|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mogoče znaki nakazujejo nosečnost?
25.1.2009 10:29:59   
Anonimen
Najprej en lep pozdravček vsem skupaj!

Zadnje dneve sem močno v dvomih, namreč 12. dan ciklusa (običajno traja od 28 do 33 dni) sva imela z možem spolni odnos, kjer pa ni prišlo do izliva v nožnico. Naslednji dan sem imela ovulacijo. Par dni po tem pa so se mi začele pojavljati slabosti (enkrat sem celo bruhala), tiščanje v maternici, čisto spodaj in zelo napete prsi.

Sedaj, 20. dan ciklusa pa se mi pojavljajo znaki kot pred menstruacijo, predvsem ščipanje v jajčnikih in bolečine v križu. Ker se mi zdi, da je za menstruacijo še ful prezgodaj, sem seveda pomislila, da bi lahko to bili znaki nosečnosti.

Ker imava doma že 2 user posted image , me je kar malo stisnilo, ko sem pomislila na tretjega. Saj jaz si ga želim, ampak mož ni ravno navdušen. In ker v prvih dveh nosečnosti nisem imela nobenih znakov, vas sprašujem, ali je možno, da sem noseča.

Hvala vsem in lep pozdravček.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mogoče znaki nakazujejo nosečnost?
25.1.2009 10:34:06   
Netopirčy81
Najbolje, da kupiš test in boš vidla.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2009 10:36:27   
Anonimen
Ja, sej ga bom, samo se mi zdi še malo prezgodaj. Kdaj pa test pokaže nosečnost, po kolikšnem času od oploditve?

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2009 10:49:46   
Netopirčy81
Če se ne motim po dobrem tednuuser posted image   Če ne pa še mal počaki in pol naredi.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2009 10:55:47   
divans1
Če ni prišlo do izliva, potem mislim, da se nimaš kej bat???user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2009 11:00:08   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Če ni prišlo do izliva, potem mislim, da se nimaš kej bat???user posted image user posted image user posted image

se sprašujem tudi jaz ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2009 11:15:16   
Anonimen
Sej se nisem bala, dokler nisem na medover.net prebrala, da je tudi predsemenska tekočina "plodna".

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2009 13:08:03   
sarar
seveda je možno. s predizlivom je ravno tako možno zanositi. anonimna, imaš tak problem kot jaz, k bi imela še enega user posted image , pa ga moj ne bi imel...
če si user posted image  ti čestitam, ti ga bo že ratalo prepričati. moja sestra je zanosila s preizlivom, je rekla, da sta ful 'merkala' pa ji je gin. rekla da je pa s predizlivom zanoslila
test pa pokaže nosečnost že prvi dan po zaostali menstruaciji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2009 13:10:25   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Najbolje, da kupiš test in boš vidla.

Se podpišem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2009 14:35:46   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sej se nisem bala, dokler nisem na medover.net prebrala, da je tudi predsemenska tekočina "plodna".

No, to sem že jest napisala, pa sem pol zbrisala, ker nism bla čist zihr. Zdaj pa sem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2009 20:45:38   
ukmarmiha
Test, test, test...... Ole! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2009 23:45:19   
mojca345
enkrat sta seksala in ni noter mu pršlo in zdej, da si noseča ali kako ?user posted image

ja bi mogla imet pa FUL ZEGN, da bi tak ratalo....

(odgovor članu ukmarmiha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2009 8:22:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

enkrat sta seksala in ni noter mu pršlo in zdej, da si noseča ali kako ?user posted image

Draga mojca345,

Nisva seksala samo enkrat, ampak imava odnose približno na 2-3 dni, rekla sem samo, da sem imela drugi dan po odnosu ovulacijo. Saj če me ne bi tako bolele prsi, ne bi niti pomislila na nosečnost. Preden se nama je rodila prva hči, sva imela odnose tudi po večkrat na dan, s tem, da ni prišlo do izliva v nožnico, pa nisem zanosila, dokler nisva načrtno začela delati na user posted image , z izlivom torej.

Vem, da se nekatere punce zelo trudite zanositi, tudi jaz nisem ne prvič ne drugič zanosila takoj, sva se kar matrala nekaj časa, zato bi tudi mene zeloooo presenetilo, če bi bila res noseča.

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2009 7:36:53   
Anonimen
Kje se pa prej ugotovi nosečnost, na urinu ali na krvi? Danes je 9. dan po ovulaciji, a mislite, da bi se že kaj videlo, če bi bila res noseča?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2009 9:19:23   
sarar
mislim da se na urinu prej vidi. na testerčkih piše, da zaznajo nosečnost 1.dan po zaostanku menstruacije. kdaj bi jo ti morala imeti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2009 11:48:36   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

o jih je pa kr veliko zanosilo z metodo "pazi"... jih poznam kr nekaj da so samo enkrat seksal na tak način brez zaščite in je ratalo

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2009 12:21:07   
zala1
živjo,

jst sem pa nova na tem forumu. Pa me tut zanima ali je možno, da sem noseča, čeprav mi je test en dan pred izostankom pogazal negativen odgovor, danes pa je prvi dan ko mi user posted image  zamuja?
hvala

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2009 13:00:30   
giotti
Anonimen, kako pa veš, kda je bila ovulacija? A si preverila z ovulacijskim testom? No, sicer pa nosečniški test pokaže rezultat šele kakšnih 12 dni po ovulaciji. Najprej se mora zarodek sploh vgnezdit v maternici, da sploh lahko govorimo o nosečnosti, to pa je od 6 do 9 dni po ovulaciji. Šele nato se začne proizvajat nosečniški hormon beta HCG, ki ga test testira. Do najmanj en teden po ovulaciji so vsi nosečniški znaki popolnoma namišljeni oziroma, vse, kar čutimo, ni zaradi potencialne nosečnosti, ker šele hormon beta HCG povzroči tako imenovane znake. To vse piše v knjigah za najstnice, na primer Vse o spolnosti za punce. Me smo pa že toliko stare, pa še kar ne vemo tega user posted image Kako bomo potem svojim hčerkam razložile, kdaj zares pride do nosečnosti in kdaj se dela nočniški test in kako ta test funkcionira oziroma kaj sploh testira user posted image

zala1, če bi M že mogla pridet in je test negativen, potem zelo verjetno nisi noseča. Razen če je pa ravno ta cikel daljši in si imela ovulacijo kasneje kot običajno.

Srečno vsem user posted image , tistim, ki pazite, da ne gre kaj notri, in tistim, ki pa pazimo na vse mogoče načine, da kaj ven ne steče prehitro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2009 14:11:26   
zala1
cao,

test je bil negativen en dan pred prihodom user posted image , to je bilo v nedeljo. Včeraj bi mogla user posted image  pridet, pa je ni. Z možem se trudiva že dva meseca - pa saj vem, da to ni dolg, sam sem mal slabe volje, ker noče ratat. Ne vem kaj si naj mislim, danes je prvi dan, ko mi zamuja, pa ne vem če naj kupim še en test ali naj počakam še kak dan. Kaj pravite?
hvala.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2009 14:24:19   
giotti
Hm, tudi en dan prej bi se moral videti vsaj obris črtice, če, še enkrat poudarjam, je ta cikel, kot običajen. Če zdržiš, počakaj s testom še malo, ker predvsem na začetku, ko se trudimo zanosit, ravno prve mesece, M zelo rada zamuja... medicinska znanost seveda ne ve zakaj, me pa še predobro vemo, kako si lahko z lastnim umom prestavimo M. In da sta psihično in fizično telo veliko bolj povezana, kot si sploh lahko predstavljamo. Zato te ful razumem, da si nestrpna, ravno zato, ker si na začetku poskušanja. Če res nekaj časa ne rata, potem tudi ta nestrpnost počasi mine in življenje spet postane običajno in nekako skušaš pozabit, da delaš dojenčka. Seveda ti to ne uspe, ampak vsj obremenjuješ se s tem ne več toliko. Ker pa imaš samo 25% možnosti v enem ciklu, če sta oba zdrava, da zanosiš, ti naj ta podatek pomaga, da greš popolnoma brez strahu, da je kaj narobe oziroma, da vama ne bo ratalo, v nov krog...
Srečno user posted image

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.1.2009 21:00:45   
sarar
počakaj še kak dan pa še enkrat naredi test. držim pesti in sporoči kako pa kaj!user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.1.2009 12:29:25   
zala1
živjo,

danes je še vedno ni. A mislite, da je kaj možnosti, da je ratalo? V jajčnikih me vsake tolk neki špika, pa prsi me vsake tolk mal bolijo, sam drugih znakov pa nimam. A bo to psiha pa zato zamuja? Naj naredim test? Tole me tok matra,... Rada bi, da bi ratalo. Hvala za spodbudne besede.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.1.2009 19:14:07   
Anonimen
Pozdravljene, 

Moje stanje je še vedno nespremenjeno, slabost, napete prsi, bolečine v jajčnikih oziroma v predelu maternice in v križu, BT je sedaj povišana 11. dan, me pa skrbi, ker se mi bolečine v spodnjem delu zdijo kar malo prehude, kot npr. med menstruacijo, zato sumim, da gre mogoče za vnetje. Ampak zakaj potem fuuuul napete prsiuser posted image . Menstruacijo bi morala dobiti nekje v začetku februarja (zadnja je bila 6.1.). Verjetno bom jutri delala test, vam sporočim rezultat.

(odgovor članu zala1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
28.1.2009 20:10:04   
ursap
zala1 in anonimen... sporočita rezultat... me firbec matra... držim pesti za ++++++

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.1.2009 21:49:02   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Hm, tudi en dan prej bi se moral videti vsaj obris črtice, če, še enkrat poudarjam, je ta cikel, kot običajen. Če zdržiš, počakaj s testom še malo, ker predvsem na začetku, ko se trudimo zanosit, ravno prve mesece, M zelo rada zamuja... medicinska znanost seveda ne ve zakaj, me pa še predobro vemo, kako si lahko z lastnim umom prestavimo M. In da sta psihično in fizično telo veliko bolj povezana, kot si sploh lahko predstavljamo. Zato te ful razumem, da si nestrpna, ravno zato, ker si na začetku poskušanja. Če res nekaj časa ne rata, potem tudi ta nestrpnost počasi mine in življenje spet postane običajno in nekako skušaš pozabit, da delaš dojenčka. Seveda ti to ne uspe, ampak vsj obremenjuješ se s tem ne več toliko. Ker pa imaš samo 25% možnosti v enem ciklu, če sta oba zdrava, da zanosiš, ti naj ta podatek pomaga, da greš popolnoma brez strahu, da je kaj narobe oziroma, da vama ne bo ratalo, v nov krog...
Srečno user posted image

Giotti, men se je pa prej pojavila....hahha...kot ponavadi ( povprečje je od 33 do 38 dni ) 

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.