|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj brat...
16.5.2009 11:35:33   
TIA22
Že skoraj 3 leta ne živim več doma pri starših,ampak podnjamniško z sinkom. Nas je 5 otrok, imam 2 brata in 2 sestri. Mlajši brat je bil skozi kot moj "sin", čeprav sem samo 5 let starejša! Skozi sem skrbela zanj, mu vse nudila, ker starši pač niso mogli. Imam ga zelo rada in mi res pomeni veliko. Bila sva narazdružljiva, dokler nisem jaz dobila mojega sinkota in takrat se pač nisem mogla posvečati toliko več njemu, ampak najin odnos se ni spremenil.
Včeraj je šel brat z prijateljem v MB, ker je bil nek ples na mostu, kasneje pa zabava v parku...Ob 16h me kliče od tega bratovega prijatelja sestra, da ne najdejo mojega brata, da ga že 3 ure iščejouser posted image . So se ga napili, pa je kar zginil....Mi je kar srce zastalo, ker to se še nikoli ni zgodilo, da bi kar sam nekam zašel..se vsedem v avto in se peljem v MB (35km)! Preiščem vsak grm, železniško postajo, vse mogoče wc-je...cel city...kličem še starejšega brata, ker je bil na faksu, naj mi pomaga poiskat....nato pridejo še od tega brata, ki smo ga iskali, 4 prijatelji. Vse smo preiskali...vse...Smo šli na policijo, v bolnico...kot da je izpuhtel...Klicali, pa ni imel dosegljive številke-kar se pri njem zdi nemogoče......Jaz jokala, kot dež...dobila sem 2 orng krvava žula-od starih ponošenih čevljev-nebi rekla da bi bili novi no....malega nikjer...no, saj sploh ni mali, niti tak mlad no-22 let ima....Nikjer ga ni bilo......Ob 19h nismo več vedeli kje bi ga našli...vsedla sem na tla in jokala kot dež....nisem mogla več...nisem mogla...samo želela sem si, da ga najdemo, pa da je vse ok z njim...potem pa sem se že videla, da mu bom tako zaušnico pripopala, da bo sanjal, kaj sem preživljala zaradi njega...presneti mulcuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vsi smo bili na kupu, ko sem jaz rekla da jaz ne morem več...druga kot da čakamo nam ne preostane...ali kje mrtev leži, ali pa se je vsedel na vlak-ker v Mb sta šla z vlakom, pa je na vlaku pijan zaspal, pa bogve kam se je peljal...user posted image user posted image user posted image
Pa smo šli proti domu...druge rešitve več ni bilo...živcev več nisem imela, niti domov se nisem mogla peljati, ker sem kar jokala....Nakar me kliče ati...in pravi, je naš user posted image bratecuser posted image , pravkar stopil iz vlaka...#$%&/)&/&$#$I()
Gospodič, je izgubil nov telefon, denarnico z vsemi dokumenti in zaspal na vlaku, ter se peljal 11 postaj dlje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam opisati, kaka jeza me je popadla, da bi ga ... zakucnila hudiča...Sploh nočem iti domov, tak sem jezna, da še danes cel dan samo jokamuser posted image user posted image user posted image ...Me je mami prej klicala, pa me prosila naj pridem domov, pa sem ji povedala, da če pridem domov, se bomo skregali 100%, da tega pa nočem, da bom prišla v ponedeljek, ko se malo pomirim...
Ljudej smo tak naravnani da najprej na najslabše pomislimo...

Morala sem povedati nekomu, ker našim se zdi smešno, da sem se jaz tak zasekirala..samo oni ga niso iskali...oni so bili doma-starši, ker sta pazila mojega sinka, medtem ko sem jaz iskala brata, oni niso vsakega grma pretaknili, vse preiskali...jaz pa sem in vem kaj sem doživljala....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj brat...
16.5.2009 11:43:55   
Anonimen
Tia,saj po eni strani te razumem,vendar....22let je star,sel se je zabavati,3h ga ni bilo...kaj pa vem.Panika s tvoje strani je bila pretirana.Saj ni otrok.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2009 11:54:52   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tia,saj po eni strani te razumem,vendar....22let je star,sel se je zabavati,3h ga ni bilo...kaj pa vem.Panika s tvoje strani je bila pretirana.Saj ni otrok.

Res je, saj ni otrok...samo to se je zgodilo prvič  in ne da ga 3 ure ni bilo..že od pol enih ga ni bilo, pa smo ga do sedmih večer iskaliuser posted image

Danes vidim da me je res preveč skrbelo..če do tega pride še kdaj..bodo reakcije čisto druge...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2009 11:56:55   
teja28
to, da si na brata močno navezana, razumem, vendar se tudi jaz strinjam, da je bila panika malce pretirana. Ampak sedaj je lahko biti pameten user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2009 11:59:34   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: teja28

to, da si na brata močno navezana, razumem, vendar se tudi jaz strinjam, da je bila panika malce pretirana. Ampak sedaj je lahko biti pameten user posted image

Ja imaš prav, jaz sem danes tudi pametna..pa sem tak pametno povedala, da saj bi si lahko mislila, da je bilo to...samo včeraj pa mi ni bilo tak lahko .....Ga tole čaka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko ga dobim v roke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2009 12:05:12   
ThinkPink
Joj, to pa je res bila iskalna akcija - če bi moj 20 letni brat kam izgininil za 3 ure in bi me njegovi kolegi klicali, da ga ne najdejo, bi bila prva stvar na katero bi pomislila, da je kje s kakšno bejbo, pa se ne pusti motiti. Ja, valda, da mi ne bi dvignil telefona. user posted image  Vpliv grozljivk... saj, če človeka ni 3 ure, še ne pomeni, da leži kje mrtev...

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2009 12:05:17   
Čebel@
oprosti,ampak meni je malo smešno da tebe v iber skrbi,starša pa ravnodušna......no sej  ne rečem,imam tudi jaz svojo sestro rada ampak je dovolj stara da ni treba nobenmu polagat računov kam gre za 3 ure

no važno da je mimo,pomiri se in povej bratu da vas je skrbelo zanj in da naj drugič malo bolj pazi na telefon in dokumente

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2009 12:12:51   
TIA22
Saj starši pa so ga iskali v našem kraju, če bi bil slučajno kakorkoli prišel domov...Pa tudi mi smo pomislili, da je šel za kako bejbo, samo on NIKOLI ne ugasne telefona! Naj ga hudič danes tolče pa upam, da ima tigra v glavi....aja, naj povem da on zelo redkokdaj pije in vse okoliščine so nas privedle do panike...ker zna biti zelo pasiven, če kaj spije...V glavnem da je ok, pa čeprav mi je požrl živcev za 10 let...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 12:17:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2009 12:18:08   
Rubin.
Sej te razumem, ker nanj gledaš kot na sina, ampak Tia a nisi bila nikol mlada? Ja vse je enkrat prvič. Lepo bi bilo, da se ti opraviči, ker ti je nakopal toliko skrbi - vsaj to.

Jaz sem prišla enkrat iz sš domov ob 1h zjutraj, pa takrat ni bilo mobitelov (!), šele sedaj si lahko predstavljam, ko imam sama hčer, kaj je doživljala moja mama, ampak meni je pa takrat bilo lepo in sploh nisem pomislal na nič drugega. Ja zato pa pravijo mladost je norost.  Je pa vseeno bolje, da se v mladosti delajo neumnosti, kot pa kasneje, ko imajo družino a ne? Enkrat pa jh itak vsi.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.5.2009 12:25:38 >

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2009 13:14:20   
TIA22
UmpaLumpa.....uf tole je pa grozljivo res ja...da bi jih človek kar...vsaj pošteno skregal no....user posted image

Rubin. Ja seveda sem bila mlada...no sem še...samo nikoli nisem pila in počela neumnosti....user posted image ..Saj mu je baje zelo žal, samo meni to nebo vrnilo na tone živcev, ki mi jih je požrl-smrkavecuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2009 13:24:45   
alička
Ojoj, kaj šele bo, ko ti bo tvoje dete začelo žurirat user posted image .

Verjetno ravno zato, ker sama nisi orenk žurala, ne veš kako je to, ko se popolnoma "odkačiš" in žuraš. Zdaj ko sem starejša in modrejša user posted image , mi je jasno zakaj so starši skakali po trepalnicah, čeprav sem bila sama dokaj pridna, sem jih pa vsaj malo pripravila na to kar je počela šest let mlajša sestra user posted image .

< Sporočilo je popravil alička -- 16.5.2009 13:25:01 >

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2009 13:26:47   
end1
... ja za take iskalne akcije so krivi mobilni telefoni.

Tia mislim, da je voj polnoletni brat dovolj star, da mu kako nasipaš, glede na to da te je tok presekiral.
Jaz nevem no, sam moji bi mogli bit že vsi pod zemljo, če bi se zaradi mojih potepanj tok sikirali. A ja časi so bli drugi, boljši, lepši, malo droge, velike klape, odlični žuri. Zdaj tega nič več ni. Folk se ga brez veze napijejo ko
žolne, zadrogira pa ne znajo domov, prijatli pa takim ne pomagajo. Slabi so ti časi. Pol pa poslušaš, kak žur je bil sem mal tablet pojedal in ne vem več nič. Halo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2009 13:34:55   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Ojoj, kaj šele bo, ko ti bo tvoje dete začelo žurirat user posted image .

Verjetno ravno zato, ker sama nisi orenk žurala, ne veš kako je to, ko se popolnoma "odkačiš" in žuraš. Zdaj ko sem starejša in modrejša user posted image , mi je jasno zakaj so starši skakali po trepalnicah, čeprav sem bila sama dokaj pridna, sem jih pa vsaj malo pripravila na to kar je počela šest let mlajša sestra user posted image .

ja to se tudi jaz sprašujem..če nebom že na psihiatrijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2009 14:26:45   
sanja nk.
hmm Tia po eni strani te razumem, imam tudi jaz mlajšo sestro, pa imava dolgooo zgodovino user posted image ..samo po drugi strani...pa al pob je star 22 let....jooo jaz imam 14 letnega sina pa mu ne težim kar naprej ....kaj dela pa kaj počne...tvoj brat je že odrasla oseba,....vem da judje zmeraj pomislimo na najslabše , tudi jaz , samo se čedalje bolj brzdam user posted image ...
pa tudi ne vem zakaj si tako jezna na njega, ker je telefon izgubil...ni verjetno namensko hotel...vse prestrašit...
da pa bi kar celi družini povedal kam gre....pa verjetno pri teh letih več ne ....bemtiš eni majo že otroke pri teh letihuser posted image
Tia mislim da je to bila dobra šola , ko bodo tvoji otroc odrastel user posted image ..

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2009 19:17:10   
Anonimen
O, pismo, no Tia, pa saj nima 13 let. Ima jih 22, pri teh letih pa ima marsikdo že svojo lastno družino!

Razumem, da te skrbi, samo delat tako paniko, pa še na ples so šli, meni se zdi normalno, da bi kam zalutali. Če drugi dan ob enajstih dopoldne ne bi iblo še nobenega glasu od njega, potem bi bilo mogoče potrebno ukrepat.

Ma, mene moj brat nekam pošlje, če bi ga tako iskala user posted image .

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2009 19:57:26   
ljupka
Tia jaz te popolnoma razumem,saj ne gre zato,da bi ga rada kontrolirala,kaj dela in kod hod.Kakor sem te razumela,so te kolegi klical,da ga ni,jim ni nič povedal kam gre,seveda si se ustrašila in pomislila na najslapše,ker človek v strahu ne razmišlja kaj dela.
Saj pozneje se bosta temu le smejala.
Jaz samo upam,da se bodo moji otroci tudi imeli tako radi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2009 20:44:34   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Tia jaz te popolnoma razumem,saj ne gre zato,da bi ga rada kontrolirala,kaj dela in kod hod.Kakor sem te razumela,so te kolegi klical,da ga ni,jim ni nič povedal kam gre,seveda si se ustrašila in pomislila na najslapše,ker človek v strahu ne razmišlja kaj dela.
Saj pozneje se bosta temu le smejala.
Jaz samo upam,da se bodo moji otroci tudi imeli tako radi!!!

Saj zato pa smo ga iskali ja, ker niti oni niso vedeli kam je izginil....samo da je ok...Mi pa smo res zelo navezani eden na drugega, tako da zato taka panikauser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.5.2009 11:14:06   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Ne znam opisati, kaka jeza me je popadla, da bi ga ... zakucnila hudiča...Sploh nočem iti domov, tak sem jezna, da še danes cel dan samo jokamuser posted image user posted image user posted image ...Me je mami prej klicala, pa me prosila naj pridem domov, pa sem ji povedala, da če pridem domov, se bomo skregali 100%, da tega pa nočem, da bom prišla v ponedeljek, ko se malo pomirim...
Ljudej smo tak naravnani da najprej na najslabše pomislimo...

pametnouser posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.5.2009 12:04:00   
muška
no, samo da se je dobro končalo. Tiger in pa moralni maček sta pa itak obveza user posted image

Se vidimo jutri?

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.5.2009 14:52:01   
*Pija
Tia jaz te popolnoma razumem....ker imam sama do akohola najhujše scenarije narete. Sama nite ne pijem niti ne žuram, ker mi je slabo ko ene vidim kak se ga napijejo....in če bi meni moj mali tak naredo da me sošolka kliče pol bi mene tudi bilo strah, ker za brezveze me že nebi klicali. In ko se gre za alkohol jaz tudi delam paniko....sicer pa tak praviš, da si se pomirila njemu pa kar povej. Te podpiram, ker jaz sem tudi paničar na kubikuser posted image . Pa vem da to ni dobro

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2009 23:23:50   
Anonimen
Verjamem, da te skrbi, mene tudi za ljudi, ki jih imam rada, ce jih ni takrat, ko naj bi prisli.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.5.2009 7:22:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

... da mu bom tako zaušnico pripopala, da bo sanjal, kaj sem preživljala zaradi njega...presneti mulcuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj bi sicer potrebovala malo drugačne hudičke...

Da bi nekdo meni zaradi takega dogodka dvignil tako rabuko, bi mu tako zaušnico pripopal, da bi sanjal kaj vse preživljam zaradi nje/ga... Presneta kontrol frikica "rdečihudičkikirenčijo"

< Sporočilo je popravil ...Che -- 18.5.2009 7:23:20 >

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
18.5.2009 9:30:11   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

Presneta kontrol frikica "rdečihudičkikirenčijo"

po čem pa  sklepaš, da je kontrol frik? A po tem, ko so jo klicali, da pijanega brata ne najdejo nikjer?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.5.2009 9:41:02   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: muška

no, samo da se je dobro končalo. Tiger in pa moralni maček sta pa itak obveza user posted image

Se vidimo jutri?

Ja se vidimo danes ja...user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!