Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 25.7.2008 13:24:26
|
|
|
|
altati
|
To pomeni, da bo tam zdaj, zdaj pogledal ven zobek. Oteklina je! Tik pred zobkom.
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 25.7.2008 13:30:03
|
|
|
|
atanja
|
o hvala! Sm ga že hotla peljat k dežurnemu. Sej boli ga pa nič k sem mal se dotaknila mu.
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 25.7.2008 13:55:38
|
|
|
|
altati
|
Ne, boli ne...tok je napeta koža, tik preden bo š**** ven pogledala. Dejansko je to oteklina od zobka. Če dobro pretipaš, boš najbrž čez začutila zobek. In najbrž bo zobek že danes ali jutri pokukal ven. Zdravnika pa ne potrebujeta .
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 29.7.2008 20:51:49
|
|
|
|
atanja
|
No še zdaj ima bulico zobka pa od nikoder... boli ga ne, je normalno...
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 29.7.2008 21:26:41
|
|
|
|
lenika
|
Zobek včasih rabi tudi več tednov, da se prerine čez.
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 29.7.2008 21:28:58
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Saj če nima vročine ali kakih drugih znakov jaz nebi hodila do zdravnika. Malo še počakaj, mogoče pa dalje rabi. Koliko pa je tvoj star? Je to njegov 1. zobek?
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 29.7.2008 21:31:42
|
|
|
|
Putka
|
Trojke so hudič! Naši tudi že dva tedna ven silijo, ima kar vijolično od otekline, pa slabo je... No, ena je že ven pogledala, druga bo tudi kmalu.
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 29.7.2008 22:06:19
|
|
|
|
atanja
|
Star je eno leto pa 8 mesecev. zobki so lepo v vrstnem redu hodil ven tako da ni prvi. So pa mu v enem tednu tri trokjke ven pogledale ta pa hod ven tok časa. grozen zgleda
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 31.7.2008 8:03:45
|
|
|
|
altati
|
No, že imamo zobek zunaj?????
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 1.8.2008 21:36:16
|
|
|
|
atanja
|
Ne
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 3.8.2008 17:29:45
|
|
|
|
atanja
|
ok zdaj em pa že skrbi-pa še tašča mi je mal nasvetov dala. A je normalno d aga ni ven. Je pa mali zdaj dva dni slabše volje.. Vem da je to lahko od zobka in če ne bi mel te bulice me ne bi skrbelo...
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 10.8.2008 11:16:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
In, je zdaj zobek že pokukal? Sem pa opazila pri naši da se ji je naredila tudi takšna modra bulica. Izraščata ji zgornje dve enkici. Boli je nič, je pa včasim malo tečka.
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 10.8.2008 12:51:41
|
|
|
|
atanja
|
Ma ne pri nas ni še nič. Jutri grem pediatrinjo klicat. Pol pa grem še zobozdravnikanajdt enga. bi mogl dobit kao obvestilo za orvi pregled pa ni še nič zdaj bom pa kar sam najdla enga... Sam me ful skrbi...
|
|
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 10.8.2008 13:09:36
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ajoj, upam da ni nič narobe. Vso srečo, pa javi kako ste zrihtali
|
|
RE: Modra bulica namesto zobka 10.8.2008 13:24:59
|
|
|
|
bini
|
ampak jaz mislim, da je vseen lahko to sam mal počasnejša rast zobka... našemu so petke se mi zdi 3 mesece rastle - vsaka korenina posebej in se je slinil ko vrag... pa je zobarca rekla, da je to čist normalno - je pa res, da nisem vidla kako to zgleda, ker ni pustil nič pokazat
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......