ronja
|
Ja, gotovo smo na začetku vsi bolj štorasti. In gotovo je veliko for, ki palijo pri večini žensk (jaz vem samo zase, hehe, še nisem probala z žensko). Ampak to se lahko tudi s prvo nauči, po moje - navsezadnje je važno, da obvlada tiste, ki palijo pri tebi... Včasih so fantje, ki so imeli veliko deklet prej celo tečni (povedale kolegice), ker enostvno mislijo, da nekaj, kar je večinoma palilo, bo nujno tudi tebi všeč, pa ti ni ali pa ti gre celo na živce. Tako da ima vse svoje + in -. jaz sm mojemu že 100x rekla kake probleme imam,kaj bi rada,da naj probava malo "romantikusa"da mogoče se bom bolj sprostila ampak kaki..niti 1x v tolkih letih....mene pa to mori in mori kerbi tko rada uživala v teh trenutkih.. Ja, no, potem pa ni čudno - saj meni tudi ni vedno, kar tako iz nule - pa sicer nimam teh problemov. Ampak nismo ravno na gumb. Včasih rabiš dolgo predigro, da se sprostiš, sploh če imaš kake druge skrbi, včasih si že takoj čisto napaljen in ne rabiš kaj dosti. Ampak če imaš že v začetku malo strahu, ali bo vse ok (kar je logično, če imaš take bolj nezadovoljujoče izkušnje), rabiš seveda dalj časa, dokler se ne utečeta. To bi pa lahko razumel - saj se mu splača - bolj luštno je spat s punco, ki si tega želi... sm pa brala da je na svetu nevem koliko % ljudi ki pač nima tega hormona,ne čuti nič...očitno sem med temi, Ma, jaz ne bi tako hitro obupala nad tabo - če ne bi imela v redu hormonskega ravnovesja, tudi menstruacije ne bi imela ali pa bi imela zmedene cikle oz. bi se to kazalo še kje drugje. Hormoni imajo namreč vpliv na svega i svašta, ne samo na spolnost, velja tudi za spolne hormone. Tako da je po moje bolj problem v tem, da on še ni poizuksil zaigrat na prave strune. Kako ga v to prepričat? Hm, povej mu, da se mu to splača - saj vsak fant fantazira o divjem seksu s punco, ki ji je ravno toliko do tega kot njemu. dvomim, da večina sanja o tem, kako bi se ljubili s punco, ki v tem ne uživa... Zakaj se torej ne bi zato potrudil? Ker misli, da ne zmore? Daj mu samozavest, povej mu, ad ti je privlačen, zelo in bi se rada ljubila z njim, da bi pa rada, da je to tako spontano in na začetku dovolj počasno, da se boš lahko ogrela in maksimalno uživala z njim. Da pač ti to rabiš, tako kot te on verjetno rajši vidi nago kot oblečeno... Če ti je kaj v uteho: moj kolega in njegova žena sta imela nekaj časa take probleme: po rojstvu drugega otroka njej enostavno ni bilo. Je bil že čisto obupan, tudi ona mu je že rekla, da bi ga čist razumela, če bi si drugo našel... Je baje probaval svašta, od romantike, do pretiranega udejstvovanja pri gospodinjstvu, ampak takrat ni bil v njem problem, ampak v situaciji: živela sta pri njenih, so se kregali, ona je delala dve službi in bila enostavno preobpremenjena... Se mogoče v tem najdeš? KO sta se preselila na svoje in je ona eno službo obeselila na klin, je bilo pa spet lepo (zdaj se že dolgo nismo nič videli, ampak nazadnje sta bila srečna skup). vedno je upanje, samo ti pa mora on pomagat! Ne obupajta - ne ti ne on, dokler nista poizkusila vsega, kar se da.
|