|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj Mark-porodna izkušnja
1.5.2005 12:26:28   
ANJA5
Zdej je pa že čas, da vam zaupam tudi mojo porodno izkušnjo. Rok sem imela 22.4 in isti dan zjutraj tudi dobila popadke na 20 min, vendar so se potem kot bi jih odrezal nehali..Isti dan sem potem hodila še po Cityparku, v glavnem nisem nič počivala,čeprav sem imela občutek da danes pa končno bo.
In res - še na istem forumu sem spraševala kdaj popadki pridejo na 5 min da lahko grem. In so prišli in sva se odprlavila. Moj me je skoz spraševal a to je to? A gremo? :)-:)-
Pridem v sprejemno (Lj. porodnišnico)ob 22.00, tam ful faca babica me sprejme in pravi: Lep začetek poroda, 3 cm ste odprta - sem dobila tak nasmešek na usta...:)-:)-
Pol sem šla gor na klistir in tuš - vmes pa valda popadki - bolelo me je ko :hudicek:. Ampak sem vseeno hodila gor in dol po hodniku in poslušala mamice, ki so vpile na ves glas..sem si rekla oooo kaj me še čaka. :ups::ups:
Ob polnoči sem prišla v porodno sobo - plavo. Babici je bilo ime Darja in res je bila dobra!!!
Pošteno mi je povedala, da me lahko drži na svojih popadkih še cel večer lahko pa mi da flašo in bova v treh urah gotove. Sem rekla, dej flašo sam da bo konec in da vidim mojga sončka. Ko sem dobila flašo so se pa začele taprave bolečine - sory ampak mene je tok bolel, sploh se ne smem spomnit...skoz sem gledala tja ko meri popadke in vsakič ko je prišlo na 30 sem vedla zdele pa bo...in potem do 80-90.
Da ne nakladam...čez tri ure sem v dveh potiskih rodila Marka, 3560 g in 51 cm. Spomnim se da sem bila čist v transu od sreče - oči pa tud.Res ne moreš verjet kakšni občutki so takrat...:love::love::love:
Babica mi je rekla med popadkom nič ne bomo rezali, ker si bila tako pridna..tko da sem imela samo 2 notranja šiva.
Tok je enih stvari, ki bi jih rada še povedala ampak sem še čist pod vplivom neizmerne sreče in veselja..če katero kaj zanima naj kar vpraša...

Mojga sončka in mene lahko vidite v albumu.

Hvala še enkrat vsem puncam na forumu za najboljše nasvete, ki sem se jih spomninjala tudi med samim dogajanjem in tudi zdaj doma.

Lep pozdrav in se beremo
Anja & Mark

Neposredna povezava do sporočila: 1
1.5.2005 14:59:08   
Gina
:):) Lepo. :):) Crkljajte se!:bravo:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2005 18:38:28   
urbancek
Iskrene cestitke,
Ceprav se ne poznava, tebi in tvojemu soncku zelim veliko zdravja, pa cim manj neprespanih noci

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2005 19:49:06   
smrka
:bravo: zelo lustkan sincek :angel:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2005 21:46:33   
Ani 2
ČESTITKE ANJA5!

Lepo se cartajte in uživajte.
:rozica::angel::rozica:

Ani2.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2005 14:15:59   
sabini
o kako lepo pridno se cartajte:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?