facka
|
ŽENSKA MOLITEV: Oče nas, preden zaspim, povem ti, česa si zelim. Daj mi prijetnega moza, ki na vsak posel se spozna, ki komplimente rad deli, se moji riti ne smeji, ki bo po rokah nosil me, na rojstni dan moj spomnil se, na mojo zeljo seksal le, me vodil v restavracije me ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan, ki vedno nezen bo z menoj, ki vedno bo prijatelj moj, ki bo razuma bistrega ..., ... Čimprej mi, prosim, poslji ga! Amen. NJEGOVA MOLITEV Ljubi bog, poslji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! In pasjo figo mi je mar, če je moja molitev brez rim ŽENSKA MOLITEV: Oče nas, preden zaspim, povem ti, česa si zelim. Daj mi prijetnega moza, ki na vsak posel se spozna, ki komplimente rad deli, se moji riti ne smeji, ki bo po rokah nosil me, na rojstni dan moj spomnil se, na mojo zeljo seksal le, me vodil v restavracije me ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan, ki vedno nezen bo z menoj, ki vedno bo prijatelj moj, ki bo razuma bistrega ..., ... Čimprej mi, prosim, poslji ga! Amen. NJEGOVA MOLITEV Ljubi bog, poslji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! In pasjo figo mi je mar, če je moja molitev brez rim ŽENSKA MOLITEV: Oče nas, preden zaspim, povem ti, česa si zelim. Daj mi prijetnega moza, ki na vsak posel se spozna, ki komplimente rad deli, se moji riti ne smeji, ki bo po rokah nosil me, na rojstni dan moj spomnil se, na mojo zeljo seksal le, me vodil v restavracije me ljubil kakor prvi dan, masiral mi podplate, dlan, ki vedno nezen bo z menoj, ki vedno bo prijatelj moj, ki bo razuma bistrega ..., ... Čimprej mi, prosim, poslji ga! Amen. NJEGOVA MOLITEV Ljubi bog, poslji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! In pasjo figo mi je mar, če je moja molitev brez rim