|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja neposlana izpoved
7.7.2007 20:06:27   
Anonimen
Platonska ljubezen ali kdaj resnica?

Platonska ljubezen:
"stvar v roki, roka v stvari, nikoli pa stvar v stvari"

user posted image

PLATONSKA LJUBEZEN
Spraševalec postavi kandidatu vprašanje:
"Kaj je to platonska ljubezen?"
"To je nekaj takega, kot je smučarski tečaj na suhem."  

user posted image

Sprašujem se ali bo ta moja "platonska" ljubezen kdaj postala resnica.
Zjutraj, ko se zbudim, pomislim nate.
Čez dan, ko slišim kakšno pesem na radiu, pomislim nate.
Zvečer, predno zaspim, pomislim nate. Včasih z malo skupaj objameva najinega medvedka, se stisneva druga k drugi in malo pocrkljava.
Jaz pa te pogrešam. Pogrešam najine pogovore, tvoje tople objeme, zapeljivo nagajive iskreče poglede, da o poljubih sploh ne govorim oz.pišem...
Nekaj v meni se premakne in postane mi toplo, ko slišim tvoj glas, ko vidim tvoj stas, ko preberem tvoje sporočilce.
Lepo mi je, ko sem s teboj.
Želim si vzeti čas le zate, le za naju, za nas.
Čas beži...
Dnevi vse prepočasi minevajo do najinega naslednjega srečanja...a hkrati mi dnevi zelo bežijo, takoj se iz jutra naredi večer, in spet pride temna noč, pa zopet se po večkrat mučnih in negotovih sanjah prebudim v svetlo jutro. Znova in znova....
Vsako jutro mi da upanje....Upanje v prihodnost. Upanje v nekaj lepega. Upanje v razumevanje, ljubezen....
Moja čustva, občutki se ne spreminjajo - rada te imam dragi prijatelj! Ne samo, da te imam rada - ljubim te.....
Ne bom rekla, da te bom ljubila večno, ljubila te bom le tisti del večnosti, ki mu pravimo življenje.
Včasih se zbojim, da je to le eno samo hrepenenje, le ena sama utvara, le ena sama želja, želja po tebi...Želja po nedosegljivem.

Spet v naslednjem koraku razmišljam, da vendarle je to tisto kar iščem in da mogoče vendarle nisi nedostopen, nedosegljiv. Razmišljam, da si ti tisti manjkajoči košček v mojem mozaiku, ki ga poiskušam sestaviti. 
Ne iščem kroga, ki nima izhoda (v katerem se vedno znova in znova vrtim, skoraj utapljam kot v vodnjaku brez dna), iščem kvadrat z izhodom, pa čeprav je le ta prepreden z zidovi, ki jih je potrebno preplezati. Prepreke. Nič ni enostavno.
Tudi pot do tvojega srca ni enostavna, ni lahka. Ker enostavno ne vem kaj ti občutiš, kaj čutiš, kaj si vendarle želiš??? A vendar želim vedeti.....
Jaz vem, da si ne želim, da si ti žalosten in nesrečen. Ne želim biti predmet ali razlog tvoje nesreče. Želim biti tvoja "sreča".
Samo povej mi, kje sva se ustavila, kje je meja, kje in v čem je prihodnost???
V pravem, trdnem, zaupnem prijateljstvu???
Ali mogoče v tistem, ki se mu pravi "kaj več"??? V morebitni skupni prihodnosti...

user posted image

Verjamem, da znam šokirati, a morala sem "napasti" tipkovnico in se ti iz srca izpovedati.....
Topel objem in poljub.... ;-) tja k tebi.

*******************************************To je moja neposlana izpoved, ki jo moram deliti z vami.................  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja neposlana izpoved
7.7.2007 20:19:44   
trojči
Poročen najbrž. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2007 20:28:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Ne ni poročen, samski je še (če mi le kaj ne prikriva).

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2007 20:30:48   
Anonimen
Povej mu to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2007 20:45:53   
Anonimen
Izjemno lepo napisano.Jaz jokam.In po telesu mi gredo mravljinci.Tud moja ljubezen je uslišana,a kmalu zavrnjena,pa nimam več energije,da bi se trudila.Tako,kot ti.Pošlji to...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2007 20:53:25   
daddy
Z eno besedo "come on, baby, light my fire" ....
   punca, kar v akcijo. sej čez čas boš najbrž tud ti o njem pisala "moški so čudni tiči", pa "že po defaultu so čist mim", pa moški so bla bla bla ..... ampak občutke, kakršne gojiš zdaj, se pa res splača izživet tudi v resnici. Takoj, tukaj in zdaj, kot se reče. So dont let him go ..... po domače "zagrabi ga"  ( hmmmm .... reklama za bandidos? ma ni slabo .... ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2007 21:00:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Ne ni poročen, samski je še (če mi le kaj ne prikriva).

Si ti poročena?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2007 22:26:48   
Anonimen
Lepa izpoved. Povej jo tudi njemu. Te nič ne košta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2007 9:45:47   
snake
maaahhhh, težka situacija, bolj ko drugo, po moje te je sram začeti to temo pred njim! ko boš enkrat začela, boš nekako speljala, samo začet je treba, malo ovinkari in pol direkt povej...samo jaz na tvojem mestu mu ne bi rekla da ga ljubim, ker bi se lahko ustrašu, tako da rajši mu nakažeš da bi lahko bilo med vama kaj več če si on kaj več želi, če ne pa tudi dobro, prijatelji naprej, kot da ni nič bilo.......vsekakor pa mu ne reci da ga ljubiš, vsaj jaz ne bi...srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da si pogumna in da boš kaj naredila, jaz sem dosti krat bla v nerodnih situacijah in res vem kako je, napila sem se in enemu tupla v glavo da ga ljubim, sej sem ga res, pa je zbežal ko lopov in še zdej ko se vidimo me težko pozdravi, jaz pa si hitro vrtam luknjo v zemljo da bi se skrila, a mi nikoli ne uspe ker je vsepovsod ta kurčev asfaltuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2007 19:45:34   
darčica
tudi JAZ se podpišem pod tole  neposlano izpoved..........kot da bi poslušala sebe..........
jaz????poročena......otroci so tudi tu.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2007 7:51:43   
Mina1
ok, tako ti čutiš, pa on? Kako vama kaže, pa daj, namigni mu, jaz vse direkt povem in nakažem, do sedaj se je še vedno vse lepo izteklo, izgubiti nimaš kaj ne...itak sta vedno samo dve možnosti.

Vse lepo ti želim.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2007 8:10:05   
daddy
  Mina, nekatere zelooooooo slabo prenašajo "ne" v takem primeru ... je zelo zelo ranjen njihov ponos in včasih nastane prava katastrofa iz tega ...

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2007 8:11:28   
Mina1
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Mina, nekatere zelooooooo slabo prenašajo "ne" v takem primeru ... je zelo zelo ranjen njihov ponos in včasih nastane prava katastrofa iz tega ...

maš prov. 

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2007 8:26:41   
srki
Kot pravijo predhodnice, povej mu to.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2007 8:49:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Besedica "Ne" - ne ne bi bil ranjen moj ponos, bila bi seveda žalostna in padla bi na zares realna tla.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.7.2007 8:50:13   
Mina1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Besedica "Ne" - ne ne bi bil ranjen moj ponos, bila bi seveda žalostna in padla bi na zares realna tla.

no vidiš, zato mu povej, kar čutiš, vse se da, če je iz srca in iskreno. Držim pesti, samo upam, da ni moj bivši, ker potem boš zraven dobila kdaj pa kdaj še dva škratkauser posted image  (mal se hecam), le pogumno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.7.2007 8:55:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

no vidiš, zato mu povej, kar čutiš, vse se da, če je iz srca in iskreno. Držim pesti, samo upam, da ni moj bivši, ker potem boš zraven dobila kdaj pa kdaj še dva škratkauser posted image  (mal se hecam), le pogumno.

Ne Mina1 ni tvoj bivši, sem prepričana user posted image user posted image  pa tudi če bi bila tvoja škratka, verjemi da bi ju z veseljem objela. Tebi pa vso srečo naprej! Drži se!

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......