Anonimen
|
"Ko se zavem, da sanje ne morejo postati resnicnost se mi srce zavije v tesnobo, a hkrati mi poskoci, ceprav vem da tvoje srce bije drugi.Vseeno - lepo je sanjati, da je dan lepsi - ko sanjam da zivim! Upanje umre zadnje.Zelim da te nekdo ljubi vsaj tako gorece, kot te na skrivaj ljubim jaz!Ne zelim nekoga kot si ti - zelim si tebe - a ko si srecen ti, sem srecna jaz - pac vedno hrepenim po tistem, cesar nimam, a vseeno - dnevi so zaradi tebe bolj sijoci - vsec mi je tvoj parfum, tvoj smisel za humor, tvoja direktnost, tvoj nasmeh, tvoj pogled,...ne motita me tvoja natancnost in vonj po cebuli, vsec mi je ko mi skuhas kavo,...(pred 16.05.2005).(16.5.2005 nadaljevanje) - vedno sem sanjala o doloceni osebi, sanjarila, pisala pesmice,...nikoli pa nisem nic naredila da bi nekoga osvojila. Ko se zaves kaj si v resnici in takrat ko spoznas kaj je to ljubezen - da ni to samo seks (je pa del razmerja) in ko hrepenis po tistem cesar nimas, imas cas za razmislek. A v casu ko razmisljas se zgodi 1001 stvar.Ni mi zal da se je to zgodilo (da sem bila zagledana vate). Ne vem, ce sem te ravno ljubila, vem pa da sem te imela rada (in te imam se danes kot prijatelja).Spoznavam kaj sem - zenska ki si zeli ob sebi moskega - pravega - da se bo jokal, smejal z menoj, takega ki mi bo znal prisluhniti, ki me bo znal potolaziti, mi znal z lepimi besedami povedati kaj ga moti, ki me bo znal ceniti, spostovati, znal razvedriti in takega, ki ne bo pomislil poloziti roke name.Takega, ki bo znal najti resitev na drugacen nacin - z besedo.In takega, ki bo znal kak moj spodrsljaj obrniti na salo." Včeraj sem doma med starimi papirji našla to resnično ljubezensko izpoved.....napisano v stanju "zaljubljenosti" oz.zagledanosti v enega fejst dečkota, ki mi je s pogovori, nasveti precej pomagal. To se je dogajalo pred vec kot enim letom in danes sem mu to zgoraj tudi poslala, da ga malo nasmejem. Zgodba je zaključena in upam da sem našla takega fanta, ki ga opisujem in jutri ga bom močno objela. (in ne ni to fant kateremu je zgodba namenjena)
|