žirafa30
|
Še enkrat - HVALA vsem Moram povedati, da se res bolje počutim, ko sem vse to prebrala. Res ste mi zelo pomagali! Vsi!! zdaj ne razmišljam samo o tem. Ste me postavili na realna tla, ko sem premišljevala o vsakem odgovoru posebej. Res vam hvala Včasih človek potrebuje ravno to - da čuti, da ga nekdo razume in mu pove kaj vzpodbudnih besed. In glej - svet naenkrat ni več tako tog in črno bel. IZVIRNO SPOROČILO: Florina Saj,če bo res konec sveta bo za vse ne le zate....pa tudi,če bo ne moremo nič ampak,da bi zdaj nonstop o tem študirali in premišljevali pa je brezveze...vsaj po mojem. Moj problem ni (bil) v tem, da bi se bala konca sveta. Bolj se(m) se bala vojne. IZVIRNO SPOROČILO: miapia Sem si pogledala video, zelo razumem Žirafo in upam, da bo strahove odgnala. Naj ve, da je to film, ki se svetu mora prodati in da to ne pomeni realnosti. Je pa na račun konca sveta ter takšnih in drugačnih katastrof posnetih nešteto filmov. Žirafa, ne glej tega, pa bo najbolje. Če boš pa čutila stisko, se pa obrni na strokovno pomoč, ki ti bo znala pomagat. Naj te malo potolažim, hormoni, sploh po porodu so zelo huda in zoprna stvar, ki sem jo doživela tudi sama, ki pa tudi mine. Ta video je res katastrofa Hvala, mi je veliko pomenilo to, kar si napisala. IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Bodi raje vesela, da se je tvoj otrok rodil na tem koncu planeta, da ima streho nad glavo, ljubeče starše in hrano. Veliko otrok na tem svetu brska po smeteh, da preživijo, delajo za pol EUR na dan... Pa prosim ne tega vzet narobe. Mene točno te misli spravijo na realen tir. Nisem vzela narobe. Prav imaš. Saj se tega tudi zavedam. Sploh si ne moreš predstavljati, kak mi je hudo ob teh reklamah UNICEF-a Še posebno, odkar imam otroka. Že prej mi je bilo, ampak kot mama to še bolj občutim.. IZVIRNO SPOROČILO: liliana Res je, ni lepo, ko kaj takega prebereš.....človek nehote in podzavestno začne premišljevati, kaj pa če bo to res.....glede na to, da pišeš o 3. svetovni vojni, si verjetno prebrala napovedi Babe Vange, katere so nedavno dešifrirali s pomočjo računalnika...... Pa glej na stvar tako.....Zakaj pa niso njene uresničene napovedi tako lepo kronološko zapisali kot so napisali njena videnja prihodnosti od leta 2010 let naprej, vse tja do leta 2300.....zakaj niso recimo zapisali: 2001 - teroristi napadali New York 2008 - bela hiša dobila prvega črnskega predsednika in seveda vseh takih podrobnih dogodkov, ki so se zgodili vmes in se jih jaz zdaj ne spomnim.... Ampak so zgolj zapisali, da je baba Vanga napovedala napad na dvojčka, da je napovedala to in ono.......ker se verjetno dosti stvari od tega, kar je napovedala ni uresničilo.....pa v pravilno dešifrianje računalnika tudi ni mogoče 100% verjeti....tako, da mislim, da nas nič kaj tako strašnega ne čaka...... liliana, najlepša hvala. Kaj takega sem res rabila Tvoj post me je nekako najbolj postavil na realna tla in sem se zavedla, da je res brezveze, da se obremenjujem s tem. Čeprav me še vedno ta misel mori, mislim, da bo kaj hitro tonila v pozabo - upam... Sem pa prvič slišala za dešifriranje računalnika - kaj je bilo to?Tega nisem vedela. Samo o njenih napovedih sem brala. O tem, kako so prišli do njih , pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Govorim iz lastnih izkušenj, le da so mene preganjali drugačni strahovi (strah pred prometno nesrečo in drugimi nesrečami) Te lahko lepo prosim, da mi napišeš na zs, kaj si storila? Si šla do osebnega zdravnika? Kam te je napotil ,....? No, če želiš. Bila bi zelo hvaležna, res Še enkrat - iz srca hvala vsem
|