Anonimen
|
Pozdravljeni! Že dolgo nisem nič pokukala na ringarajo, in sem po dolgem času spet z vami!:)) Imam pa en problemček oz.ne vem če lahk otemu rečemo problem:D Zelo zelo zelo si želim zanositi, rada bi imela dojenčka, pa nama z partnerjem ne uspeva ravno dobro, trudiva se že skoraj 1 leto, pa nič uspeha:( Moja zgodba na kratko: Prejšnje leto marca sem imela splav, s partnerjem sva bila takrat še premlada, obadva sva komaj prebolela to, vendar taka je bila odločitev. Zdaj pa si že nekaj časa zelo želiva otroka, od takrat, ko sem splavila si vedno bolj želiva otroka. No, in sva se odločila, da ga bova imela, trudiva se že skoraj 2-3 mesece pa nič. v mojih nabolj plodnih dnevih, partner zmeraj konča vame, pa še zdaj nisem zanosila. Zdaj pa me že nekaj časa preganja misel, kaj če je šlo pri posegu prejšnje leto kaj narobe in ne bom več mogla imeti otrok. Tega me je groza. Otrok bi bi lsedaj dobrodošel, obadva si ga želiva. Pa nama ne uspe:( No, naj povem kako sem zanosila prejšnje leto, ko otrok še ni bil zaželjen in ga nisva načrtovala-pozabila sem vzeti tabletko in zanosila! Je pa res, da sva takrat v mojih plodnih dnevih, in za povrh je še končal vame. Edina stvar, ki mi še zdaj ni jasna je tale: Tisti dan ko sva imela spolni odnos, sem jaz že čutila, da bo naslednji dan 100% prišla menstruacija, telo se je že pripravljalo, imela sem občutek v trebuhu tak kot zmeraj, torej seksala sva en dan pred menstruacijo in naslednji dan sem jo dobila tako kot je bilo normalno.Tukaj pa mi ni jasno, kako je možno, da sem zanosila če sem dobila drug dan in ćez 1 mesec sem izvedela da sem noseča! Kako se je lahko jajčece oplodilo? No zdaj pa me še zanima vaše mnenje punce-s partnerjem sva zdaj seksala 17.avgusta-prejšnjo nedeljo, v torek pa sem dobila .JE MOŽNO, DA KLJUB TEMU DA SEM IMELA PO SPOLNEM ODNOSU , BILA JE NORMALNA KOT PONAVADI, DA SEM V NEDELJO VSEENO ZANOSILA (PARTNER JE KONČAL VAME)?? Je še možnost ali ne? Punce pomagat!!:)) Hvala!!
|