|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mogoče noseča??????
21.3.2007 11:13:27   
rebeca
Zjutraj sem vam javila, da je moja user posted image  prišla, ampak na zelo čuden način.
Zjutraj na wc sem zasledila samo rjavkast izcedek, in sem mislil, zdaj pa se bo vlila. nje pa od nikoder.
Špika me v spednjem delu trebuha, zato hodim gledat na wc ali se je vlila ali ne.
Samo na papirju je viden malo rozasta sluz.
Sem na klomifenu, danes je 35 dan user posted image  bi se morala že pošteno vliti, test pa je bil danes zjutraj negativen?

Mislte, da sem kljub - testu noseča?

L.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mogoče noseča??????
21.3.2007 11:17:40   
Lunca1
Lahko da je to vgnezditvena krvavitev, pri meni je bilo tako. Test pa je načeloma zanesljiv tam nekje pri 6 tednih.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 11:24:11   
rebeca
Bom ponovila test čez kakšen dan!

Misliš, da je možno da mi še test ni pokazal +, kljub vgnezditvi?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2007 11:34:00   
pot
Če se M ne pojavi, naredi test šele čez kakšnih 10 dni in ne že čez en dan. Škoda denarja za teste, sploh, če nisi čisto prepričana, če si res noseča.

Tukaj pa lahko nekaj več prebereš o znakih, ki spremljajo nosečnost:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=104&kat=8&podkat=

Veliko sreče z zanositvijo.user posted image

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2007 11:42:45   
Lunca1
Jaz sem takrat imela vgnezditveno krvavitev v ponedeljek, test sem delala pa v četrtek, se pravi 3 dni po tem. Sem dobra da se še spomnim, glede na to, da je to 3 leta nazaj.user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2007 12:01:53   
pot
Jaz sem pa mislila, da je vgnezditvena, če že do nje pride, možna šele 3-5 dni po oploditvi oz. po O.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2007 12:12:03   
Lunca1
Saj je, po ovulaciji, ker jajčece se oplodi v jajcevodu, potem pa mora priti še do maternice. Pri meni je bila vgnezditvena krvavitev približno takrat, ko bi morala imet M, mogoče nekaj dni prej. Tako da je bilo definitivno več kot 5 dni.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2007 13:18:16   
rebeca
Sem malo pobrskala po arhivu na temo vgnezditvena krvavitev in ugotovila, da je pri večini krvavitev nastopila par dni pred user posted image , meni pa zamuja 1 dan in namesto user posted image  sem imela rjavkast madež in malo rožaste sluzi.
Sedaj pa ni več nič, samo krči v spodnjem delu trebuha me spremljajo.

Kdaj naj naredim ponovno test? Mislite, da čez kake dva dni? 10dni se mi zdi malo predolgo, saj bi mi takrat user posted image  zamujala že 11 dni.

L.p
Rebeca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2007 14:39:12   
hokejistka
Pri meni je bilo ta ciklus POPOLNOMA enako. Kot bi brala mojo zgodbo pred 10 dnevi. No, user posted image je prišla pet dni po tem, ko so se mi prvič pojavili rjavkasti madeži in malo rožnate sluzi. Naredila sem dva testa, ki sta oba pokazala negativno.
Ne upaj preveč, jaz mislim, da se ti bo čez par dni vlilo. Vsekakor pa držim pesti, da te coprnica user posted image ne obišče user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2007 15:46:30   
Anonimen
Jaz tudi mislim da počakaj kakšen teden. Meni danes zamuja en teden. Pa sem imela na dveh BC čist rahlo črtico na CB pa minususer posted image user posted image
Tako da boljš da počakaš. Škoda denarja res.
Če si noseča, boš itak čez en teden še vednouser posted image

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?