|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj otrok se pa je danes zjutraj penil
1.7.2007 18:42:58   
digi
No, sem razmišljala, če naj napišm ali ne, vendar me razjeda.... No danes zjutraj je najin škratek plazil sem in tja po postelji in na enkrat je imel iz ust en kup bele pene.... Pa ni nič jedel pred tem, ker je bilo to tik po tem, ko se je zbudil.... drugače je bil čisto dobre volje, tudi potem nič ni kazalo, da mu kaj ne bi pasalo.... JE pa res, da je bil že dve noči tko tečen, da za umret no.... A so morda zobki krivi? No, ker ma sedaj zgoraj in spdoaj dva zobka... In drugače full veliko pije- nekje 1,5 litra vode ponoči, no ko so prišli zobki sedaj zgoraj ven je bil dva dni mir, spil je mogoče 3/4 litra vode, sedaj pa spet pije... Nocoj kar 2.1 liter... PA ni lačen, kEr sploh mu ne pride na kraj pameti, da bi kaj hotu jest, samo vodo.... Pa to tko požira, da se vidi, da ga žeja in da se ne naceja.... No od česa ta pena?!user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj otrok se pa je danes zjutraj penil
1.7.2007 19:18:21   
muki1
A prav pena? Verjetno je slina user posted image
Koliko pa je star? Pa ti štirje zobki, a to je kar naenkrat pokukalo?
Spije pa res ogromno.... 2 litra to je za odraslega človeka. Jaz bi se jutri posvetovala s pediatrinjo. Morda je kakšen vzrok, da ga tako žeja. Ma, razmišljam, čisto laičnio. Ampak za pene bi res rekla, da so sline.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2007 19:22:39   
digi
V četrtek bo star 9 mesecev, pije res ogromno sem že omenila pediatrinji pa mu je hotla cuker zmerit, ampak sem to že sama opravla pa je bilo OK, pa ni bila slina, temveč prav pena - bela penauser posted image ... Saj zato sprašujem, da vidim al počakam do četrtka, ko iamav posvetovalnico ali naj grem kar jutri, samo kaj ko drugače ni nič z njim narobe.... Aja pa zobki, spodaj je dobil zobka pri 6-ih mesecih, zgornja pa sedaj nekje 14 dni nazaj....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2007 22:26:14   
klepetka
jaz vseeno ne bi čakala četrtka.Bi šla preventivno kar jutri k dohtarju.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2007 23:07:39   
eya
Pa res veliko spije. Dva litra samo ponoči??? Moj ponoči nič ne pije, čez dan pa spije slab liter tekočine. Jaz bi P vsaj poklicala. Pa sporoči, kaj boste ugotovili.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 15:17:11   
digi
Hvala vsem za odgovore, no mi smo bili danes pri P in je rekla na pene, da če ni ibl odsoten, da je OK, ampak zakaj se je penil, niti besede. To da spije veeeeelllllliiiikoooo sem ji razlagala skorja pol ure, preden me je začela resno jemati, potem pa mi reče, da imamo preveliko luknjo na cuclju user posted image  (imamo pa 1 in 2 od aventa)... No potme sem še tečnarla in tečnarla pa mi je dala napotnico za na pediatrijo, da malemu vzemejo kri in preverijo elektrolite. No tam ap meni dohtar, da je to pa samo razvada in da OK, da bodo pregledali kri in vodo ter da naj prideva jutri na UZ, potem pa naj malega odvajamo od vode ter pridemo po morju spet nazaj.... Tak da še poročam.....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 15:30:50   
mika
prideva jutri na UZ,

kaj pa mu bodo pregledali na UZ?

moja tudi čez dan veliko pije, ponoči pa mogoče enkrat 1dcl. tvoj sonček res ogromno spije. dobro da si težila, ker mu mogoče  kaj manjka, da toliko spije. dvomim, da bi  iz razvade piluser posted image .

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2007 18:41:09   
krfjolca
Verjetno bodo na UZ pregledali ledvičke user posted image
Poročaj.
Sitnari pa res - naj ga orenk pregledajo. Kako pa si mu izmerila sladkor?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2007 18:44:58   
digi
Ej pojma nimam kaj za en UZ, sem bila čist v transu in nisem uspela sploh vprašat. Sladkor pa sem mu zmerla doma z mojim merilcem, ker sem sladkorna bolnica in sem valda prvo na sladkorno pomislila.....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2007 15:16:46   
digi
No, danes smo bili na uz SEČIL IN VSE JE bp, PRAV TAKO IZVIDI KRVI IN URINA, ČEPRAV JE REKEL DOHTAR NA uz, DA PA IAM ŽELODČEK RES ZELO ZELO POLN- PA DANE SSPLOH NI PRETIRANO PIL..... No kontrola po morju, do takrta pa ga naj te odvajamo pitjauser posted image ... NO, saj če je samo razvada, havla bogu, samo da me ne bo čez pol leta kdo nadiral, zakaj nisem takoj rekla, da otrok toliko pije..... LP, še poročam

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?