petraCBU
|
Spet hvala za vašo skrb :rozica: Me ni bilo 2 dni tle gor, ker nisem vedela, da naša dobra stara RR že dela, una nadomestna je bila men mal shizofrenična... :zmeden2: Jaz še v enem kosu, na vse kriplje kotaleča in širša kot daljša... :nosecka: x 2 v 35-tem tednu - pa si predstavljajte :)- V ponedeljek so me spet obrnili domov z Zaloške (pred tem sem skoraj zblaznela :grrr: , ker sem nekih 5 ur čakala pred vsemi možnimi vrati (laboratorij, internistični pregled, EKG, CTG...) :hudicek:, ugotovili, da je vse lepo in prav, da pa dlje kot do torka vseeno ne bodo čakali, ker diham samo še na škrge (jaz: 1, 55 m, :duda::duda: pa skupaj že neke poštene 4 kile), poleg tega je CTG pokazal, da imam že razločne popadke (jaz sem pa mislila, da mi to sam :duda::duda: neki trebuh zategujeta :zmeden2: )... Skratka dodelili so mi datum 14.6., ob 7-ih zjutraj moram priti tešča na CR! Torej bodo moji pikci imeli rojstni dan 14. junija :) ... Če me ne prehiti vse skupaj :zmeden: - tele moji tiščavci so čedalje bolj vztrajni in :duda::duda: že pošteno "trkata" na vrata. No, v primeru zaresnih popadkov in če mi odteče voda - se pač takoj narišem v porodnišnici in uprizorijo urgentni CR (preizkave in papirji so itak že pripravljeni). Vseeno bi počakali še teh par dni, da dopolnimo 36 tednov in še malo zrastemo! :bravo: Aja, UZ mi pa niso delali in ker se ne mislim sekirati za :roza: in njene dimenzije in ker si moj osebni G in dohtarji iz porodnišnice niso edini o legah in težah obeh :duda::duda: , grem danes samoplačniško na tretji konec na pregled s 3D UZ! Bom lažje dočakala torek, že itak se mi bo vleklo.... V petek sladoled pri Žabarju?! :bravo: Pridem, imam blizu in itak nič pametnega za početi (me moj :love: ne pusti še krožnika odnesti, ker noče panike, ampak mirno počakati 14.6. , ko bo srečni očka :) ) Drage moje, imejte lep dan! :rozica: P.
|