|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj fantek je punčka?
11.10.2005 10:32:04   
kepa*
Naš Gašper ima, kot sem že napisala, precej dolge laske in bolj nežene poteze, zato ga ima ogromno ljudi za punčko. Meni se zdi to ful dmešno, ko ga ogovarjajo kot punčko, pa četudi je oblečen tipično fantovsko. Res pa je, da ga pogosto oblečem tudi v bolj žive barve (ne roza), ker so mi všeč in ne vem, zakaj bi morali bit fantki omejeni zgolj na modro barvo. Sem v album dodala slikce, pa poglejte, če res zgleda kot punčka.user posted image

Imate tudi vi take "probleme" glede spola svojih bejbijev?

Lp

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj fantek je punčka?
11.10.2005 10:34:31   
Anonimen
moja sestrična ma punčko, pa jo obleče v roza, včasih tudi kiklco, da kakšno špangico v laske, pa še usejn vsi pravijo: "joj kak luškan fantek!!"user posted image user posted image user posted image

in itak pol znori..user posted image včasih jim je povedala,d ni fantek ampak je punčka, zdej je pa kr tih,pa si misl svoje..

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 10:36:04   
baguSka
Kepa, če nebi prej rekla da je fantk in da bi kr tko nekje fotke vidla, bi sigurno rekla da je punčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 10:36:13   
muki1
Eh, pa kaj govoriš neumnosti, Gašper je pa ja en dedec.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 10:37:07   
mala maja
men se zdi čist luškan fantič. Tud če bi vas srečala bi rekla da je fant.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 10:37:13   
CatJa
Bohve, na kaj ljudje pomislijo, ko vidijo dolge blond lase, pa lepe modre učke, pa nežen obrazek. Pač to pripisujejo nežnejšemu spolu.
Nič bat, kepa, še prehitro bo postal razbojnik, pa ga bodo težko zamenjali za punčko. Sploh če ga boš še ostrigla.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 10:37:55   
Grascakinja
Ja, za mojo mislijo, da je fantek, ker imam svetlo modro dekico in voziček. Čeprav ima roza kapo na glavi.
"ja pa modra barva je za fantke"... za kokoši pa koruza...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 10:38:29   
m@j@
Kepa* men tvoj Gašper ne deluje nič punčkasto!

S spolom pa imamo tudi mi probleme. Sem namreč kupla od ene oblekice, ki je imela fantka, tako da je vmes kar nekaj modrih oblekc. Pa sem se najprej ful zasekirala, da jo bojo imel vsi za fantka. Nakar ugotovim, da je lahko čisto rozasta, pa vseeno vprašajo- a je fantek!?

lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 10:39:07   
baguSka
Ja sej na tisti slikci k je na kratko postrižen se mu pa prou vid, da je en feejst fletn fant.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 10:39:43   
Anonimen
Tudi našega velikokrat ogovarjajo z deklico, pa se mi ne zdi tako zelo "dekliški". Tud lahko pogledate v albumu.

(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2005 10:44:17   
asso
Jaz se sploh ne obremenjujem s tem, pa našo tudi večkrat oblečem v modro barvo in mislijo, da je fantek. Pa kaj potem.
Pa itak pri dojenčkih tudi jaz ne morem reč 100% al je fantek al punčka (če ni glih v roza).

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2005 10:45:05   
viv_
Tako kot baguSka, jaz bi tudi rekla da je punčka...

Ampak res ne vidim problema. Mojo Mirno skoraj vedno prekrstijo v Mirana user posted image , zato ker je kratko postrižena, pa običajno v kavbojkah... Verjetno je pa to v družini, mojemu možu je en Turk 3 leta nazaj povedou, da ma fejst sina, pa je name pokazal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2005 10:48:59   
Marogica
Meni se zdi tvoj fantek enostavno fantek, pa nič drugega. Lepi fantek, na keterem se meni ne zdi nič punčkastaga, vsaj po slikicah ne.
Poznam pa to, kar opisuješ, ker ima moj Bor (4,5 leta) vedno dolge lase, kar pomeni skoraj do ramen, pa valovite in svetle. Oblečen pa je tudi vedno fantovsko, da bolj ne bi mogel biti. Je zelo jezen, kadar ga vprašajo, če je punčka in jim ponavadi, zabrusi, da je fantek in da ima pimpija.
Porezat si pa jih ne pusti. Ga namreč večkrat vprašam, da ne imel ubogi otrok dolge lase samo zaradi mame, ki si je želela punčkouser posted image user posted image .
Če hočeš videti, kako izgleda, mi piši privat.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2005 10:49:04   
Anonimen
user posted image , viv.
Ja, kepa, meni se tudi zdi kot ena punčka. Ampak saj to je fletno, a ni? Tiboja tudi skozi s punčko menjajo. No, zdaj ne več, ko je večji in je tudi po fantovsko oblečen, ko pa je bil mlajši, pa non stop.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2005 10:52:59   
Magi*
moji Zarji vsi pravijo, kako luškan fantič je;) so what?

je pa res, da je pri nas roza barve silno malo in veliko stvari kupim tudi na fantovskem oddelku, ki jih pokombiniram z dekliškimi detalji. meni je neumno že dojenčka obremenjevat z družbenimi normativi in jim vsiljevat neke vzorce.

saj, ko začne trmarit in cvilit vsi takoj vedo, da je punčkauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2005 10:55:27   
lan
Nasega Lana tudi,se vedno,veliko ljudi zamenjuje za puncko pa je star ze skoraj dve leti.Jaz ga tudi oblacim tipicno fantovsko pa nic ne pomaga,Lan je pac lustkana puncka.
Kepa,lahko te pa malo potolazim,tako kot je mene prijateljica.Rekla mi je,da za Lana mislijo,da je puncka zato,ker je tako prisrcen,lustkan,....
OK,potem pa naj bo punckauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2005 11:05:11   
kepa*
Hehe, saj mene to sploh ne moti. Prav prisrčno se mi zdi. Je pa smešno, ker sem si jaz ves čas želela punčko in še v nosečnosti sem do konca mislila, da bom dobila punčko( ne vem, kako sem mogla bit tako prepričanauser posted image ). Zdaj jo pa torej imam.user posted image
Pa da ne bi zdaj kdo mislil, da bi ZDAJ raje imela punčko kot našega malega smrčka. Niti pod razno.Si sploh ne znam več predstavljat.

Letos pa bo!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2005 11:05:50   
ZARA
... ja, jst sem že doživela ( čeprav je imela ROZA rutico na glavi ) da me je bivša sodelavka vprašala: "A je punčka, ane??"  Jst sem kr stran šla...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.10.2005 11:11:30   
baklica
Kepa, jest tud mislim, da ni panike. Sama bi sicer rekla, da je fantek. Počakaj še malo pa bo sam pokazal kaj je. user posted image user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.10.2005 11:16:02   
san
ja gašper je prav luškan fantiček.
jaz mislim, da je to pri večini dojenčkov in malčkov tako, da jih zamenjujemo. mojo tastarejšo so imeli prvi dve leti skoz za fantka, izidorja pa imajo sedaj vsi za punčko (pa je ponavadi vedno oblečen v sive, temno zelene, rjave ali modre oblekice).
jaz se sploh ne sekiram, pač popravim tistega, ki se zmoti, ker tudi jaz včasih mem udarim pri kakšnem otročku.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.10.2005 11:42:03   
asso
Če ga menjujejo za punčko to pomeni, da je podoben mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.10.2005 12:42:08   
jazz
Moj Matic ima tudi malo daljše laske, pa saj veš, tastarejši pravijo,dejte ga no mal ustrič saj je ja ko ena pupa...jaz pa si mislim bla,bla,bla, važno je, da midva veva da ima pimpija, kaj pa drugi mislijo mi je pa en drek!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.10.2005 15:12:33   
polona2
Za Hano vsi mislijo, da je fantek, ker nima las do riti,
včasih sem se še malo kislo nasmihala ob kakšnem "kakotijepaimefantek" komentarju, sedaj pa že grdo gledam, uf, kako me to razkuri...

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.10.2005 15:19:46   
Lana_s
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Je pa smešno, ker sem si jaz ves čas želela punčko in še v nosečnosti sem do konca mislila, da bom dobila punčko( ne vem, kako sem mogla bit tako prepričanauser posted image ).

Hehe, pri meni pa je bilo obratno. Sem bila prepričana, da bom dobila fantka, zdaj imam pa pupo.user posted image user posted image

Imaš pa res lušnega fantka. user posted image user posted image
Jaz imam tudi moder voziček in modro dekico, ker mi je ta barva ful všeč in se mi je tudi že zgodilo, da so jo imeli za fantka (ne maram roza barve in je velikokrat v "fantovskih" barvah). Sicer pa so si dojenčki zelo podobni in včasih res težko rečeš kaj je.user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.10.2005 16:53:11   
dory
tud moj ma zdej ze fajn dolge skravzlane laske zato ni malo tistih ljudi,ki ga preimenujejo v Majo :)

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?