|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja porodna izkušnja :)
14.4.2005 17:35:04   
@ŽOGICA@
HY!!

Nisem pozabla, le časa za tko dolgo zgodbo :) včasih zmanjka.
No, v nedelja, 20.3., 6 dni čez rok sem imela pregled in ctg v porodnišnici Celje, kjer je bila ravno takrat dežurna moja ginekologinja, kateri gredo vse pohvale!! BRAVO ZANJO (dr. PETERNELJ MARINŠEK Suzana iz CELJA)
No, ob 9:15 zjutraj so me priklopili na ctg, ki pa seveda še ni kazal, da bi se naši pikoci kam mudilo. Potem pa je sledil pregled ki je pokazal, da sem odprta 1 cm in da je vse razen pikice pripravljeno na porod, tko da smo-skupaj ja!-se odločili, da ga sprožimo! in ob 10:00 mi je vstavila gel, potem sem mogla 2 uri ležat na oddelku, da naj bi prijel, vendar sem že kar kmalu začutila popadke-po ene 15 minutah, tko da sem vedla da grem domov le še s pikico v naročju:)
potem sem ob pol enih šla spet na ctg, ki pa ni kazal še nič!! ob pol dveh pa sem imela popadke na 5 minutin to grozn močne. potem sem čakala ker nisem vedla kok pa kaj in sem ob dveh šla k sestri in sem rekla da ne morem več čakat, da preveč boli pa je rekla da je to skor nemogoče, da je komaj 3 ure od tega kar mi je vstavla gel. no in potem je prišla ginekologinja me pregledala, predrla mehur in sem šla v porodno-okrog 14:30, kjer sem bla odprta 3 cm. potem sem eno uro bruhala od bolečin, da groza!
potem se pa naša pikica ni in ni hotela pustit, tko da do zadnjega nisem vedla kako bom rodila-al po naravni poti ali s carsim. no in ob 16:30 sem bla odprta 7cm, tamala pa ob 16:35 kot bi se ji utrgala popkovina, kar pade dol v luknjo:)
in potem je minilo le še 11 min in ob 16:44 se je rodila KLARA, velika 52 cm, težka 3640gramov z 35 cm obsega glavice:duda:.
Vse je bilo brez šivov :bravo: za mamico, sestre in ginekologinjo, ki so mi bile v veliko pomoč!!
To je to, pa nas je Slovencev spet več :)

zdaj pa joka, ve da pišem o njej...
pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.4.2005 17:44:34   
ZVEZDICA 22
:bravo::bravo::bravo::bravo:kak lepo.Kak je teb fajn ko jo že maš, nas pa še vse to čaka!

Pocartaj malo štručko še v mojem imenu...aja pa včeraj sem dovila 100% potrditev, da bom mela :roza:

By, by.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2005 19:14:15   
Taša
:bravo::bravo::bravo: čestitke za Klaro.. Tudi moj prvi porod pred 6 leti je vodila dr. Peternel-Marinšek Suzana... Super zdravnica..

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2005 19:18:19   
Arwen
Čestitke!:bravo::bravo:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2005 21:29:26   
Anonimen
Zelo lepo. Uživajte, kolikor se le da.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?