leah
|
Mene je zadeva prepričala,že zadnjič,ko sta prišla na obisk kolegica(ki sicer ni bila nikoli debela,ampak sej veste kake smo "babe",samo malo večjo zadnjico je imela,on pa trebuh,kar je tipično za moške) .Mi je kar sapo vzelo,sem ji rekla:"Ti sam si pa shujšala a ne?",njemu isto,ja baje,da sta se strogo držala te diete in jima je uspelo.Jedla sta na full,migala(vsaj tako pospešeno)pa nič.Nisem mogla verjet:)no ampak jima verjamem.Jaz imam pri svojih 163cm,56 kg,rada bi jih imela pa 50,debela nisem,imam pa malo oblog(takih,ki nas npr.najbolj motijo,ko oblečemo kake kavboje;)na riti,trebuhu,boki.Pravijo,da sem ok,ampak bistvo je v tem,da bi se rada sama bolje počutila in spet zapela v pasu vse tiste hlače,ki sem jih nosila pred:nosecka:.Nimam časa non stop telovadit,pa tudi energijo rabim.Rada imam meso in zelenjavo,rada jem in se počutim dobro,zato sem spoznala,da je ta način prehranjevanja ravno zame. Pa verjamem,da bom tudi bolj zdrava,....torej jutri zvečer in naslednjih 14 dni vam poročam o vsem...o hrani in počutju,ter efektu same diete.
|