|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mogoče POMEMBNO?!?!ZNAKI NOSEČNOSTI!!!
13.1.2005 18:09:36   
Bety
Punce, ne morem, a da na ta naš forum ne skopiram nekaj debat okrog znakov nosečnosti....

"Ojla,drage nosecke! Rada bi vas vprasala,ce je med vami slucajno katera,ki jo ze na zacetku nosecnosti niso bolele dojke oz.niso bile obcutljive na dotik.Meni M zamuja ze 3 tedne,tretji dan zamude pa je bil test negativen. Nimam pa cisto nobenih znakov nosecnosti.A je bilo pri vas mogoce tudi tako? Pocakam se 1 teden,pa bom spet naredila test. Pozdravcek vam in vasim srckom!

Zivjo,
jaz sem tokrat 2.noseca in niti prvic, niti tokrat nisem imela nbenih "nosecniskih" znakov. Lahko da so, lahko da jih sploh ni. Danes sem noseca sele 5t in do zdaj razen malo obcutljivih prsi, nicesar drugega.
Lahko pa da ima zenska "nosecniske znake" pa ni noseca...psiha dela svoje.
Ce ti 3 tedne po izostanku ni pokazalo + , malo dvomim, da si noseca. Upam in zelim ti, da si. Pa vendarle sem bila tudi sama veckrat na tem, ko so mi preprosto pobezljali hormoni in ni bilo s pikico nic. Meni je tokrat ze 28.dan ciklusa test pokazal + .

Zdravo dunja!
Pri meni so prsi prvic špostale vecje in nato se obcutljive v 6. , 7. tednu.
Tokrat mi M zamuja ze 6 dni, testi pa so tudi pri meni negativni (no, ja, jaz vidim raaaahle crtice). Prsi okrat se niso nic kaj vecje ali obcutljive, pa se tolazim, da pa mogoce sem noseca kljub temu.
A 3 tedne ti zamuja, pa nisi se niti G poklicala? No, moji prijateljici sta bili noseci, pa jima testi niso nic pokazali. Ena je imela celo m se dvakrat...., test pa je bil poz. v 11. tednu...

No tudi jaz nisem imela v nosečnosti popolnoma nobenih drugih znakov razen izostanka menstruacije. Ni mi bilo niti slabo, tudi prsi se mi niso nič povečale, niso me bolele ali bile občutljive, skratka nič.
Mislim, da nekatere ženske pač nimamo znakov. Je pa res, da tudi jaz sama nisem še vedela, da sem noseča, ko mi je rekla ena sodelavka, kako sem čudna, če sem slučajno noseča? Seveda sem rekla, ne, kje pa...!

Ja, res hecno ane...lahko ti pokaze, da nisi, pa si, lahko ti pokaze, da si, pa nisi..v obeh primerih ni fino, ce neves. Poskusi se z CB, meni je pokazal tkj v 1 minuti, medtem, ko sem pri baby c.mini cakala skoraj 10 minut. Na navodilih pa pise, da rezultati po 10 min.niso vec veljavni, zato sem bila cisto zbegana. Vliko ++++.

Jaz sem osmi teden in tudi nimam nobenih posebnih znakov (razen utrujenost in kovinski okus).

LP. Ivana

Ojla,jaz sicer nimam redne M,ampak meni je prvic pokazal samo eno crtico,cez 1 teden pa 2 :)))) Jaz bi na tvojem mestu se poskusila. Ne obupat!!

zm je bila 18.11 in ker jo 18.12. nisem dobila sem naredila test 22.12.in mi je pokazal , da nisem noseča, nato sem test ponovila 28.12. in mi je ravnotako pokazal , da nisem noseča.
zato sem se odločila , da grem k zdravniku, ker mi je bilo slabo, bolečine v spod.delu trebuha, v križu....in naredili so test , kjer so ugotovili, da sem noseča .

ali ima še katera tako izkušnjo???

Meni se zdi ze vse prav cudno! M nimam, ker mi zamuja ze cca 9 dni, testi so pa vsi negativni. Tudi Krvni test in Baby Check! Zdaj pa ne vem vec, sem ali nisem!? od vsega cutim samo spikanje v jajcnikih in malo bolece prsi. Upam, da ne pride M!!!

Meni trije etsti do 3,5 meseca niso nič pokazali, toliko o testih. Enim se pač hormon prej sproži in zazna v urinu, drugim kasneje.

Ja, po dveh negativnih (15 in 25 dan izostanka menstruacije) CB, je ginekologinja včeraj potrdila nosečnost - 7 do 8 tednov! Ne vem, kaj je s tem CB, ki naj bi bil najbolj zanesljiv nosečniški test. Sestra pri moji ginekologinji je rekla, da se tudi druge ženske pritožujejo, da so rezultati precej dvoumni!
Skratka, hura v nove zmage!
Srečno vsem!
"""""

Koliko različnih zgodb.....

KJE SMO ME???????:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 1
13.1.2005 18:19:37   
enci
Zanimivo....

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2005 19:20:08   
naja78
ne razumem-še sama sebe ne,zakaj tolko kompliciramo o teh nosečniških znakih.zanimivo zanimiv,........
vem pa zagotovo,da so to redki primeri,ko test ne pokaže nosečnosti,pa si vseeno noseč.
mislim pa da se moramo malo ampak čisto malo orientirati po svojih starših,kako so oni -naše mame in sorodnice,občutile nosečnost,kajti veliko možnosti imamo,da jo bomo me podobno.ni pa seveda nujno,ampak gene so geni.
ma se mi ne d razpravljat o :nosecka:,ker ko bo cajt bo že.mene zanima nekaj drugega.preberite pod naslovom KEMIJA.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2005 19:41:03   
Pia73
Jaz sem tudi ena tistih, ki ni imela znakov in dve popolnoma različni nosečnosti,... Sto ljudi sto čudi,...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2005 9:53:01   
TANTRA
No, ko sem zanosila v drugo še pomislila nisem, da sem noseča. V prvo sem jemala tbl.za vzpodbuditev ovulacije in je bila druga nosečnost čisto nepričakovana. Malo mi je manjkalo znaka, napihnjen trebuh, vendar še pomislila nisem, da sem noseča.
Šele ko me je začelo močno boleti v trebuhu in rahlo slabo sem si naredila test in noseča sem bila že 7 tednov.
Sedaj mi zamuja 15 dan, znakov nobenih, test negativen. Mislim, da nisem noseča!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!