Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Naj si gredo s..... , jaz sem zadnjič tudi na hitro nekaj podobnega kupila, čeprav sem mislila, da so samostoječe...potem pa tole...moj mož pravi temle "ubijalke seksa"...
a niso to ubijalke strasti? Jest dokolenke nosim za pod hlače, kadar imam salonarje/balerinke in se pač nogavice vidijo, pa mi bombažne grdo zgledajo, celih pa ne prenašam pod hlačami. So mi pa blazno všeč nogavice s 'tattoojem' sam jih nikjer ne dobim kožne barve (sam božjastno vijolčne ipd). mogoče ve kera, kje bi se dal kupit kej na ta način:
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
vse te nogavice zgledajo ubijalsko sexi! samo jaz nisem niti ene ženske še videla v taki opravi, npr.pri nas v Mb! a kje drugje pa ste, ki kaj takega nosite?
recimo da živiš v New Yorku, potem greš s tremi kolegicami v en fancy lokal na cosmopolitan...bi bilo primerno,a ne? a si predstavljaš:se tako naštimaš in se sprehodiš po Gosposki v Mb, ali pa po europarku...v hipu 10000 oči na tebi-moški z odprtimi usti,ženske zmajajo z glavo,češ,glej toto.... A nimam prav? Žalostno, ampak imam!