|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Možno da sem noseča??
25.4.2009 23:50:51   
Anonimen
Ker sem nova na formo se še nisem dobro znašla!!

imam eno vprašanje: že nekaj časa me špika v desnem delu jajčnikov in v desnem delu ledvic!
boleče prsi in včasih se mi ponavlja slabost! bi bilo možno da sem noseča??
imam 9 krog od ss in menstruacije ne pričakujem 5.5.2009!!

hvala za odgovore!!

lep pozdrav in lahko noč!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Možno da sem noseča??
25.4.2009 23:54:22   
mojca345
tega noben ne ve....mene tudi večkrat kaj špika..kaki cikel ja...kaki cikel ne....počakaj še enajst dni do pričakovane M...

nimaš druge...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2009 23:59:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

tega noben ne ve....mene tudi večkrat kaj špika..kaki cikel ja...kaki cikel ne....počakaj še enajst dni do pričakovane M...

nimaš druge...

ok! hvala za odgovoruser posted image !! bom pa počakala in upam da je ne bo!!!user posted image
LP

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2009 14:18:44   
čebelca2
če imaš točno dolgi cikel in veš kdaj si imela ovulacijo ti lahko odgovorim na podlagi svoje izkušnje (dvakrat preizkušeno): mene je takoj naslednji dan ko sva imela nezaščiten spolni odnos začelo špikat po jajčnikih, zdej nazadnje sem mislila da sem ovulacijo že imela slab teden nazaj ampak očitno nisemuser posted image ker mi je test 13. dan po tem pokazal user posted image . znaki user posted image so bili torej prisotni že od naslednjega dneva od opliditve (ne ugnezditve) in sicer špikanje v obeh jajčnikih in čez kak teden še bolečina v trebuhu, nisem imela nč občutljivih prsi, slabosti so se pa zdej začele... zdej pa imamo user posted image na potiuser posted image user posted image user posted image

če user posted image ne pričakuješ 5.5., pol si imela ovulacijo nekje 20,21... ne vem, men so rekl da sem zmešana in da ni možno da bi že naslednji dan vedla da sem noseča, pa sem in to dvakrat. do sedaj me intuicija še ni izdala. zaupaj občutku, vendar pa hkrati jemlji z rezervo, da ne boš preveč razočarana, čeprav je to težko, ko si želiš user posted image , pa če si že imela ss pa še tolk bol. jst če nebi prvič nenamenoma zanosila in potem ss, pa še en ss, se zdej še nebi odločla za zanositev, to te pa še tolk bol vleče in si želiš. želim ti vso srečo in čimprej+, javi kako bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

sveče
Lelly28 RR

ali namesto klasičnih sveč zaradi varovanja okolja na grobove odneset_e lesene sveče, doma porisane kamne in podobno?

da (18%)

ne (53%)

ne, bom pa to spremenil/a v prihodnje (29%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!