lp:bravo:
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 1.6.2005 15:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sta šla včeraj na sprehod in se vrnila z namontirano marelo. Pomoje je moj :love: mamice z marelami zasledoval. 8) Je pa zmontiral na tej štangi spodaj. Pa še zapreti se da brez, da jemlješ marelo dol. Hvala punce Bojana
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 1.6.2005 16:49:16
|
|
|
|
Maxica
|
Dej, če se ti da, pa poslikaj to varianto, da vidimo še mi, ki nam nikakor ne uspe-bomo še diplomirali iz tega;).
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 1.6.2005 17:22:07
|
|
|
|
frutka_
|
Spodaj pri nogah jo je najbolje namontirati, tam kjer je tisti del da se voziček zaskoči ko ga raztegneš.
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 3.6.2005 22:35:22
|
|
|
|
Anja167
|
Malo pozno, pa vendar bo še precej sonca letos... Mi imamo Ganciomtic sistem in ogrodje Velo. Ampak najbrž se da podobno delati tudi na drugih PP vozičkih. Marelo prišravfaš, potem imaš pa dva gibljiva dela marele (belega zgoraj in pokromanega spodaj), ki ju tako upogibaš, da lahko nastaviš fino senco. Jaz npr. marelo dam pod pravi kot glede na voziček, pa jo fejst navzgor upognem v pokromanem delu. Potem pa primež zasukam proti vozičku in marelo naslonim na voziček. (Na ta način pride tako, da je spodnji del - do pokromanega - obrnjen malo navzven, stran od vozička, od pokromanega dela gor pa marela zavije in gre proti vozičku.) Na ta način dobiš dežniček skoraj nad sredino vozička. Marelo je tako potrebno prestaviti z ene na drugo stran šele, ko povsem obrneš smer vožnje in če je sonce zelo pristrani. Sori, samo tole je res težko razložiti... :)-
|
|
|
|
Montaža marele Peg Perego 4.6.2005 18:03:32
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem sedaj dala v album, kako sem namontirala marelo. Se mi zdi, da sedaj nekako funkcionira. Jo imate ve na teh štangah namontirano ali kje drugje:zmeden:?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?