Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 9:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Upanje zadnje umre8)
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 9:54:36
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo Mojca za tebe:miska::miska::miska::) Tinka
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 9:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti zate :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 9:59:08
|
|
|
|
puncica
|
Držim pesti, le zakaj ni nobenga smajlija ki drži pesti:)-:)-:bravo::bravo:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 10:26:07
|
|
|
|
TANTRA
|
Ta optimistične misli :angel:, za dobro voljo:):):):):):):):):):):):):):):):):), za sproščenost:love::love::love::love::love::love::love:in veliko :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da si res :nosecka:... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 10:34:16
|
|
|
|
anadejka
|
Draga Mojca jest tut :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: poročaj jutri:modri::roza: :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 10:40:34
|
|
|
|
Andy13
|
Mojca, kar tako pozitivno naprej! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 10:42:14
|
|
|
|
bunkica
|
Mojca zate in za naše upanje:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 10:55:40
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ja bodi optimist mi pa bomo držale pesti:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 10:59:24
|
|
|
|
cmokec
|
Mojčka, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 11:54:45
|
|
|
|
VITA74
|
Mojca, da ne bodonate mislile same muce evo še moje peske in :muca: :muca: :muca: :muca: LP M
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 14:06:34
|
|
|
|
ameli
|
Mojca, dabroston preprečuje sprožitev splava, če bi slučajno ratalo. Prav tako pa se z njim hrani rumeno telesce v svojem začetku. Ni nujno, da dobiš :hudicek:, ko nehaš jest dabroston (ni tako kot npr. kontracepcijskih tabletah). Vseeno držim pesti, da je uspelo.
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 14:45:56
|
|
|
|
Maša26
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Moje upanje še kar živi!!! 1.4.2005 18:11:16
|
|
|
|
miska2004
|
UPam na najboljše :angel::miska::angel::miska::angel::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?