|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja porodna izkušnja
19.4.2005 22:51:17   
Suzi*
;)Sicer je že kar nekaj časa, kar smo dobili našega sončka, ampak enega pravega časa da vam opišem kako je bilo, pa res ni bilo. :ups: Nisem pa pozabila na vas. :) Torej......

Zvečer 1.3. sem šla pod tuš. Se mi je zdelo, da je nekaj čudno "priteklo" ven, ampak nisem bla ziher al je to plodovnica al ne. Potem sem se ob 4.30 zbudila, ker je blo tako kot vsako noč treba na WC. Tam sem ponovno opazila odtekanje plodovnice, take malo roza barve z nekaj rjavkastimi nitkami, kar je bil verjetno čep. Voda je potem odtekala, ko sem se premikala, hkrati pa so se začeli rahli popadki. Možek je ravno vstal za v službo, pa sem ga razveselila, da tokrat bo pa namesto v službo šel v porodnišnico po malo bebico. Ob 6.00 sva prišla v porodnišnico, so me dali na CTG, ki je kazal nekaj popadkov in odprta sem bila 2 cm. Sledil je klistir in ob 8.00 sva bila v porodni sobi. Moji popadki so bili precej šibki (čeprav se meni takrat ni zdelo ravno tako :)-) in so mi zato dali umetne (zelo počasi). Še vedno sem se precej počasi odpirala, baje da se nisem dovolj sprostila med popadki. Je kar bolelo, ampak potem, ko sem pa pri 4 cm dobila protibolečinsko inekcijo v rito, je šlo pa vse zelo ekspresno. Hitro sem se odpirala, med popadki pa sem spala ko ubita. :)- Možek me je pridno masiral po križu med popadki, kar mi je zelo pomagalo. Nimam pojma, kako pogosti so bili popadki, koliko časa so trajali, ker sem bila dobesedno zafiksana od tiste inekcije. Mi je bilo prav fino. :)- Sploh ne vem kdaj, ampak hitro so se začeli tisti popadki, ki tiščijo za pritiskat, 2 popadka sem pritiskala na boku, potem pa so me dali na hrbet, ena babica se mi je dobesedno vlegla na trebuh in v treh popadkih je bilo vse končano. Ko se je nakazovala glavica, je babica rekla, da ima dete zelo veliko laskov in naju je vprašala, kaj misliva, da bo (ker nisva vedela za spol). Midva sva v en glas rekla "punčka".:)- Ampak rodil se je najin sonček Anžej ....dne 2.3. ob 12.03, po 4 urah. Na svet je "priletel" v samo enem popadku (glavica + trup). Velik je bil 51 cm, težak 3330 g, obseg glavice 36 cm. Občutkov ob trenutku, ko zagledaš svojo lastno dete, ne znam opisat, je pa to sigurno eden najlepših trenutkov v mojem življenju in nikakor sploh nisem mogla odvrnit pogleda z njega :duda:. (tudi še zdaj se ga včasih sploh ne morem nagledat, sploh, ko spi kot :angel:)

Bila sem rezana, ker sem baje (tako babica) zelo ozka (bila :)-), pa še raztrgala sem se. Kar precej sem bila šivana....:((:(( Ampak to je druga boleča zgodba, ki je trajala dva tedna. :(

Sam porod mi je bil uredu, nanj imam lepe spomine. :bravo: Normalno da vse skupaj boli. Mene je bolečina spominjala na tisto pri menstruaciji, samo da je bila močnejša, širila pa se je iz križa vse naokoli medenice. Aja pa še to....mene so boleli popadki, ko sem se odpirala, tisti, ko je treba pritiskat pa začuda ne. :zmeden2:

Bi pa pohvalila babico Metko v porodnišnici NM. Bila je enkrat babica leta in je res vredna tega naziva. Mi je zelo pomagala med porodom - s svojo sproščenostjo in tudi z "odpiranjem", kar je zelo pospešilo porod. Brez mojega možeka pa tudi ne bi šlo!!! :angel:

In zdaj smo ena mala srečna družinica, ki se ima neizmerno rada. :love::love:9nebesa

Lepo se imejte, bodite pogumne in verjemite vase, pa se kmalu beremo na forumu dojenček in otrok.

lp, Suzi*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moja porodna izkušnja
19.4.2005 23:40:29   
clea
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Lepa izkušnja!!!
Čestitke mamici, atiju in :duda:Anžeju!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moja porodna izkušnja
19.4.2005 23:42:52   
Joni
:bravo::bravo::bravo:Lepa in srečna zgodbica, hvala, ker si jo delila z nami. Mene to še čaka julija in upam, da bo tudi pri meni vse tako kot je treba!:metulj:

Veliko cartanja in veselja z malim!:rozica:

Joni:metulj:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 6:58:09   
Anonimen
Vau, lepo. Čestitke mladi družinici.

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 7:06:59   
monči
:bravo::bravo::bravo:
čestitke vsem trem in veliko lepih trenutkov skupaj:rozica:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 7:40:58   
petraCBU
:bravo::bravo::bravo::bravo:
P.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 7:59:59   
drejci
:bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica::bravo:9nebesa:rozica:
ČESTITKE VSEM TREM!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 9:14:43   
tinčica
čestitke družinici:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 9:38:07   
Anonimen
Čestitke!!!!! Zelo lepa porodna izkušnja. Hitro si bila rešena vsega in nagrajena z najlepšim darilom na svetu. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 12:51:12   
Lana_s
9nebesa9nebesa

Čestitke:bravo::bravo:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 17:10:37   
ameli
:bravo::bravo:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moja porodna izkušnja
20.4.2005 17:12:26   
Mina1
Ja Suzi*, te že pogrešam na forumu Dojenček in otrok.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?