Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 31.12.2005 10:46:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce tole sem pozabila napisat.Jaz sem bila na abraziji vendar pred abrazijo me je sprejemni G pregledal in je rekel,da se je tkole že sam splav začel vendar so me vseeno oni dokončno počistili ven. LP Mojca
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 31.12.2005 10:50:32
|
|
|
|
eva1
|
Hej mojca ! kaj vem...jst sem imela po ss zamudo z naslednjo M skoraj 2 tedna, tako da možno, da ti zaradi tega zaustaja, upam pa da si ponovno in da se ti uresniči ta dolgoletna želja! veš kaj-če si srečka potem pomoje nima bit kej, čeprav še nisi imela M po ss...To je pomoje bolj preventivno, da je treba 3 mesece počakat! jah nič-daj skoči po test dokler so lekarne še odprte, pa sporoči novičko...čakamo pa srečno!!!
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 31.12.2005 11:18:43
|
|
|
|
Natka1
|
Hej Mojca! želim ti, da si ponovno , tokrat z več sreče kot zadnjič. Pravijo, da je po ss veliko možnosti za , držim pesti zate!!! Tvojo pa pošlji kar k meni! Vse dobro v letu 2006 Natlka
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 31.12.2005 11:19:28
|
|
|
|
GoYa
|
Po abraziji naj bi M prišla v roku 4-6 tednov. Če ti dva dni zamuja, ni še panike.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 31.12.2005 11:31:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!!! Ja mogoče da res ni panike.Saj ni tko če pride pa pride pol začnem z akcijo.Samo veš kaj Goya po prvi abraziji mi je prišla točno kot šficarska ura točno na 28.dni.Sedaj pa je ni in ni pa jest se nekam spet super čudno počutim brez izcvedka... No bomo videli kaj bo. LP Mojca
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 31.12.2005 15:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca, držim pesti.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 31.12.2005 17:42:31
|
|
|
|
Monika79
|
hitro po test, pa upam, da ti bo kaj lepega pokazal
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 2.1.2006 8:17:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!!! Najprej vsem skupaj prav lep pozdravček v tem zasneženem jutru. No prazniki so nami in jutri sper delovni dan za vse tiste,ki hodite v služ bo.Upam,da ste se imele lepo in nepozabno kot midva. No moram vam sporočit,da m,oje M še vedno ni k meni na obisk,nobenega izcedka,nobene krvavitve čisto nič.Vendar ne bom delala prej panike,če je do tega petka ni bo to pet tednov od abrazije in bom šla lepo test in se prepričala. Kaj menite ve?Vsem hvala za odgovore na moje vprašanje. LP Mojca
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 2.1.2006 10:45:46
|
|
|
|
naja78
|
ojla.nočem jemati upanja,ampak preden jo jaz dobim,tudi nimam nič spodaj,nobenega izcedka,torej sluznica je tolk tanka,da se bo pričela luščit.mislim,da če si ,bi morala imeti uspod vse mokro,kakti pravjo da med nosečnostjo ima ženska polno sokcev-toka. nevem,ker še nisem bla ,ampak tko govorijo. mojca sporoči.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 2.1.2006 11:03:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Naja!!!!!! Ko sem bila jest sedaj noseča se mi je dan M pojavil izcedek in nič ni blo kaj med nosečnostjo mokro,le izcvedek me je matral celih osem tednov in me pripeljal do ss.Jaz se sploh nisem ničl deugače počutila,nič slabosti in sem na testu ugledala +.Mogoče pa bo tudi sedaj,kajne?Sporočim vam v petek!!! LP Mojca
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 2.1.2006 11:08:47
|
|
|
|
naja78
|
držim pesti.vem,da je pri vsaki drugače.
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 2.1.2006 11:13:29
|
|
|
|
cmokec
|
Mojca9000 . Razveselji nas z dobro novičko. Držim in ti pošiljam šopek .
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 2.1.2006 11:49:27
|
|
|
|
ElaM
|
Mojca, ne bi bila prva, ki bi zanosila takoj v prvem ciklusu po splavu. Močno držim pesti, da si zopet srečka .
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 2.1.2006 19:40:56
|
|
|
|
ELCA
|
HALO MOJCA JAZ SEM DANES DOBILA ZAMUJALA MI JE ŠTIRI DNI IN DANES ME TAKO ZELO BOLI DA CEL DAN PIJEM TABLETE TUDI JAZ SEM MISLILA DA SEM ZANOSILA AMPAK NISEM PA SEJ BOM KASNEJE SEJ JE BOLJŠE DA NISEM PRAVIJO DA PO ČIŠČENJU NI DOBRO TAKOJ ZANOSITI. NI PA NUJNO DA BO KAJ NAROBE. UPAM DA TI BO USPELO. LEP POZDRAV
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 3.1.2006 14:23:10
|
|
|
|
stuhica
|
ojla mojčika srčno držim peste in upam da vama je uspelo tokrat in da bo vse v najlepšem redu!!! Čimprej nam sporoči veselo novičko!!
|
|
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 3.1.2006 14:28:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!! Hvala vsem za lepe želje.Moje M še vedno ni na obisk,zato sem se odločila,da bom jutri naredila kar test pa naj bo kar bo.Bom vsaj vedela na čem sem. LP Mojca
|
|
RE: Moje menstruacije še vedno ni!!!! 3.1.2006 14:47:25
|
|
|
|
Monika79
|
Mojca sedaj pa hitro v lekarno po test in srčno upam, da bo pokazal , potem pa nam javi rezultat, ko boš vedela lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.