|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj otrok se vsega boji....kaj storiti?!
25.6.2010 12:06:48   
claud
Zanima me ce ima katera probleme s tem da je otrok tako zelo bojec?
Do zdaj me niti ni ravno motilo, ker se je bala samo tujcev....
Zdaj pa je iz tega prislo da se boji tudi muhe ki se plazi po tleh....danes je opazila na cesti da ji senca sledi in spet v jok...user posted image
Stara je leto in pol.
Res mi je kar malo neprijetno ce se ji kdo pribliza in zacne jokat.....
Ko smo na igriscu pa so otroci okrog ni pa nic narobe.
Ce imate podobne izkusnje, lahko malo pokomentirate kako resujete problem, prosim.

Lep praznicni dan vsem skupaj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj otrok se vsega boji....kaj storiti?!
25.6.2010 17:00:20   
onur
Naša ima 19mes in se je sedaj začela bati muh, komarjev, ... Provamo ji stvari približati in jo povedati, da se jih nima za kaj bati. Mogoče je sam faza in bo minilo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2010 22:25:25   
Srčekgirll
Ne vem, no. Jst mislm, da pride do tega, da se otrok boji kako stvar, če mu kdo skoz govori, naprimer: Pazi, biba te bo papala al pa če ne boš priden/na te bo tista/i teta/stric vzel,.... To sm ugotovila tud pr mojmu sinu, da se nekaterih žuželk boji k smo mu rekl da ga bo mam...zdej pa mu ne govorimo več tega in gre na boljše.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2010 21:18:33   
lenika
Moj je bil tudi takšen. Bal se je tujcev, pajkove mreže, žuželk, zavese, ki se je v vetru premikala... Sedaj je star 4 leta in se ne boji ničesar več, tudi z ljudmi full lepo brez sramu komunicira, edino boji se še risank  kjer je kakšno nasilje. Pa za to sem tudi vesela, da je tako. Minilo je pa samo po sebi.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2010 21:49:52   
niwaj
Mene je pa ravno kontra strah! Naša je stara 1 leto, in se ne boji ČISTO NIČESAR! Ne tujega človeka, ne psa ki gre mimo, ne činčil ki so jo parkrat že fajn vgriznile,....ona bi vse kr cartala...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2010 22:30:29   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ne vem, no. Jst mislm, da pride do tega, da se otrok boji kako stvar, če mu kdo skoz govori, naprimer: Pazi, biba te bo papala al pa če ne boš priden/na te bo tista/i teta/stric vzel,.... To sm ugotovila tud pr mojmu sinu, da se nekaterih žuželk boji k smo mu rekl da ga bo mam...zdej pa mu ne govorimo več tega in gre na boljše.

Tega strasenja otrok, se jaz izogibam v velikem loku, pa se tamala se vseeno boji polzev, muh, komarjev....Al pa vcasih so nas strasili z injekcijo. Fejst faj, sem se jih noro balauser posted image

Mislim, da je samo obdobje, bo minilo samo od sebe. Je pa sigurno zoprno, ce ob tujcih koj joka.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......