|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj trebušček
10.6.2005 14:56:20   
Amoss
Nove slikice v mojem albumu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moj trebušček
10.6.2005 15:16:17   
Gina
Pa ne da si še doma?!!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moj trebušček
10.6.2005 15:22:51   
Vekica
Pa pustite jo ze pri miru, no!
Pa kaj, ce je se doma... Meni bi slo ze na zivce, da bi se vsi vsak dan sprasevali, ce sem ze sla rodit, jst bi bila pa se doma.
Bo, ko bo, a ne?!

LP Vekica

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moj trebušček
10.6.2005 15:25:55   
Gina
No, vidiš, jaz si pa to drugače prevajam. Če je dala slikice gor, pa še napisla to na forum, si je morda želela klepetat. Meni je bilo lažje, ko sem bila čez rok, če sem klepetala. če so me ignorirali, se mi je zdelo, da jim grem na živce in zelo sem bila takrat razdražljiva in občutljiva, zato se mi je zdelo, da bi ji s čvekanjem pomagala. Vidiš, kako smo si različni. Pa oprosti Ammos, če sem te prizadela. res ni bilo mišljeno tako. Edino kar ti želim je, da bi bilo čim prej in čim hitreje za tabo. LP

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moj trebušček
10.6.2005 15:29:20   
Vekica
Ti, mogoce pa res... Sam men se je tisti stavk prej tko slisal. Je pa res, da je vsak drugacen...;)
LP

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moj trebušček
10.6.2005 15:30:48   
leah
iiii....ep trebušček...velik....okrogellll....jst bi ga tud mela....sam brez tiščanja pa to-se razume:)-

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moj trebušček
10.6.2005 15:31:30   
leah
pi....hotla sem napisat,da je lep trebušček...:grrr:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moj trebušček
10.6.2005 15:53:02   
Tiamo
lep trebušček, sploh ni tako velik...kmalu ga ne bo več, lepo ga pobožaj mogoče ga boš zadnjič...;)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moj trebušček
10.6.2005 15:59:59   
Amoss
Ja v teh dneh mi res še edina uteha klepetanje z vami.Ker sem tako že napeta in tečna da mi edino še ve razvedrite dan, saj moj :love: je tako v službi,pol pa malo poklepetam in mi dan hitreje mine!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moj trebušček
10.6.2005 16:01:11   
bobek05
Amoss, vso srečo v ponedeljek.. Takrat boš pa ziher že cartala.. 9nebesa

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moj trebušček
10.6.2005 16:02:58   
Amoss
Ja hvala, mislim pa da bom že kr jutri, ker mi nekaj ni dobro, pa dete je ful mirno, tako da kaj veš?1
Sicer pa sem se že tolikokrat motila, da se mogoče tudi sedaj, ja v ponedeljek pa sigurno!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moj trebušček
10.6.2005 16:03:03   
Amoss
Ja hvala, mislim pa da bom že kr jutri, ker mi nekaj ni dobro, pa dete je ful mirno, tako da kaj veš?1
Sicer pa sem se že tolikokrat motila, da se mogoče tudi sedaj, ja v ponedeljek pa sigurno!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moj trebušček
10.6.2005 16:03:41   
Amoss
Ups, pardon, sem prehitro kliknila!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moj trebušček
10.6.2005 16:15:36   
cmokec
Amoss, kadarkoli, danes ali v ponedeljek, samo da bo lep porod in še lepši in seveda zdrav dojenček. Trebušček je pa za +5.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moj trebušček
10.6.2005 16:25:06   
Amoss
Hvala.No kadarkoli bo boste vedele!
Če pa me jutri zjutraj ni na forumu pa sem ziher v porodni!:bravo::)-

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moj trebušček
10.6.2005 16:40:40   
leah
Ej če maš feeling,da bo kmalu,bo res.Tudi jaz sem rodila prej kot bi mogla....oz,ko sem začutila,da tole se pa nekaj dogaja.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moj trebušček
10.6.2005 19:33:14   
Amoss
To jaz čutim že cel mesec, pa me očitno občutek vara,..

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?