|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj, moj Filip... :-))
17.10.2004 21:37:45   
frutka_
Moram ga malo pohvaliti...tako priden je zadnje dni, da sem čisto nora.:)9nebesa:)
Vendar imava nasl. teden na žalost drugo kombinirano cepljenje. Upam, da ga bo bolje prenesel kot prvič.:zmeden:

Full je hecen, ko se tako trudi, da prime predmet in pomoli jeziček iz ust, naperi roko...in... zgrabi! :bravo:
:duda:Pravi frajer je!:duda:
Jaz pa ga cela zmešana spremljam z burnim aplavzom in navijanjem...Eh, in nasl. teden bo že štiri mesece star...Joj, kako letijo meseci!

Kako pa so v a š i :love:sončki:love:!!!???
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.10.2004 21:45:52   
ZARA
manchkin...ja frutka...meseci grejo nooooorooooo!!!

ja moja :duda: fletka je tud se zmer pridna,sam papca bol slabo zadnje 3 dni tako da me mal skrbi...mogoce jo zobki mal dajejo...ma ja sej bo...

Ja navihani postajajo nasi detki,ni kaj..vsak dan ksna nova finta...Zara me ze poboza po glavi tud z nohti ce se ji ne da :)-:)-:)-...
paapaa:metulj:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2004 21:54:00   
Miša7
Hojla, hvala za sporočilce, saj jih kupujemo v Millerju, ker so res ta boljše, sedaj pa imamo na probnji še od DM, so tud full mehke, smo jih dobili za darilo.:zmeden:

Ja sem morala nekaj napisat, ker naši škratki res taaaaako hitro rastejo, naša Hanika se že tudi smejčka ko vidi atija in mamico, midva pa jo samo občudujema, se zraven pačiva, spuščava razne "čudne" glasove, tako da smo na isti valovni dolžini!:)-

Veš kako je smešna, ko grgra slino, zraven pa spušča glasove in tišči jezička ven, juhhhu, kako smo ponosni, a ne?9nebesa

Mi pa bomo jutri stari 2 mesca!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Tako, pa sem se še jaz malo pohvalila, pa če so taki lepi muceki, ti naši otročki:love:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2004 22:00:30   
frutka_
Miša pridete na srečanje v torek?;) Vljudno ste vabljeni!:bravo:
Full mi je lepo ime Hana.:roza: Ker ko sem bila noseča sva se z možekom pogovarjala o imenih in med ostalimi imeni sva rekla, da če bi imela deklico Hano, bi jo tudi Hanika klicala, torej ljubica!!!:angel:

Zara kmalu naju ne bodo mančkini več praskali po glavi ampak hodili po glavi...saj veš kaj mislim, ne?!:hudicek::)-:hudicek:

31.10 pa bo obletnica, ko sem zvedela, da sem noseča:nosecka::nosecka::nosecka:...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2004 22:04:11   
ZARA
ja vem... se mal :)-:)-...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2004 22:14:29   
Miša7
Ja, če bo moja "driskica" že ok, nek virus sem staknila, se mi vrti, pa kar teklo je iz mene, glavobol, utrujenost, brez apetita...:)- :zmeden::ups:
Res bi vas že enkrat rada spoznala v "živo"!;)

Mi pa bomo praznovali obletnico 25. decembra, na božička, ko sem izvedela, sem si mislila, kako lepo darilo bi to bilo, in glej res :roza:, pa čeprav nista bili načrtovani, a zato toliko slajši.9nebesa

Se še slišimo, grem ajat, ker noč je še dolga,:hudicek:

Mirno noč, Miša&Hana:metulj:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2004 23:32:04   
kimi
Kar tako naprej Filip.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2004 8:59:35   
anaj
:ups:Ja res gre hitro vseskupaj mem. Žana je danes stara že štiri mesece. Pa tudi ona je tako hecna, ko grabi za predmeti. Zato pa imamo sončke, da se jim smejimo.:):duda:

Anaj:kuza:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2004 20:42:45   
Moyca_
ja hitro gre naokrog:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?