Bety
|
Punce, ne morem, a da na ta naš forum ne skopiram nekaj debat okrog znakov nosečnosti.... "Ojla,drage nosecke! Rada bi vas vprasala,ce je med vami slucajno katera,ki jo ze na zacetku nosecnosti niso bolele dojke oz.niso bile obcutljive na dotik.Meni M zamuja ze 3 tedne,tretji dan zamude pa je bil test negativen. Nimam pa cisto nobenih znakov nosecnosti.A je bilo pri vas mogoce tudi tako? Pocakam se 1 teden,pa bom spet naredila test. Pozdravcek vam in vasim srckom! Zivjo, jaz sem tokrat 2.noseca in niti prvic, niti tokrat nisem imela nbenih "nosecniskih" znakov. Lahko da so, lahko da jih sploh ni. Danes sem noseca sele 5t in do zdaj razen malo obcutljivih prsi, nicesar drugega. Lahko pa da ima zenska "nosecniske znake" pa ni noseca...psiha dela svoje. Ce ti 3 tedne po izostanku ni pokazalo + , malo dvomim, da si noseca. Upam in zelim ti, da si. Pa vendarle sem bila tudi sama veckrat na tem, ko so mi preprosto pobezljali hormoni in ni bilo s pikico nic. Meni je tokrat ze 28.dan ciklusa test pokazal + . Zdravo dunja! Pri meni so prsi prvic špostale vecje in nato se obcutljive v 6. , 7. tednu. Tokrat mi M zamuja ze 6 dni, testi pa so tudi pri meni negativni (no, ja, jaz vidim raaaahle crtice). Prsi okrat se niso nic kaj vecje ali obcutljive, pa se tolazim, da pa mogoce sem noseca kljub temu. A 3 tedne ti zamuja, pa nisi se niti G poklicala? No, moji prijateljici sta bili noseci, pa jima testi niso nic pokazali. Ena je imela celo m se dvakrat...., test pa je bil poz. v 11. tednu... No tudi jaz nisem imela v nosečnosti popolnoma nobenih drugih znakov razen izostanka menstruacije. Ni mi bilo niti slabo, tudi prsi se mi niso nič povečale, niso me bolele ali bile občutljive, skratka nič. Mislim, da nekatere ženske pač nimamo znakov. Je pa res, da tudi jaz sama nisem še vedela, da sem noseča, ko mi je rekla ena sodelavka, kako sem čudna, če sem slučajno noseča? Seveda sem rekla, ne, kje pa...! Ja, res hecno ane...lahko ti pokaze, da nisi, pa si, lahko ti pokaze, da si, pa nisi..v obeh primerih ni fino, ce neves. Poskusi se z CB, meni je pokazal tkj v 1 minuti, medtem, ko sem pri baby c.mini cakala skoraj 10 minut. Na navodilih pa pise, da rezultati po 10 min.niso vec veljavni, zato sem bila cisto zbegana. Vliko ++++. Jaz sem osmi teden in tudi nimam nobenih posebnih znakov (razen utrujenost in kovinski okus). LP. Ivana Ojla,jaz sicer nimam redne M,ampak meni je prvic pokazal samo eno crtico,cez 1 teden pa 2 :)))) Jaz bi na tvojem mestu se poskusila. Ne obupat!! zm je bila 18.11 in ker jo 18.12. nisem dobila sem naredila test 22.12.in mi je pokazal , da nisem noseča, nato sem test ponovila 28.12. in mi je ravnotako pokazal , da nisem noseča. zato sem se odločila , da grem k zdravniku, ker mi je bilo slabo, bolečine v spod.delu trebuha, v križu....in naredili so test , kjer so ugotovili, da sem noseča . ali ima še katera tako izkušnjo??? Meni se zdi ze vse prav cudno! M nimam, ker mi zamuja ze cca 9 dni, testi so pa vsi negativni. Tudi Krvni test in Baby Check! Zdaj pa ne vem vec, sem ali nisem!? od vsega cutim samo spikanje v jajcnikih in malo bolece prsi. Upam, da ne pride M!!! Meni trije etsti do 3,5 meseca niso nič pokazali, toliko o testih. Enim se pač hormon prej sproži in zazna v urinu, drugim kasneje. Ja, po dveh negativnih (15 in 25 dan izostanka menstruacije) CB, je ginekologinja včeraj potrdila nosečnost - 7 do 8 tednov! Ne vem, kaj je s tem CB, ki naj bi bil najbolj zanesljiv nosečniški test. Sestra pri moji ginekologinji je rekla, da se tudi druge ženske pritožujejo, da so rezultati precej dvoumni! Skratka, hura v nove zmage! Srečno vsem! """"" Koliko različnih zgodb..... KJE SMO ME???????:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:
|