Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Monitor LCD 22" LG M228WA- izkušnje? 1.9.2008 15:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Imava in je super
|
|
|
|
RE: Monitor LCD 22" LG M228WA- izkušnje? 8.9.2008 7:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin, to je monitor s TV tunerjem, zanima me kako je s sprejemom, slika normalna kot na televiziji, daljinec praktičen s teletekstom ali je to bolj tako za prvo silo??? Če ti ni problem razloži malo.
|
|
|
|
RE: Monitor LCD 22" LG M228WA- izkušnje? 8.9.2008 13:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekran naročen- čakam na dostavo.
|
|
|
|
RE: Monitor LCD 22" LG M228WA- izkušnje? 8.9.2008 13:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Karin, to je monitor s TV tunerjem, zanima me kako je s sprejemom, slika normalna kot na televiziji, daljinec praktičen s teletekstom ali je to bolj tako za prvo silo??? Če ti ni problem razloži malo. Sprejem super(mamo kabelsko ). Slika je super, sam pač na bliz ne smeš gledat. Daljinec je isti k za vse tvje(teletekst in vse). Je pa še vedno majhen in iz kkšnih 5m daleč pač ne vidiš skor nič . Midva ga prvenstveno za ekran za comp uporabljava. Je pa super tud za tv. Ko bo podmladek in k bo šel comp v spalnico bo pa za tud več kot tv uporabljen.
|
|
|
|
RE: Monitor LCD 22" LG M228WA- izkušnje? 12.9.2008 12:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes ga dobim. Komaj čakam... Na mimovrste.com so zatajili(ga ni več možno dobit), tko da sma ga zdaj vzela v Harvey Norman in odštela zanj celih 40 evrov manj kot na mimovrste(torej le 199 evrov). Fulll dobra ponudba. Sm res vesela. Tko, da... Harvey Norman v Ljubljani jih ima po samo 199 evrov(trenutna akcija)... danes so dobili novo pošiljko- vseeno raje preverite in ga prej rezervirajte. Tako, da ta lepotec je zdaj moj...
< Sporočilo je popravil aspirinčica -- 12.9.2008 12:44:25 >
|
|
|
| Stran: [1] |
1hruškaV katerem tednu nosečnosti se je otroček obrnil na glavico (glavična vstava)?pred 34. tednom (
64%)
med 34. in 37. tednom (
14%)
po 38. tednu (
5%)
po zunanjem obračanju (
1%)
ni se obrnil (
16%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!