solatja
|
moja skrivnost modnih dodatkov: pasati morajo vsaj k eni stvari, ki jo imaš oblečeno. pas npr. k hlačam (in) ali majci, al pa čevljem, ki pašejo k torbici, ta pa jakni oz. bundi skratka, svetel (svetlejši) pas lahko super razbije temna oblačila (krilo ali hlače in zgornji del). sama se redko oblečem cela v temna oblačila, s pravimi dodatki pa sem zelo za!! to je lahka al pas al kaka večja verižica al pa fejst bleščeči uhani. al pa pod krilo kake ful hude žabe (ne pretirano spet). sicer pa, ko gre zares , se rada oblečem čimbolj enobarvno ali dvobarvno (obožujem črno-belo kombinacijo), kjer dodatki naredijo piko na i (npr. opazna šminka - npr. roza, z roza uhani in nežno roza senčilom). na močno rdečo šminko se najbolj prilega neopazen make-up).... ja, tud make-up je lahka modni dodatek!! res obožujem modne dodatke, od šalov, pasov, nakita (predvsem uhani, ostalo pozabim ), žab in štumfov. sicer pa sem po porodu mojo ogromno "zalogo" uhanov zamenjala za vsega 4 pare, NEVISEČE!!!!!! majhni, diskretni (dam mi jih moja ne potegne skupaj z ušesi ), s swarovsky kristalčki, ki pa super zaokrožijo mojo (že tako popolno ) podobo. en par za 2600 bivših sit!!! v resnici nism mela uhanov že en mesec, naokrog hodim brez make-upa (razen šminke), skoz v kavbojkah z enim pasom, ki se mi ga ne da manjavat - izpod bunde se itak nč ne vid ) in ena in ista torbica binglja z vozička. ja, včasih so bli drugi časi!
|