Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 28.7.2011 22:37:14
|
|
|
|
enea
|
evo dobila še enega, samo je tudi Samsung
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 28.7.2011 22:40:49
|
|
|
|
enea
|
in zakaj si ne vklopiš TEGA
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 28.7.2011 22:41:39
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea evo dobila še enega, samo je tudi Samsung Super, ta mi je še bolj všeč, pa še veliko cenejši je. Pa saj sicer so Samsung telefoni fajn telefoni, a ne? Sama nimam ravno izkušenj s to firmo, zato sprašujem.
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 28.7.2011 22:44:15
|
|
|
|
enea
|
jaz imam sedaj samsung za tujo št,.. drugače imam LG,.. je navaden telefon( samsung) za moje potrebe, da govorim z možem ko je v tujini mi zadostuje, je pa res da tam ne uporabljam interneta in drugi pič***ji, samo kličem in kak sms pošljem
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 28.7.2011 23:11:50
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea in zakaj si ne vklopiš TEGA Tudi tole ne poznam, pravzaprav nisem vedela da je to sploh mogoče. Jaz bi imela na telefonu dve številki, dveh različnih operaterjev, to pa tu ne gre, a ne?
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 29.7.2011 6:53:23
|
|
|
|
sončnica24
|
Tega Samsunga ima moja tašča in je zaenkrat z njim zadovoljna, je pa tak lušten telefon.
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 29.7.2011 11:04:10
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tega Samsunga ima moja tašča in je zaenkrat z njim zadovoljna, je pa tak lušten telefon. Kaj lahko vprašaš taščo kako dolgo ji drži baterija, to me v bistvu najbolj zanima. Ne bi imela telefona, ki ga je treba polnit vsak dan.
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 29.7.2011 14:06:27
|
|
|
|
sončnica24
|
Kolko vem en teden ziher je pa res da ona skoraj nič ne kliče sms tudi ne piše tako da je to bolj tak tak uporaba telefona za "nujne" zadeve
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 4.8.2011 16:19:37
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kolko vem en teden ziher je pa res da ona skoraj nič ne kliče sms tudi ne piše tako da je to bolj tak tak uporaba telefona za "nujne" zadeve Meni je to kar vredu, to pomeni da tudi če ga uporabljam zdrži ene 3-4 dni. Seveda govorim o normalni uporabi telefona, ne o čvekanju. Upam da mi še ta teden uspe skočit do ene trgovine da ga še v živo vidim in nato kupim. Malo sem še dopustniško razpoložena, nekak sploh ne morem odklopit da je dopusta že konec.
|
|
|
|
RE: Mobitel na dve sim kartici 5.8.2011 13:10:02
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kolko vem en teden ziher je pa res da ona skoraj nič ne kliče sms tudi ne piše tako da je to bolj tak tak uporaba telefona za "nujne" zadeve V čem pa je pol fora, da si ljudje kupujejo take telefone (celo na 2 sim kartici), če pa jih pol sam gledajo? A ga je dobila za darilo?
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?