|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Možnost zanositve
24.8.2008 14:58:37   
Anonimen
Pozdravljeni!

Že dolgo nisem nič pokukala na ringarajo, in sem po dolgem času spet z vami!:))
Imam pa en problemček oz.ne vem če lahk otemu rečemo problem:D
Zelo zelo zelo si želim zanositi, rada bi imela dojenčka, pa nama z partnerjem ne uspeva ravno dobro, trudiva se že skoraj 1 leto, pa nič uspeha:( Moja zgodba na kratko: Prejšnje leto marca sem imela splav, s partnerjem sva bila takrat še premlada, obadva sva komaj prebolela to, vendar taka je bila odločitev. Zdaj pa si že nekaj časa zelo želiva otroka, od takrat, ko sem splavila si vedno bolj želiva otroka. No, in sva se odločila, da ga bova imela, trudiva se že skoraj 2-3 mesece pa nič. user posted image v mojih nabolj plodnih dnevih, partner zmeraj konča vame, pa še zdaj nisem zanosila. Zdaj pa me že nekaj časa preganja misel, kaj če je šlo pri posegu prejšnje leto kaj narobe in ne bom več mogla imeti otrok. Tega me je groza. Otrok bi bi lsedaj dobrodošel, obadva si ga želiva. Pa nama ne uspe:( No, naj povem kako sem zanosila prejšnje leto, ko otrok še ni bil zaželjen in ga nisva načrtovala-pozabila sem vzeti tabletko in zanosila! Je pa res, da sva takrat user posted image v mojih plodnih dnevih, in za povrh je še končal vame. Edina stvar, ki mi še zdaj ni jasna je tale: Tisti dan ko sva imela spolni odnos, sem jaz že čutila, da bo naslednji dan 100% prišla menstruacija, telo se je že pripravljalo, imela sem občutek v trebuhu tak kot zmeraj, torej seksala sva en dan pred menstruacijo in naslednji dan sem jo dobila tako kot je bilo normalno.Tukaj pa mi ni jasno, kako je možno, da sem zanosila če sem dobila drug dan user posted image  in ćez 1 mesec sem izvedela da sem noseča! Kako se je lahko jajčece oplodilo?

No zdaj pa me še zanima vaše mnenje punce-s partnerjem sva zdaj seksala 17.avgusta-prejšnjo nedeljo, v torek pa sem dobila user posted image .JE MOŽNO, DA KLJUB TEMU DA SEM IMELA PO SPOLNEM ODNOSU user posted image , BILA JE NORMALNA KOT PONAVADI, DA SEM V NEDELJO VSEENO ZANOSILA (PARTNER JE KONČAL VAME)?? Je še možnost ali ne?

Punce pomagat!!:)) Hvala!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Možnost zanositve
24.8.2008 15:13:32   
Anonimen
user posted image

trudiva se že skoraj 1 leto,

Prejšnje leto marca sem imela splav

trudiva se že skoraj 2-3 mesece pa nič

in tako naprej. Nič nen razumem. Lani splavila, ker ni bil zaželjen, zdaj se eno leto trudita, pol se 3 mesece trudita, otrok je zdaj zaželjen... Seksala pred user posted image  , zanosila, seksala v plodnih, pozabila tabletko.. Res nen razumem prov nč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2008 15:22:30   
Anonimen
Anonimen2 hvala za opozorilo-tukaj ja napaka-ne trudiva se 1 leto ampak približno 2 meseca oz.3 joj sem čisto zmedena!!:/ Moji živčki....:S

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2008 15:25:59   
Lorencia
Kot predhodnica...tudi meni dosti stvari ni nikakor jasnih.

Morda ne bi bilo slabo, če napišeš koliko sta s partnerjem sploh stara. Sicer ne bom obsojala, vendar je malo bizarni primer - da pred malo več kot enim letom otrok nikakor ni bil zaželjen...zdaj malo manj kot eno leto pa je otrok tako zelo zaželjen ??? Razumela bi, če ne bi šlo za istega partnerja oz sploh ne vem kaj.

Skratka določene stvari nam moreš malo bolj razložiti, da bomo lažje svetovale.
Drugače pa 2-3 mesece, če nisi zanosila - je čisto normalno in to ne pomeni, da je kar narobe s teboj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2008 15:32:22   
Anonimen
Kot predhodnica...tudi meni dosti stvari ni nikakor jasnih.

Morda ne bi bilo slabo, če napišeš koliko sta s partnerjem sploh stara. Sicer ne bom obsojala, vendar je malo bizarni primer - da pred malo več kot enim letom otrok nikakor ni bil zaželjen...zdaj malo manj kot eno leto pa je otrok tako zelo zaželjen ??? Razumela bi, če ne bi šlo za istega partnerja oz sploh ne vem kaj.

Skratka določene stvari nam moreš malo bolj razložiti, da bomo lažje svetovale.
Drugače pa 2-3 mesece, če nisi zanosila - je čisto normalno in to ne pomeni, da je kar narobe s teboj.

Prejšnje leto je bilo težje, takrat sem delala še srednjo šolo in je zaradi otroka en bi mogla normalno dokončati, razen po izpitih. Jaz sem zdaj stara 19 fant pa 22. Ja, se opravičujem res je malce  nerazumljivo napisano, ma sem napisala na hitro:)
Upam, da zdaj razumete, prejšnje leto je bil največji problem šola, in tudi moja mama se ni strinjala s tem, da obdržim otroka, meni pa soglasje staršev ogromno pomeni saj smo se zmeraj kot družina odločali skupaj.

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2008 15:50:56   
Katjusa
dejte se mal zresnt a mislite da je otrok igrača.... marca lani premlada zdej že dost halouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se otrok se nebi rodil že aprila lani 9 mesecev je kr dost dolga doba da bi si stvari v glavi pošlihtala in bi otroka obdržala, če si že delala splav ne delaj vsaj panike po 2 mesecih..... tole mi dvigne pritiskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otroka nemoreš en dan met drug dan ne in to ni mala odločitev.  na jok mi gre ob takih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2008 17:33:15   
ključek
dejte se mal zresnt a mislite da je otrok igrača.... marca lani premlada zdej že dost halouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se otrok se nebi rodil že aprila lani 9 mesecev je kr dost dolga doba da bi si stvari v glavi pošlihtala in bi otroka obdržala, če si že delala splav ne delaj vsaj panike po 2 mesecih..... tole mi dvigne pritisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image otroka nemoreš en dan met drug dan ne in to ni mala odločitev. na jok mi gre ob takih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, se strinjam!!

punca, kako lahko po enem letu pride do takšne drastične spremembe??? pri 18 si bila premlada, pri 19 pa nisi??????????????? drugače pa.............2-3 mesece ni nič, nekatere se trudijo po 10 let, zato kar počasi. ne tuhtaj preveč o tem, bodi sproščena, spontana.......... srečno!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2008 17:49:22   
Lorencia
Morda ne bi bilo slabo, če mi vidva v miru razmislila - ali si resnično želita takšno obveznost, ali je to zgolj trenutna želja, ker nosečnice in dojenčki luškano izgledajo.
Glede nato, da praviš - da ti veliko pomeni mnenje od mame, a sedaj pa se strinja s nosečnostjo ?

Predvidevam, da živita pri starših - od katerih sta tudi finančno odvisna ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2008 18:47:58   
Anonimen
Po moje pa si tako zelo, zelo, zelo želiš otroka ker imaš slabo vest, da si naredila splav.

To je moje mnenje!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2008 18:50:11   
Anonimen
Anonimen: sem vedela, da se bo našel tudi osebek, ki me bo obsojal ampak ne poznaš celotne zgodbe zato me nimaš pravice obsojati! Ja, otroka si res želim,deloma je razlog tudi splav, seveda imam slabo vest, kakšen človek pa bi bila, če je ne bi imela???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2008 19:01:12   
Anonimen
Sploh te ne obsojam, povedala sem samo svoje mnenje. Je pa res čudno, lani si ga nisi želela, letos pa ja....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2008 21:59:11   
MAŠKA
tudi moja mama se ni strinjala s tem, da obdržim otroka, meni pa soglasje staršev ogromno pomeni saj smo se zmeraj kot družina odločali skupaj.

Ampak, zdaj ko se odločata za otroka razmišljajta od tu naprej s svojo glavo. Da ne boš čez nekaj časa pisala, kako ti gre na žive ko se mama v vse vtikuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2008 23:44:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimen: sem vedela, da se bo našel tudi osebek, ki me bo obsojal ampak ne poznaš celotne zgodbe zato me nimaš pravice obsojati! Ja, otroka si res želim,deloma je razlog tudi splav, seveda imam slabo vest, kakšen človek pa bi bila, če je ne bi imela???

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2008 7:35:25   
Andromeda
Draga anonimna, dokler bo mnenje tvoje mame tako vplivalo nate, ne boš zrela za otroka, najprej odrasti sama, ker otrok ni igrača, zdaj ga ne bi imela, čez eno leto pa - kot so napisale že predhodnice.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 25.8.2008 7:37:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.8.2008 23:21:44   
Anonimen
Draga anonimna, dokler bo mnenje tvoje mame tako vplivalo nate, ne boš zrela za otroka, najprej odrasti sama, ker otrok ni igrača, zdaj ga ne bi imela, čez eno leto pa - kot so napisale že predhodnice.

Vprašala sem vas za mnenje kolikšna je možnost, da sem zanosila ne za komentarje o tem, zakaj si ga ap zdaj želim. To je moja osebna odločitev, pač si želim zdaj otroka, oba s partnerjem se strinjava tako, da ni nobenega problema. Ko je nekdo vprašal ali živim pri starših-NE, ne živim pri njih, z partnerjem imava svoje stanovanje in skupaj živiva. Prosim pa da se osredotočite na moje vprašanje, če ste pri volji pomagati ter se vzdržite neumestnih komentarjev.   Hvala!

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2008 6:21:34   
Anonimen
Jaz sem zdaj stara 19 fant pa 22.

Te ne obsojam vajina odločitev je kdaj se bosta odločila za otroka. Vendar je pač tako enkrat zanosiš takoj, spet drugič traja malo dlje.
Pa vendar:
Mar ni bolje, da še nekaj let resnično uživata in si pripravita osnovo, za malo bebiko. Verjemi, da bosta v kolikor bosta imela vse poštimano lahko veliko bolj uživala v starševstvu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.8.2008 6:24:40   
Natyy
No zdaj pa me še zanima vaše mnenje punce-s partnerjem sva zdaj seksala 17.avgusta-prejšnjo nedeljo, v torek pa sem dobila .JE MOŽNO, DA KLJUB TEMU DA SEM IMELA PO SPOLNEM ODNOSU , BILA JE NORMALNA KOT PONAVADI, DA SEM V NEDELJO VSEENO ZANOSILA (PARTNER JE KONČAL VAME)?? Je še možnost ali ne?

Po moje je zelo majhna verjetnost da si zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.8.2008 7:54:58   
sakuL
vednno je možno, ali imas user posted image ali ne, ali jes KT ali ne, ali sexas na plodne dneve ali ne. Tako, da ja je možno.

eno vprašanje: a se vedno hodis v solo?

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.8.2008 14:19:34   
didikaa
Po moje pa si tako zelo, zelo, zelo želiš otroka ker imaš slabo vest, da si naredila splav.

To je moje mnenje!!!!

Jaaa...za sebe se mi zdi isto...tudi sem mela lansko leto splav...ampak iz zdravstvenih razlogov ne zato ker ne bi bil zaželen...danes pa si ga tako želim, in ne morem zanositi...bog me je krštigal ( al kak že ) vedno mam to v mislih...takrat je bilo na meji ali bo normalen ali ne ( 50:50 so rekli ) in jaz sem se odločila da ne bom tvegala, za kar mi je danes zelo žal...saj nikoli ne bom vedela kaj bi bilo... in priznam imam slabo vest ... že takrat ni bil načrtovan je bil pa po pluseku zaželen...user posted image

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.8.2008 15:34:16   
Sarchi
Čau, sem nova tukaj in me strašno skrbi...imela sem vse simptome (utrujenost, slabost, glavobol, napet občutek v spodnejm delu trebuha...) že tri tedne. testa nisem naredila ker sem čakala na M ki naj bi prišla v tem vikendu in upala da bo izostala :(, ampak ups učeraj začnem krvavet in to tako svetlo roza, pol pa so začeli kar koščki ven, danes pa že ful švoh....upam da ni kak ss, kaj mislite je možno da že tako zgodaj se samo spuca....a nej grem h ginekologu.hvala za odgovor. 

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.8.2008 15:41:24   
sakuL
sarcha, asi test nardila, naredt test, ...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.8.2008 16:22:26   
Sarchi
jak nardila dns, in pokazal neg. user posted image čm še kak dan počakat pa še enga?

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.8.2008 16:28:00   
baguSka
...imela sem vse simptome (utrujenost, slabost, glavobol, napet občutek v spodnejm delu trebuha...) že tri tedne. testa nisem naredila ker sem čakala na M ki naj bi prišla v tem vikendu

hmm.. tole je men mal sumljivo, da si ze tri tedne pred M mela take simptome..!? kdaj mas ti potem ovulacijo!? in na koliko casa imas ciklus? mal cudno no... razen ce si res mela takrat ovulacijo in so to pac simptomi po ovulaciji in PMS.. ker tole kar ti opisujes se men ravno v tem casu ciklusu pojavlja...

si pa zlo cudno M mela... ce je to bla sploh... kaksno mas pa ponavadi?

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.8.2008 16:29:20   
baguSka
aja se to: ciscenej ali SS skor ni mozno da bi vidla v takem vzorcu kot si ga... ker ce se to zgodi tok zgodi, se v mal drugacni obliki in gre z M ponavadi naprej, na ta nacin, da niti opazis ne... da nebi slucajno verjela, da so bli tisti koscki s cim takim povezani...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.8.2008 17:30:43   
Sarchi
ok bagUška hvala za realno razlago, verjetn mal velika želja in pol kr mislš da je to to, pa vidš pa čutš marskej....bomo kr naprej še veselo user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!