|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moji znaki morebitne nosečnosti
18.6.2008 8:02:38   
Anonimen
Lepo pozdravljene,

1.6.2008 sem imela prvi dan M.
13.6. sva imela spolni odnos in dva dni kasneje sem zakrvavela. Čisto malo, par kapljic, samo dvakrat. Mislite da bi že lahko bila vgnezditvena?
Je katera zanosila kljub temu, da se je partner "umaknil"?

Hvala vam za morebitne odgovore.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 18.6.2008 11:35:23 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj bi bilo?
18.6.2008 8:28:01   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lepo pozdravljene,

13.6. sva imela spolni odnos in dva dni kasneje sem zakrvavela. Čisto malo, par kapljic, samo dvakrat. Mislite da bi že lahko bila vgnezditvena?

Ti si mela pa M tak ko jst... sam s to razliko da sma midva user posted image  skor vsaki dan do zdajuser posted image user posted image user posted image . Se mi je pa danes pojavil neki rjavi izcedek, tak da mislim da je moja user posted image  ta mesec prehitela samo sebe in bo že dober tedn prej prišla na obisk v vsej svoji veličiniuser posted image . No ja ... pa se ne bomo nič preveč sekirali, sam malo bo bad ko grema z mojim danes glih na dopust, jst pa dobim user posted image . Sma misnla v Nemčiji nadaljevat z izdelavo user posted image  , zdaj pa bo treba počakat.

Bo pa naslednji mesec bolšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 8:35:25   
lily32
Za vgnezditveno karavitev je prezgodaj, saj nastopi 6- 10 dni po oploditvi.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 9:58:31   
Katjusa
Za vgnezditveno je bilo čist prehitro lahko je šlo za ovulacijo, čas je čisto primeren.... lahko pa kr tako tud to se dogaja....

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 10:00:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ti si mela pa M tak ko jst... sam s to razliko da sma midva user posted image  skor vsaki dan do zdajuser posted image user posted image user posted image . Se mi je pa danes pojavil neki rjavi izcedek, tak da mislim da je moja user posted image  ta mesec prehitela samo sebe in bo že dober tedn prej prišla na obisk v vsej svoji veličiniuser posted image . No ja ... pa se ne bomo nič preveč sekirali, sam malo bo bad ko grema z mojim danes glih na dopust, jst pa dobim user posted image . Sma misnla v Nemčiji nadaljevat z izdelavo user posted image  , zdaj pa bo treba počakat.

Bo pa naslednji mesec bolšeuser posted image user posted image user posted image

Ko sem jst zanosla sme tud mela kak teden preden bi mogla dobit M mal rjavega izcedka in sem tud misla da je m mal prehitela no pa na našo srečo takrat ni blo takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti da je šlo za vgnezditev, ki se pojavi ravno kak teden pred Muser posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 10:07:10   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ko sem jst zanosla sme tud mela kak teden preden bi mogla dobit M mal rjavega izcedka in sem tud misla da je m mal prehitela no pa na našo srečo takrat ni blo takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti da je šlo za vgnezditev, ki se pojavi ravno kak teden pred Muser posted image user posted image

Ne vem no, pr men ponavadi takšen rjav izcedek najavi prihajajočouser posted image , tak da ne mislim preveč mislit na to, kaj bi lahko blo oz. kaj ne bi blo. Grem danes na dopust in se mislim met noro fajn, pa čim manj razmišljat o tem, ko pridem domov bo pa že kaj bolj jasno na čemu smo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 10:58:04   
giotti
To je bila zelo verjetno ovulacijska krvavitev, bi rekel dr. Pušenjak. Za vgnezditev je to prezgodaj. Z "umik metodo" še nikoli nisem zanosila.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2008 11:14:54   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lepo pozdravljene,

Če je to bil edini spolni odnos, potem nikakor ni bila vgnezditvena. Vgnezditev je 6-9 dni po ovulaciji. Torej če bi slučajno imela v času tega spolnega odnosa ovulacijo, potem bi vgnezditvena krvavitev (ki pa ni nujna, je v bistvu zelo redka)  bila čez več kot 6 dni in ne že čez 2 dni.
Al je bila ovulacija al pa je kar tako kaka žilica počila, lahko tudi zaradi spolnega odnosa, lahko zaradi česa drugega. Vgnezditvena pa nikakor ni bila tako hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2008 8:42:14   
*Junona*
To je bila verjetno ovulacijska krvavitev, kot so že punce napisale. Js sem v prvi nosečnosti imela vgnezditveno, in sicer 1 teden pred nepričakovanouser posted image .

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......