|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Modrostni zob
11.10.2004 20:54:42   
Urša
Punce-a je kera bla na puljenju modrostnega zoba? :ups: Jst morm v pondelk na stomatološko ga vn dat, če ne mi sledi gronolom pa me je ful strah. :((:((:(( Baje mam tko zavite korenine, da bo mogu po delčkih vn. :zmeden2: Sej vem, da bom dobila inekcijo, sam vseen, mene je groza! Btw rodit me tud mal ni blo strah. Predvsem me zanima kakšne so posledice-počutje, bolečine, zmožnost govorjenja... Pomoje bom mogla ene 2 dni dopusta vzet, ane? :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Modrostni zob
11.10.2004 20:56:14   
Urša
Bolniške mislm, ne dopusta. :zmeden2:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Modrostni zob
11.10.2004 20:58:37   
Nataša R.
Prvi dan bo hudo potem pa bo bolje. Že drugi dan ne boš skoraj nič čutila. :sloncek:

LP Nataša

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Modrostni zob
11.10.2004 21:08:11   
pika74
Ojla Ursa:rozica:,

ce bos sla na stomatolosko, potem si v dobrih rokah. Men je zobarca pulila pa se je korenina odlomila in ostala not - sam en kos. In se je matrala 2 uri, potem pa rentgen, pa se enkrat drug dan odpiranje rane, pa se enkrat slikanje v Postojni, pa se enkrat odpiranje rane...:ups::((:(:zmeden:.

Potem je pa rekla, da moram na stomatolosko, kjer so se odlocil, da tale koscek pustijo not. In tega je ze 1 let pa pou, pa nimam nobenih problemov. Moj koscek korenine je pa se zmer not8).

Pravjo, da na stomi to znajo, lokalni zobarji pa majo premal izkusenj s tem. Tko, da se nc ne boj. Ne bo bolel, zihr ti bojo dal lokalno anestezijo al neki tazga, pa brez panike je reku Svejk8)8)8)8)8). Dons so struckoti - pa se en luskan je bil tam:love::love:. Tak skrauzlan :)-:)-:)-:)-:)-. Ko bos na stolu, misl na kej lepga (npr na svojo pikico:duda:, pa bo;)).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Modrostni zob
11.10.2004 21:13:08   
Anonimen
Urša, ti jst povem ko boš fertik eno zgodbico:ups: Prej ti ne povem:ups:

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Modrostni zob
11.10.2004 21:18:42   
Urša
O grozn... :ups: Ja, Fiši, rajš pršpari zgodbico za drug tedn, ko bo mim. :ups:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Modrostni zob
11.10.2004 21:19:20   
Anonimen
Bom:) Sej bo vse ok:) Če ne pa grizt začni:hudicek::)-:)-:)-

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Modrostni zob
11.10.2004 21:20:56   
pika74
Joj Ursa,

Sm se enkrat prebrala moje sporocilo - upam, da te nism prestrasla. Mogoce sm sla prevec v detajle.

Sam res, ni zoprn. Je se velik hujsih stvari. Ti se bos usedla na stol, pa bo tok hit mim, da se se zavedala ne bos. Bos vidla. Mi je kolegica povedala, k je sla na stomo. Je rekla, da tam to nardijo tko, kot se sika.

Kar pogumno. Pa res na kej lepga misl9nebesa, ko bos tam sedela. To pomaga.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Modrostni zob
11.10.2004 21:33:02   
JASNA D
Naj te ne bo strah - meni so ga pulili letos, med nosečnostjo. Isti dan, ko so mi ga spulili in sem začutila, da injekcija pojenjuje, sem vzela tableto proti bolečinam in je bilo vse O.K.. Ko so mi ga pulili pred štirimi leti, pa sem tudi jemala tablete proti bolečinam (takrat ene tri dni), samo otečena sem bila bolj, pa celo palva tri tedne. letos pa je bilo, kot da mi ga ne bi.

Lp, Jasna

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Modrostni zob
11.10.2004 22:35:18   
kimi
Moja sestrična je še 3 dni jamrala kako jo boli in komaj je govorila. Upam da te bo res samo prvi dan bolelo

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Modrostni zob
12.10.2004 2:13:14   
LEJLA
Ta boljsa polovica:

Sploh ni tko grozn. Ce zobar ve kaj dela, je cela zadeva fertik v dveh minutah. Nic ne boli, niti pol ne. Mal tece kri ampak ni sile. Govorit se da brez problema, tko da brez strahu...
Najhujsa stvar je v tem da zoba kar naenkrat ni pa je mal cudn.
Jest grem dat cez 2 dni se enga modrostnega ven in me ni nic strah!
;)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Modrostni zob
12.10.2004 6:46:17   
Anonimen
Ribica še mal počak z zgodbico, jaz moram še tudi na stomatološko na puljenje, sicer ene štirke, ki se mi je zlomila kmalu po porodu, ampak jaz še kar čakam in čakam (sem en velik zajec ). Izgovori so pa sila različni, kot npr. "čez poletje ne, ker so kao zagotovo delajo le študentje in stažisti", pa "petek spet ne",.... Urša želim ti uspešno puljenje, BREZ BOLEČIN.......pol pa poročaj, če bo seveda vse OK, da se še jaz :kuza::kuza::kuza::kuza: napotim.....
Sicer sem dala že kar nekaj "skoz" s temi zobmi, pa ni bilo nikoli nič tako hudega, ampak tale moja zgodba o "strahu" se vseskozi vrača...

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Modrostni zob
12.10.2004 7:31:11   
dory
Jaz mam premejhno celjust in so mi jih, se preden so ven pogledal, ven dal...sem mela ornk operacijo, pol sem bla pa par dni mal zatecena, tko k bi me eden fejst naboksal :)...mal si modro zelen po licu, pol pa po kaksnem tednu izgine...mal glava boli, to je pa tud vse...edin vetra se mors ful pazit :)

btw, tud jest sem mela grozne korenine, ful nekam zavihane tko da sem mislila da bo zobozdravnik predrl se dlesn, k mi je ven vse dajal :zmeden:..ampak nc groznega...hvala bogu za injekcije :bravo::)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Modrostni zob
12.10.2004 7:40:46   
Lidija
Jaz ti pa glede izkušenj in službe (KC) povem, da upam, da greš na maksilofacialno kirurgijo, ker stomatološka je d... Sama sem letos dala ven dva modrostna zoba, enega so izpulili drugega pa kirurško odstranili in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna. Sploh ni nič bolelo ne prej ne kasneje.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Modrostni zob
13.10.2004 16:19:44   
Urša
O, grozn... :((:((:(( Hvala vsem za informacije in uporabne napotke... Uf, bom mogla res pogum zbrat... Komi čakam, da bo konc!
Ja, Miša, poznam tole odlašanje-jst sm odlašala več kot 2 leti, dokler ni napotnica že zastarala in sm mogla po novo. :zmeden2: Te bom pol opogumla, da greš še ti...brez izgovorov! :)-:)-

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?