|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Modrčki za dojenje
26.8.2008 15:12:00   
racka28
Pozdravljene,

mene pa zanima, kje ste kupile dobre modrce za dojenje - Quelle, Neckermann, Muller ... in kakšne št. imajo (ne bi rada naročala in nazaj pošiljala)? Če se mi je med nosečnostjo spremenila le košarica (npr. iz 70b na 70c), ali to pomeni, da si je dobro naročit to št. ali še večji modrc (morda 75b)? Vsakršna inf. o vaših izkušnjah bi bila zelo dobrodošla.

Hvala in lep dan vam želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Modrčki za dojenje
26.8.2008 15:48:03   
andrejkam
Enega sem kupila v šparu (med nosečnostjo), pa mi je bilo potem žal, ker so v Mullerju cenejši (okrog 8 €) in bolj udobni. V Mullerju sem jih kupila po porodu. Na začetku sem rabila malo večjega, zaradi navala mleka, blazinic. Ko se je malo ustalilo (ni bilo več navalov, nisem potrebovala blazinic), pa malo manjšega.
Sem pa rabila večjo košarico in številko, z 80B sem prišla najprej na 85D (kak mesec ali dva po porodu) in potem na 85C.
Jaz mislim, da si je dobro prej pomeriti. Nikoli ne naročam prek katalogov.

(odgovor članu racka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2008 16:52:53   
Majuska
Modrčke za dojenje sem najcenejše našla v Mullerju, čisto klasičen model in so po 8 €. Vzela sem isto košarico kot sem nosila pred nosečnostjo in je ok, najbrž računajo s tem, da so dojke kasneje večje. V Neckermannu teh za dojenje nisem naročevala, drugače pa niso slabi. Nekaj sem jih našla v tudi v Mercator centru, mislim da je znamka Dorina.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 17:10:56   
pikicai
jst sm zadnjic enga lepega kupla v h&m 14 eur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2008 17:54:41   
blaža
Mulleruser posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2008 23:46:47   
ursulina
jaz sem tudi kupila v muellerju, eno št. in košarico večjega od običajne velikosti, in je bilo ravno prav... 

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 1:35:04   
yellowcrystalstar
ti priporočam muller, sploh ker boš te modrce lahko prala na 90. pa še poceni so. velikosti imam pa 3 različne, ker se po porodu prsi zelo spreminjajo, preden se uravna mleko.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2008 2:29:29   
Aurea
Imam 2 od Mullerja in paket 3 barvnih iz Otto-vega kataloga.
Ottovi (petite fleur) so zaaakon, lahki in udobni sploh za poleti, ker tisti Mullerjevi so bolj "krampasti" (debele naramnice, debelejši bombaž, bolj "vežejo") in si ne predstavljam, da bi jih morala nositi na majčke brez rokavov user posted image

Jaz sem naredila tako - 1 mesec pred porodom sem izmerila obseg pod prsmi in košarico (+ kakšen cm več) in naročila po Ottovem katalogu, itak čakaš nekje 3 tedne, da pridejo.
Naša bejba pa je pohitela s prihodom na svet, tako, da sem moža še v P poslala v mullerja po 2 nedrčka, ker je bila taka nuja user posted image  ampak zdaj samevata v omari... morda jih pozimi še kdaj oblečem user posted image

< Sporočilo je popravil Aurea -- 27.8.2008 2:30:47 >

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2008 8:37:26   
N.SI
jaz imam dva muellerjeva - vzela sem 2 številki večjega (ista košarica kot pred nosečnostjo) in mi je še malo komot, a mi to bolj paše kot da me stiskajo...
enega sem pa dobila, ker ga je kolegica zase naročila in ji ni ustrezal... ne vem pa kaj za ena znamka je, naročen pa je iz Nemčije...

jaz tudi ne bi naročala, pojdi in poglej...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2008 11:46:33   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Mulleruser posted image

Se podpišem

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2008 11:49:36   
Anonimen
Muller. user posted image

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2008 12:10:39   
B.M.
Tudi jaz ti priporočam Muller in najbolje je če greš sama pogledat kateri bi bil zate najprimernejši,št.mislim. Sicer pa ga tudi menjat ni problem .Pazi edino to da vzameš sedaj malenkost večjega ker je po porodu res obseg še malenkost večji zaradi mleka. Res je da niso najbolj elegantni so pa udobni in praktični iz čistega bombaža. To je moje mnenje.

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2008 8:06:24   
mišk
Mullerjevi so dobri ker so pocen, ampak ne pričakuj nobene estetike. No, saj za pozimi je v redu...
A ste ve Mullerjeve probale pred nakupom? Jst jih nisem imela kje probat.

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2008 12:32:25   
ČebelicaMaja
Jaz sem pa kupila 2 v kompletu za 18€ v C&A in sta super- pa še probala sem ju lepo- samo sta tudi taka, navadna, bela, bombažna... nist ravno vrhunec estetike, ampak sta pa res udobna.

Sem kupila tudi 2 iz Neckermanna, pa mi nista tako fajn kot ta dva, sta pa še kar...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2008 15:53:15   
andrejkam
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
A ste ve Mullerjeve probale pred nakupom? Jst jih nisem imela kje probat.

Jaz sem vprašala, če lahko probam, pa so me peljal v eno skladišče ... zgleda da je to že v navadi

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.8.2008 11:09:24   
racka28
Hvala vam za nasvete!

Lep dan

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.8.2008 11:49:15   
poka1
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Muller. user posted image

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?