|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moderček
18.8.2005 13:10:47   
Čiračara
A je moderček za dojenje obvezen? Ste ga vse kupile? Kaj pa navaden, ki se odpira med košaricama?:zmeden2:

LP:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moderček
18.8.2005 13:16:41   
malika
lažje ti bo, če vzameš tega za dojenje.Ker predstavljaj si, kako boš potem lovila vse skupaj,ko boš modrc med košaricama odprla in bo vse poletelo.Računat moraš še na to, da imaš še blazinice za dojenje, ki ti v tem modrcu za dojenje ostanejo na mestu(tista druga), medtem pa bi jo verjetno v tem drugem modrcu lovila bog ve kje.
Sicer pa doma tako ali tako ni problema, ampak kaj pa boš kje, pa boš morala ravno tisti trenutek dojit?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moderček
18.8.2005 13:51:38   
KiSsMyAsS
ciracara kje si pa kupla modrcek za dojenje, jst nikjer ne najdem? :zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moderček
18.8.2005 13:54:29   
Čiračara
Sej jest ga tudi še nimam in ne vem kje naj ga iščem:zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moderček
18.8.2005 13:56:36   
chips
Tudi mene zanima kje se kupi ta modrček!!!
Nekatere pišejo da so ga kupile v reviji Neckermenn
ampak jaz ga sploh ne najdem v nobeni reviji!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moderček
18.8.2005 13:58:15   
KiSsMyAsS
V Celju ni niti ene trgovine kjer bi ga meli, sm use preiskala pa nic. Ce ktera kej pametnega zve, naj sporoci. :zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moderček
18.8.2005 14:04:34   
chips
V Celju je Beti v Planetu Tuš pa ne verjemem da bi ga imeli tam??
Takšne stvari bi borali imeti v Baby Centru ,pač bi imeli manjši oddelek za nove mamice...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.8.2005 14:06:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moderček
18.8.2005 14:17:06   
KiSsMyAsS
Wow super nalin - hvala, sam skoda ko se ga ne da probat, pol pa ce ti ni prau? :zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moderček
18.8.2005 14:30:19   
Nyah*
Te modrcke imajo v Mullerju, pa se poceni so, 2.500 sit, so rekle punce, jaz pa sem ga kupila v privat trgovini s perilom, sem dala 3.500, pa je res ful fajn, ze zdaj ga nosim, je fajn podprt!

Poiscite malo, tudi v Emporiumu jih majo, samo so dvakrat drazji, ne se prenaglit!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moderček
18.8.2005 14:55:51   
Jančika_
Tudi za sekundo ga nisem pogrešala.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moderček
18.8.2005 15:04:28   
BaGSi
tudi v Leclercu so poceni...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moderček
18.8.2005 15:48:43   
Pepika
Super modrci za dojenje so v trgovini Mami, stanejo pa od 5.000-9.000. (Mami je v Mb)

Pozdravček od naju:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moderček
18.8.2005 15:56:56   
KiSsMyAsS
9k za modrc ? A mislijo da jst denar iz lufta jemljem :zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moderček
18.8.2005 16:06:57   
andrejalj
jaz tut še nisem rodila pa sem ga vseeno kupila ker se mi zdi praktičen; malo težav se najde okol številke ampak sem shranila račun in če kaj ne bo v redu bom šla zamenjat. Sem ga kupila v Muellerju v LJ in je bil tok kot je napisala že ena prej (mi je ušlo iz glave). ni take krize....

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moderček
18.8.2005 17:04:57   
smeja2
Jaz sm ga tud v Mullerju kupila in mislim da je ful fajn! Stane pa cca 2200 sit! Kar se meni zdi čist sprejemljivo. V BC jih imajo po 5000 sit!
lp
smeja

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moderček
18.8.2005 18:35:50   
kofetek2010
tud v mariborskem H&M jih imajo, a ne pri spodnjem perilu, ampak pri nosečniških oblačilih, stane pa al 2.990 al 3.990 sit, je pa bombažn - sem si ga kupila za spanje, a me tolk znervira, da ga v spanju slečem :zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Moderček
18.8.2005 22:01:53   
teta beta
V Celju ga res komaj najdeš... V bolj zgodnji fazi nosečnosti vem, da sem ga videla v intersparu, ampak ne vem, kakši so bili pa tudi cene ne. Pa tudi vprašanje, če jih sploh še imajo v tistem džumbusu...

Ja, torej H&M al pa Mueller, H&M so od 1.990 dalje. Ampak mene bolj številka matra!!!! Kakšno?? Koliko večjo? A sploh večjo? Ziher bom mim kupla :((.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Moderček
19.8.2005 8:41:40   
BaGSi
po mojih izkušnjah: iz klasičnih 75 A-B; na 80-85 C

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Moderček
19.8.2005 11:43:05   
Talči
Ne kupuj takega, ki se odpira med košaricama, ker ti bo med dojenjem iz druge dojke curljalo mleko in boš brez blazinice čisto mokra.
Jaz sem si kupila navaden beli bombažni modrček v H&M, stane 1.990,00 SIT in je zakon. Tudi spim z njim, ker me bolijo bradavice in si jih namažem, dam preko blazinico in je potem o.k. Sem poskusila spati brez, pa me je spalna preveč čohala in me je še bolj bolelo.
Priporočam pa ti, da ga kupiš šele ko boš dojila npr. 3-4 dni, ker takrat šele dobiš prave balončke. Jaz sem morala iti enega zamenjat, ker mi je bil premajhen. Sem šla iz 75B na 80B, lahko bi imela celo 80C.
LP
Talči

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?