|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja koža...
15.1.2007 11:22:25   
Kuba
Nebi vas rada morila s tem mojim problemom ampak rabim res nasvet. KT sem nehala jemati cca.1 leto nazaj. Takoj po tem sem dobila aknasto kožo, ki pa je do sedaj bila še nekako pod kontrolo, sedaj pa... đizs... zjutraj mi je težko se pogledati v ogledalo! Poskusla sem že vse živo: zdrava prehrana, veliko tekočine, telovadba, vse možne preparate (res!) pa nič ne pomaga, ti hormoni so čisto zbezljali... edino so mi pomagale KT, katere pa sedaj ne morem pit, če želim zanosit. Preden grem delat se zbudim skoraj uro prej samo, da si lahko zakamufliram obraz s pudri...pa se tako vidi... pa mi rečejo ''Boga ko imaš tak probleme z mozolji'' user posted image  tako, da res... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja koža...
15.1.2007 11:32:41   
lojzika
Pr meni je blo isto, med nosečnostjo. Potem se mi je izboljšalo ko sem rodila. Sem pa kupovala razne kreme pa ne vem kaj vse še od Vichya celo kolekcijo uno normaderm pa ni nič pomagalo. Ne vem pa kako je z onim ko dajo zdravniki na recept. Umivala sem se pa z onim garnier pure, no še sedaj uporabljam. Mi pa pred menstruacijo full ucepijo ven kot da sem 15 let stara. Sedaj pa tabletk ne jem trenutno pa se mi zdi da bojo spet prišli na plano

Tako da tudi jaz prosim za kakšen nasvet

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 11:39:19   
Anonimen
Jaz imam iste probleme odkar ne jem več KT.
Meni edino pomaga krema Avene Diacneal-kupi se jo v lekarni. Namažem se zvečer. Ob redni negi zjutraj in zvečer itak.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 11:48:17   
Kuba
Nazadnje sem si kupla uni ProActive... sej na začetku je bil kar ok, pol pa spet... tako da ne lih verjet vsem tem reklamam (moje mnenje)
Karin24 a se ta krema dobi v vseh lekarnah? Nisem še slišala zanjo, na bazi česa je? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2007 11:53:57   
Anonimen
No meni pro active kar pomaga sam moja sestra je kozmetičarka in jo infarkt ko vidi sestavine. Ni glih dobro za kožo ker jo zelo tanjša.

Glede avene:
Na tubici ne piše sestavin, škatlo sem pa že preč vrglauser posted image .
Je pa neeelergen in nekomedogen. Ne vem no men je res super.
Obstaja še avene clearence k-ta je za tiste ki imajo ogrce in ne mozoljev.
Je pa res bolj kot nočna uporabna, ker nima UV filtrov in jo zato čez dan ni priporočljivo uporabljat-razen če imaš čez puder z zaščito.
Drugače je pa avene zelo dobra znamka za negovalno kozmetiko.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2007 11:55:17   
Anonimen
Aja pa mislim da se jo povsod dobi. Če se jo pri nas se jo verjetno povsoduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2007 11:55:26   
digi
Si ziher da že nisi user posted image , ker takrat sem bila jaz taka kot krastača...

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2007 12:02:16   
Kuba
Da nisem user posted image  sem 100% ker sem včeraj naredila test... no karin24 bom poskusla še to, itak sem poskusla že vse pa bom še to. Sej vem, da se nebi smela 'sekirat' zaradi tega ampak je zelo frustrirajoče ko me kdo gleda, meni pa po glavi samo ''šit sigurno gleda zdej moje mozolje...'' kaj čem - sem malo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2007 18:17:47   
digi
No kuba... pojdi k dohtarju, da ti da kaj... jaz sn hodla v nosečnosti, ker to ni bilo več za zdržat. Pa jaz sem delala 4 teste preden se je pokazal konkreten +..... in to v roku enga tedna;)

ajde

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2007 20:01:21   
lučka 25
Moja koža je tudi obupna, sem že vse živo probala od krem, pa ne pomaga. Pri meni je vzrok za tako kožo PCO sindrom in nekje sem prebrala, da je za nas dobro, da zvečer zavreš lonček vode in nato vanjo daš rezino limone, pustiš čez noč, da se ohladi in nato zjutraj na tešč popiješ. Sedaj to prakticiram 14 dni in je VELIKOOO bolje. Mogoče pa mi pomaga klomifen, ki mi malo "uravnava" te moje hormone.
Upam, da ti bo pomagalo. Kajti meni vse te kreme izsušijo kožo, da se kar lupim in ne prisegam več nanje.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2007 23:04:21   
citrončica
Kolikor se jaz spomnim, se v lekarni dobi testerje od avene kozmetike za probat, meni je premočna,
sem pa bila zadovoljna z Neutrogeno visibly, baje pa je Clean&clear skoraj ista, le za mlajšo, občutljivejšo kožo!??!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2007 10:21:03   
Tia-na
Jst sm tud imela probleme s kožo in mi je dermatolog predpisal krmeo Differin, čudežna kremica. Po nekajmesečni uporabi se je vse pocelilo in pozdravilo in ni ne duha ne sluha o mazoljčkih.

Je pa kremica samo na recept pa še vztrajen moraš biti, vsaj tri mesece vsakodnevne uproabe, da se pokažejo rezultati.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?