|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Možnost zanositve?
15.9.2008 0:45:15   
Anonimen
S punco sva včeraj sexala in mi je dalo malo v premislek in me zanima zgolj zaradi firbca...a je možno da zanosi če mi ga oralno obdela, potem ko si nataknem kondom si ona obriše roke in nato čez kakšno minutko z isto roko si z lubrikantom muco namaže? Kaj pa recimo primer...če slučajno kaj takega se zgodi, kako naj vem da je zanosila? Seveda si tega ne želiva ampak nevem kako bi se ugotovilo da je vse ok.
p.s. po sexu sem v kondom napolnil vodo in ni spuščalouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Možnost zanositve?
15.9.2008 4:36:56   
Kerensa*
Predlagam, da si prebereta slogan za Clear Blue, test nosečnosti:

"Rezultat je 99%-no zanesljiv... lahko pa počakate še 9 mesecev, da bo 100%-no."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2008 8:37:38   
tanikaa
Popoln začetek novega tedna.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2008 8:52:56   
Anonimen
Spet ti al kaj?user posted image

Upam da si po mojem nasvetu nehal bit pacek in si začel roke umivat.....no .....sedaj pa še bejbo to navad.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2008 9:32:11   
ursa30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2008 10:15:30   
Anonimen
po sexu sem v kondom napolnil vodo in ni spuščalo

Naslednjič pa to raj takoj nared, pol se pa obmetavajta z balončki. Bolj primerno za otroke, kot seksuser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2008 12:44:39   
abc100
Pa kaj se spravlate sexat, če pojma nimate?user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2008 13:57:26   
Anonimen
Hm...6 postov a nikjer odgovora na moj post...bravo, odličen forum

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2008 14:00:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Med vrsticami ne znaš brat?

Aja....pardon, sm pozabila da se to učijo šele na višji stopnjiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2008 14:13:36   
ursa30

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2008 14:21:46   
ronja
anonimen, preberi si tole debato, mogoče samo ta daljše odgovore, sprašuje isto kot ti:
http://www.ringaraja.net/forum/Problem!/m_3048916/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2008 15:28:10   
silvya

S punco sva včeraj sexala in mi je dalo malo v premislek in me zanima zgolj zaradi firbca...a je možno da zanosi če mi ga oralno obdela, potem ko si nataknem kondom si ona obriše roke in nato čez kakšno minutko z isto roko si z lubrikantom muco namaže? Kaj pa recimo primer...če slučajno kaj takega se zgodi, kako naj vem da je zanosila? Seveda si tega ne želiva ampak nevem kako bi se ugotovilo da je vse ok.
p.s. po sexu sem v kondom napolnil vodo in ni spuščalouser posted image

1. Razmišljat bi moral znati preden se lotiš seksat.
2. Če sta že takšna packa, da si ne umivata rok, raje prej punco toliko vzburi, da se ne bo rabla mazat z lubrikantom.user posted image
3. Če je zanosla boš zagotovo vedel. Če ne prej pa po devetih mesecih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2008 15:34:35   
barika
...a je možno da zanosi če mi ga oralno obdela, potem ko si nataknem kondom si ona obriše roke in nato čez kakšno minutko z isto roko si z lubrikantom muco namaže?

če ji je prišlo v usta, je 100% noseča...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dej noooo, a si prešprical vsako uro biologije v osnovni in sredni šoli???
kaj pa pravi ginekolog, če mu zastaviš enako vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2008 20:07:51   
Anonimen
Kuk ste pa ve stare? da se smejite tukaj ko vas lepo vprašam za nasvet ali pomoč...in ne, če ji v usta špricnem nemore zanositi. Raje se zresnite in odgovarjajte na vprašanja, če pa nimate kaj pametnega za povedat pa ne PISAT POSTOV 

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2008 20:13:32   
Anonimen
Brez skrbi.Ni možno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.9.2008 21:03:23   
silvya

Kuk ste pa ve stare? da se smejite tukaj ko vas lepo vprašam za nasvet ali pomoč...in ne, če ji v usta špricnem nemore zanositi. Raje se zresnite in odgovarjajte na vprašanja, če pa nimate kaj pametnega za povedat pa ne PISAT POSTOV 

Preveč, da bi nasedale temu, da je lahko nekdo tako neveden v današnjih časih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.9.2008 22:42:04   
Radovednez
Veš Silvya...js sem tut že slišal miljon neumnih vprašanj iz strani žensk o računalniu, avtu in tudi drugih stvareh, a se nisem smejal ker vem da vsi vse nevedo, nekateri so vešči pri enih opravilih drugi pri drugih. Zato ti zelo privoščim smejanje če boš kdaj kaj rabila. Toliko o tem kaj je fer in kaj ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.9.2008 22:54:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radovednez

Veš Silvya...js sem tut že slišal miljon neumnih vprašanj iz strani žensk o računalniu, avtu in tudi drugih stvareh, a se nisem smejal ker vem da vsi vse nevedo, nekateri so vešči pri enih opravilih drugi pri drugih. Zato ti zelo privoščim smejanje če boš kdaj kaj rabila. Toliko o tem kaj je fer in kaj ne

A si pozabu dat kljukico tam pri anonimen? user posted image

(odgovor članu Radovednez)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.9.2008 0:47:29   
Radovednez
a ****user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.9.2008 7:00:32   
sttj
raje sexajta po računalniku,sigurno ne bo zanosilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
16.9.2008 8:13:28   
R777
Če je tvoja punca obrisala roke, ni možno zanositi!!!!!!!!!

Mene pa nekaj drugega zanima..

Zakaj si mora ženska po oralnem seksu namazati muco s lubrikantom????? To pomeni, da se prav nič ni vzburila?!?!?

Jaz v oralnem seksu uživam in tako sem mokra in vzburjena, da se pred koitusom moram pošteno obrisati, ker vse teče in je preveč podmazano....

Mogoče je to vprašanje neumno, samo resnično me zanima.
Lubrikant jaz uporabljam samo pri analnem seksu.

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.9.2008 10:54:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Preveč, da bi nasedale temu, da je lahko nekdo tako neveden v današnjih časih.

Točno tako.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.9.2008 20:51:10   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Spet ti al kaj?user posted image

Upam da si po mojem nasvetu nehal bit pacek in si začel roke umivat.....no .....sedaj pa še bejbo to navad.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.9.2008 20:51:58   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: sttj

raje sexajta po računalniku,sigurno ne bo zanosilauser posted image user posted image

u, to pa ni res.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu sttj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.9.2008 16:22:59   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Radovednez

Saj zato se pa jaz ne ukvarjam s popravilom avtomobilov in računalnikov. Zato so serviserji. user posted image
Torej tudi tebi odsvetujem seks. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?