|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj mož je obseden z mojim telesom
13.11.2006 11:22:13   
Anonimen
Jaz ne vem kaj se dogaja z njim. Že pol leta ga nekaj drži. Seksal bi non stop.
Sploh se več ne smem  kam nasloniti, že prileti iz drugega konca bajte in mi govori kako imam seksi rit... že mu stoji. Meni to že počasi preseda. Ko se igram z otrokom in se sklonim, me že otipava in se mu že preteguje v hlačah...
Ko seksava me celo sprelupčka in se me ne more nasititi. Saj ne pravim, da mi ni fajn. Samo kar je preveč je pa preveč. Cel dan sam z otrokom in sem včasih utrujena kot sto user posted image  in ko dete končno malo spi, je že na meni. In če mu povem, da mi ni non stop za seksat je užaljen. Ko se preoblačim, se že skrivam, ker kakor vidi hlačke ali gole noge ali rit ali ... mi že spet govori kako se mu preteguje in bla, bla, bla...

A je v kakšni faziuser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj mož je obseden z mojim telesom
13.11.2006 11:29:54   
total
Bodi srečna ,da je tko....user posted image . Probaj mu ti kakšen dan tko vrnit,pa boš videla kako bo odreagiraluser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 11:31:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ti si pa dobra...a ni fajn met tazga deca, glede na to, kar lahko prebereš tukaj kakšne probleme imejo nekateri v zakonu???'
Bodi zadovolna s tem kar imaš, poskusi se mal odklopit od skrbi, ki jih imaš zaradi otroka, pa bo vse rešeno....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 11:31:26   
Anonimen
oooooooooooo, kak je tebi lepooooooooooooo

Saj se samo hecam, vem da ti preseda, verjetno bi meni tudi, ampak jaz sem kar naprej breeeeeeez user posted image

mojmu sploh ne potegnem več, sexama 1 x na mesec, pa še to tak, da je čimprej konec user posted image
Pa sem se probala pogovorit, pa vroče scene delat, pa bla, bla, bla,... pa nič od nič, enostavno mu ni. Aja pa druge tudi nima, samo len je ko.....

user posted image  jaz tudi upam, da je moj SAMO v kakšni fazi in da se bo kmalu vrnil na staro pot .....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 11:31:44   
srki
Ja to je pa res super, ne pritožuj se. A ni fajn občutek, ko nekoga tako rajcašuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2006 11:44:21   
Anonimen
Ženske, ve ne štekate. Kar je preveč je preveč. Na začetku mi je pasalo, zdaj pa mi je tu mač.
Zdaj že komaj čakam, da bom imela user posted image  ali če seksva, da čim prej končauser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2006 11:49:56   
Taula
Mene osebno to nič ne bi motilo.user posted image
Če pa tebe toliko moti se pa z njim pogovori.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2006 12:24:52   
piščanc
če v tem ne uživaš, potem je nekaj narobe s TABO in ne z njim.

premalo hormonov, napačne tabletke proti zanositvi, preutrujena... poizkusi si vzeti en dan zase, malo več vitaminov, mogoče obisk pri ginekologu, drugačna zaščita, kakšen lubrikant... pomagaj si, da boš uživala v tem kar je za užitek

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2006 12:35:12   
Anonimen
dej prosim posodi mi ga....vsaj za kakšen danuser posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2006 12:37:02   
Sita
Človek pa res ni nikoli zadovoljen. Enim premalo, drugim preveč ...
Uživajte v tem , kar imate/nimate.

Seveda obstaja še srednja pot. Saj bo tudi do tega prišlo, brez skrbi.

In če ga boš zavračala, se bo kmalu uresničilo, da boš ostala brez ali bo stvar redka. Kajti kdo bi pa prosil in prosil, če se bo stalno bal, da bo zavrnjen?

Vse, kar želimo se slej ko prej uesniči. Torej je treba pazit, kaj si želimo. Odločitev je zmeraj naša. Hecno pa je, da se potem pritožujemo ....

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2006 16:17:33   
petraz
user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi vesela, da je s tvojim..... da mu druge bedarije ne gredo po glavi!? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2006 15:55:35   
blue sky
Bodi srečna, da je tako - marsikatera ti najbrž zavida. Sploh pa ti s tem kaže, da je zadovoljen s tabo in si te želi.user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2006 19:59:53   
NENAJANI
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz ne vem kaj se dogaja z njim. Že pol leta ga nekaj drži. Seksal bi non stop.
Sploh se več ne smem  kam nasloniti, že prileti iz drugega konca bajte in mi govori kako imam seksi rit... že mu stoji. Meni to že počasi preseda. Ko se igram z otrokom in se sklonim, me že otipava in se mu že preteguje v hlačah...
Ko seksava me celo sprelupčka in se me ne more nasititi. Saj ne pravim, da mi ni fajn. Samo kar je preveč je pa preveč. Cel dan sam z otrokom in sem včasih utrujena kot sto user posted image  in ko dete končno malo spi, je že na meni. In če mu povem, da mi ni non stop za seksat je užaljen. Ko se preoblačim, se že skrivam, ker kakor vidi hlačke ali gole noge ali rit ali ... mi že spet govori kako se mu preteguje in bla, bla, bla...

A je v kakšni faziuser posted image .

In kaj zdaj tebi ne sede?????user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je že 5 let z mojim telesom in mi nenormalno paše, še danes!!!!  Vsak dan sem bolj samozavestna in vsak dan se ob njem počutim sexi in zaželjena!!!  Vzemi to tako, da si mu všeč da bi lahka dol padu in kaj je to tako groznega???   SANJE VSAKE OSAMLJENE ŽENSKE ( po mojem skromnem mnenju)!!!! 

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2006 17:21:12   
Anonimen
Bodi vesela, da imaš takega človeka ob sebi. Jaz se mojemu zdim ravno tako sexy in bi sexal z mano noč in dan. Vendarmi je všeč, da je tako, saj sem imela pred njim partnerja, ki me ni cenil in je sexal z mano samo zato, da je zadovoljeval svoje potrebe. Poskusi uživat v tem, da ga tako zrajcaš TI in da ne hodi po to drugam.

(odgovor članu NENAJANI)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2006 23:22:13   
Joe
Omeji mu prehrano. Drastično nižji kalorični vnos zmanjšuje libido, že po nekaj dnevih.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2006 11:37:37   
david
IZVIRNO SPOROČILO: NENAJANI
Vzemi to tako, da si mu všeč da bi lahka dol padu in kaj je to tako groznega???   SANJE VSAKE OSAMLJENE ŽENSKE ( po mojem skromnem mnenju)!!!! 

Hja, zdaj če je ona cele dneve sama z otrokom doma in ima vsa domača opravila na grbi, on pa lepo v službo, po službi na pijačo potem pa domov in hop na utrujeno ženo potem mi je jasno, da ji to najbolj ne paše. Jaz sem pri moji prišel do (žalostnega) spoznanja, da bo več seksa, če jo bom bolj razbremenil in ne če bom bolj skakal okoli njene ritke. Si želim, da bi bilo drugače ampak žal... user posted image

d.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2006 12:24:01   
Anonimen
Točno tako, David. Mojemu še po tolikih letih ne potegne, da bo precej prej prišel do svojega dnevnega odmerka, če me bo prej zadovoljil na še kakšnem drugem področju.

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2006 15:58:35   
suzy007
Jaz pa imam predlog: pusti si rast dlake po nogah, itd,   user posted image , ne se umivat kakšen teden, ... Mogoče pa bo le nehal!? user posted image
No, saj se hecam (če kdo slučajno ni opazil). Verjamem, da ti to preseda. Vsako pretiravanje škodi. In v tvojem primeru to je pretiravanje. To bi bilo kvečjemu normalno za na novo zaljubljen mladi par, brez otrok... , kar naj bi trajalo kakšen mesec, potem pa preide na normalen odnos.
Tudi normalen odnos je lahko za enega vsak dan, za drugega enkrat na teden, za tretjega kaj drugega.  Pomembno je, da se oba strinjata oz. da je obema všeč in obema paše. Potem je vse normalno.
To je moje mnenje.
Da vam še povem, kako je pri meni. Pred 10. leti sem jaz tako skakala po njemu, kot ti praviš za moža. Zdaj pa je on tisti, ki skače po meni. Mogoče vseeno manj kot tvoj. Ampak meni to paše. Zaenkrat še ne pretirava.
Lep pozdrav...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2006 16:04:52   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

če v tem ne uživaš, potem je nekaj narobe s TABO in ne z njim.

premalo hormonov, napačne tabletke proti zanositvi, preutrujena... poizkusi si vzeti en dan zase, malo več vitaminov, mogoče obisk pri ginekologu, drugačna zaščita, kakšen lubrikant... pomagaj si, da boš uživala v tem kar je za užitek

Kaj pa naj bi bilo narobe z anonimnouser posted image
To, da ni edino v življenju na kar misli sexuser posted image  Da je utrujena user posted image

Jaz bi popizdila, da me non stop tak nadleguje!

Saj ste že slišale za beli kruh pri vsakem obroku in vselej......

...vox populi...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2006 22:57:28   
Kuba
Malček te razumem... tudi meni je hudo se sleč pred mojim ker me takoj napade, sam veša kako je: bolje nate kot na kako drugo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2006 8:51:00   
nejar
Men bi se to dopadlo.
Sam men gre včasih to na živce, ker moj hoče vedno, da sem jaz divja. Men pa se glih vsak dan ne da divje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2006 9:31:16   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Joe

Omeji mu prehrano. Drastično nižji kalorični vnos zmanjšuje libido, že po nekaj dnevih.

O, ljubezen moja, a to je receptuser posted image !

Zgoraj citirani je moj mož in včeraj ga je prineslo v kopalnico, ko sem se slekla. Čez cel hodnik in dvojna zaprta vrata je "začutil, da sem ga klicala" - user posted image user posted image user posted image . Ampak zdaj po drugem otroku mu je že jasno, da če se kup cot od predvčerajšnjim ne bo pospravil sam, bom slabe volje in potem najbrž ne bo bo nič z veselico. Po prvem porodu je pa tudi strašno rad navalil kot svinja na buče in mislil, kak se meni to fajn zdi. Ja, bi se mi, če bi si lahko prej noge iz podočnjakov odpletla...

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2006 9:47:43   
MarijaPo
Meni se pa predlog s prehrano ne zdi slab!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.12.2006 10:09:30   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

lahko prej noge iz podočnjakov odpletla...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.12.2006 13:59:35   
ronja
Punce, ne me strašit! Moj že zdaj strada, ker sem bolana in nič ne morem, razen ležat... (Najin sex pa ponavadi ne zgleda tako, da bi jaz sam ležala:) Kak se mu bo pol sfuzlalo, rajši ne razmišljam;)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?