Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 11:29:54
|
|
|
|
total
|
Bodi srečna ,da je tko.... . Probaj mu ti kakšen dan tko vrnit,pa boš videla kako bo odreagiral .
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 11:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ti si pa dobra...a ni fajn met tazga deca, glede na to, kar lahko prebereš tukaj kakšne probleme imejo nekateri v zakonu???' Bodi zadovolna s tem kar imaš, poskusi se mal odklopit od skrbi, ki jih imaš zaradi otroka, pa bo vse rešeno....
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 11:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooo, kak je tebi lepooooooooooooo Saj se samo hecam, vem da ti preseda, verjetno bi meni tudi, ampak jaz sem kar naprej breeeeeeez mojmu sploh ne potegnem več, sexama 1 x na mesec, pa še to tak, da je čimprej konec Pa sem se probala pogovorit, pa vroče scene delat, pa bla, bla, bla,... pa nič od nič, enostavno mu ni. Aja pa druge tudi nima, samo len je ko..... jaz tudi upam, da je moj SAMO v kakšni fazi in da se bo kmalu vrnil na staro pot .....
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 11:31:44
|
|
|
|
srki
|
Ja to je pa res super, ne pritožuj se. A ni fajn občutek, ko nekoga tako rajcaš
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 11:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ženske, ve ne štekate. Kar je preveč je preveč. Na začetku mi je pasalo, zdaj pa mi je tu mač. Zdaj že komaj čakam, da bom imela ali če seksva, da čim prej konča
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 11:49:56
|
|
|
|
Taula
|
Mene osebno to nič ne bi motilo. Če pa tebe toliko moti se pa z njim pogovori.
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 12:24:52
|
|
|
|
piščanc
|
če v tem ne uživaš, potem je nekaj narobe s TABO in ne z njim. premalo hormonov, napačne tabletke proti zanositvi, preutrujena... poizkusi si vzeti en dan zase, malo več vitaminov, mogoče obisk pri ginekologu, drugačna zaščita, kakšen lubrikant... pomagaj si, da boš uživala v tem kar je za užitek
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 12:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
dej prosim posodi mi ga....vsaj za kakšen dan
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 12:37:02
|
|
|
|
Sita
|
Človek pa res ni nikoli zadovoljen. Enim premalo, drugim preveč ... Uživajte v tem , kar imate/nimate. Seveda obstaja še srednja pot. Saj bo tudi do tega prišlo, brez skrbi. In če ga boš zavračala, se bo kmalu uresničilo, da boš ostala brez ali bo stvar redka. Kajti kdo bi pa prosil in prosil, če se bo stalno bal, da bo zavrnjen? Vse, kar želimo se slej ko prej uesniči. Torej je treba pazit, kaj si želimo. Odločitev je zmeraj naša. Hecno pa je, da se potem pritožujemo ....
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 13.11.2006 16:17:33
|
|
|
|
petraz
|
bodi vesela, da je s tvojim..... da mu druge bedarije ne gredo po glavi!?
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 15.11.2006 15:55:35
|
|
|
|
blue sky
|
Bodi srečna, da je tako - marsikatera ti najbrž zavida. Sploh pa ti s tem kaže, da je zadovoljen s tabo in si te želi.
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 15.11.2006 19:59:53
|
|
|
|
NENAJANI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz ne vem kaj se dogaja z njim. Že pol leta ga nekaj drži. Seksal bi non stop. Sploh se več ne smem kam nasloniti, že prileti iz drugega konca bajte in mi govori kako imam seksi rit... že mu stoji. Meni to že počasi preseda. Ko se igram z otrokom in se sklonim, me že otipava in se mu že preteguje v hlačah... Ko seksava me celo sprelupčka in se me ne more nasititi. Saj ne pravim, da mi ni fajn. Samo kar je preveč je pa preveč. Cel dan sam z otrokom in sem včasih utrujena kot sto in ko dete končno malo spi, je že na meni. In če mu povem, da mi ni non stop za seksat je užaljen. Ko se preoblačim, se že skrivam, ker kakor vidi hlačke ali gole noge ali rit ali ... mi že spet govori kako se mu preteguje in bla, bla, bla... A je v kakšni fazi . In kaj zdaj tebi ne sede????? Moj je že 5 let z mojim telesom in mi nenormalno paše, še danes!!!! Vsak dan sem bolj samozavestna in vsak dan se ob njem počutim sexi in zaželjena!!! Vzemi to tako, da si mu všeč da bi lahka dol padu in kaj je to tako groznega??? SANJE VSAKE OSAMLJENE ŽENSKE ( po mojem skromnem mnenju)!!!!
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 16.11.2006 17:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Bodi vesela, da imaš takega človeka ob sebi. Jaz se mojemu zdim ravno tako sexy in bi sexal z mano noč in dan. Vendarmi je všeč, da je tako, saj sem imela pred njim partnerja, ki me ni cenil in je sexal z mano samo zato, da je zadovoljeval svoje potrebe. Poskusi uživat v tem, da ga tako zrajcaš TI in da ne hodi po to drugam.
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 30.11.2006 23:22:13
|
|
|
|
Joe
|
Omeji mu prehrano. Drastično nižji kalorični vnos zmanjšuje libido, že po nekaj dnevih.
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 1.12.2006 11:37:37
|
|
|
|
david
|
IZVIRNO SPOROČILO: NENAJANI Vzemi to tako, da si mu všeč da bi lahka dol padu in kaj je to tako groznega??? SANJE VSAKE OSAMLJENE ŽENSKE ( po mojem skromnem mnenju)!!!! Hja, zdaj če je ona cele dneve sama z otrokom doma in ima vsa domača opravila na grbi, on pa lepo v službo, po službi na pijačo potem pa domov in hop na utrujeno ženo potem mi je jasno, da ji to najbolj ne paše. Jaz sem pri moji prišel do (žalostnega) spoznanja, da bo več seksa, če jo bom bolj razbremenil in ne če bom bolj skakal okoli njene ritke. Si želim, da bi bilo drugače ampak žal... d.
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 1.12.2006 12:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tako, David. Mojemu še po tolikih letih ne potegne, da bo precej prej prišel do svojega dnevnega odmerka, če me bo prej zadovoljil na še kakšnem drugem področju.
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 1.12.2006 15:58:35
|
|
|
|
suzy007
|
Jaz pa imam predlog: pusti si rast dlake po nogah, itd, , ne se umivat kakšen teden, ... Mogoče pa bo le nehal!? No, saj se hecam (če kdo slučajno ni opazil). Verjamem, da ti to preseda. Vsako pretiravanje škodi. In v tvojem primeru to je pretiravanje. To bi bilo kvečjemu normalno za na novo zaljubljen mladi par, brez otrok... , kar naj bi trajalo kakšen mesec, potem pa preide na normalen odnos. Tudi normalen odnos je lahko za enega vsak dan, za drugega enkrat na teden, za tretjega kaj drugega. Pomembno je, da se oba strinjata oz. da je obema všeč in obema paše. Potem je vse normalno. To je moje mnenje. Da vam še povem, kako je pri meni. Pred 10. leti sem jaz tako skakala po njemu, kot ti praviš za moža. Zdaj pa je on tisti, ki skače po meni. Mogoče vseeno manj kot tvoj. Ampak meni to paše. Zaenkrat še ne pretirava. Lep pozdrav...
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 1.12.2006 16:04:52
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc če v tem ne uživaš, potem je nekaj narobe s TABO in ne z njim. premalo hormonov, napačne tabletke proti zanositvi, preutrujena... poizkusi si vzeti en dan zase, malo več vitaminov, mogoče obisk pri ginekologu, drugačna zaščita, kakšen lubrikant... pomagaj si, da boš uživala v tem kar je za užitek Kaj pa naj bi bilo narobe z anonimno To, da ni edino v življenju na kar misli sex Da je utrujena Jaz bi popizdila, da me non stop tak nadleguje! Saj ste že slišale za beli kruh pri vsakem obroku in vselej......
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 1.12.2006 22:57:28
|
|
|
|
Kuba
|
Malček te razumem... tudi meni je hudo se sleč pred mojim ker me takoj napade, sam veša kako je: bolje nate kot na kako drugo
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 7.12.2006 8:51:00
|
|
|
|
nejar
|
Men bi se to dopadlo. Sam men gre včasih to na živce, ker moj hoče vedno, da sem jaz divja. Men pa se glih vsak dan ne da divje.
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 7.12.2006 9:31:16
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Omeji mu prehrano. Drastično nižji kalorični vnos zmanjšuje libido, že po nekaj dnevih. O, ljubezen moja, a to je recept ! Zgoraj citirani je moj mož in včeraj ga je prineslo v kopalnico, ko sem se slekla. Čez cel hodnik in dvojna zaprta vrata je "začutil, da sem ga klicala" - . Ampak zdaj po drugem otroku mu je že jasno, da če se kup cot od predvčerajšnjim ne bo pospravil sam, bom slabe volje in potem najbrž ne bo bo nič z veselico. Po prvem porodu je pa tudi strašno rad navalil kot svinja na buče in mislil, kak se meni to fajn zdi. Ja, bi se mi, če bi si lahko prej noge iz podočnjakov odpletla...
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 7.12.2006 9:47:43
|
|
|
|
MarijaPo
|
Meni se pa predlog s prehrano ne zdi slab!
|
|
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 7.12.2006 10:09:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika lahko prej noge iz podočnjakov odpletla...
|
|
RE: Moj mož je obseden z mojim telesom 7.12.2006 13:59:35
|
|
|
|
ronja
|
Punce, ne me strašit! Moj že zdaj strada, ker sem bolana in nič ne morem, razen ležat... (Najin sex pa ponavadi ne zgleda tako, da bi jaz sam ležala:) Kak se mu bo pol sfuzlalo, rajši ne razmišljam;)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?