Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MO KOPER-denar ob rojstvu 31.5.2007 11:23:39
|
|
|
|
soraja
|
pozdravljena,sicer nevem kako se to uredi po mojem bi mogle vprašat na socialni.Kot pa jaz vem ni to samo za občino koper ampk tudi izola in piran..Če se ne motim,občanke izole prejmejo približno 500e,kopra pa okoli 200e za piran pa nimam pojma...tako sem slišala,če katera ve bolj podrobno naj me popravi
|
|
RE: MO KOPER-denar ob rojstvu 31.5.2007 11:45:42
|
|
|
|
TONČI.
|
Ma če se jaz ne bom za kakšen mesec preselila. Pri nas ni nič. gorenjska
|
|
|
|
RE: MO KOPER-denar ob rojstvu 31.5.2007 11:54:40
|
|
|
|
aljuška
|
Milim da je 200eur , v Izoli dajejo celo 500 eur, ampak vseeno bolje kot nič, a ne? Ko sem jaz rodila, sem kar eno lepo knjigo dobila ( otroške bolezni ), nič dinarčkov
|
RE: MO KOPER-denar ob rojstvu 31.5.2007 18:02:02
|
|
|
|
majrim
|
ja,koper podari 200 eur...moraš pa po porodu na upravno enoto in tam dobiš papir ...vsak euro je dobrodošel
|
|
RE: MO KOPER-denar ob rojstvu 31.5.2007 19:00:23
|
|
|
|
NAVT
|
Majrim, mislim da moraš po papirje na občino, ne na upravno enoto. Sicer pa pripenjam link, saj lahko očitno dobiš papirje že na spletni strani. Zraven je pa še pravilnik. http://www.koper.si/povezava.aspx?pid=6273
|
|
|
|
RE: MO KOPER-denar ob rojstvu 31.5.2007 21:19:21
|
|
|
|
melaverde
|
Živjo, na pozabite da je rok za oddajo 4. meseci od otrokovega rojstva, je škoda pozabit in izgubit 200 eur . lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?