|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moško kolo za žensko?
16.3.2006 22:40:02   
Urška*
Ojla!

Da pojasnim. A imate vse ženko kolo, tiste, ki ga imate? Meni se namreč ne dopadejo ženska kolesa. A bi bilo čudno, če bi jaz imela moško kolo?user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moško kolo za žensko?
16.3.2006 22:49:07   
ona
Ma ne!Jaz imam moško,ker se mi žensko ne dopade,je preveč ženskasto!user posted image

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 23:00:16   
babylove
Jaz včasih vzamem moževo kolo, pa mi je čisto v redu in nimam občutka, da bi me zaradi tega kdo postrani gledal.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2006 6:06:03   
Lunca1
Meni se to ne zdi čisto nič nenavadno, sama imam sicer ženskega, naslednje pa bo verjetno moško. Edino štanga mora biti za moje pojme malo nižja, da se pri ustavljanju ravno ne nabiješ nanjo.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2006 6:42:46   
LARIKA
Ne nič čudnega,..zakaj že. Sama imam sicer ženskega,vendar ni čisto običajen. Je prav nekaj posebnega, "štanga" ni ne tipično ženska in ne moška,..nekaj vmes,.,menda veste kaj mislimuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2006 9:20:42   
lelaval
Če mene vprašaš - tudi meni so bolj všeč moška kolesa. Tisto, ki ga imam sama, pa ne vem -ali je moško ali žensko. user posted image user posted image  Verjetno moško - le štanga je majčkeno nižje (a ne tako, kot pri ženskem).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2006 10:01:31   
SašaR
Jaj, ti si pa res smešna. S čim si delaš preglavice. Pri nas imajo v večini vse ženske moško kolo, razen stare mame, ki bi sicer težje zlezle gor čez štango.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2006 10:24:03   
Anonimen
ja vrlovažno kašn bicikl maš, sam da se nauš s triciklam z račko okol vozila :P

(odgovor članu SašaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 10:33:25   
Anonimen
Ja ne vem zakaj bi bilo smešno!
Jaz imam moško kolo, ki ima malo nižje štango. Je pa na kilometer videt da je moško. Pa me sploh ne gane. Je miljonkrat boljše kot žensko. No ja sej mogoče delajo tudi ženska taka kolesa samo jaz jih res še nisem videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 12:31:05   
G in T
Če se ženska vozi naokoli z moškim kolesom, to ni prav nič nenavadno. Sploh je izbira moških koles večja kot ženskih. Ko se odločaš za nakup, kupi takšno velikost okvirja ki ustreza tvoji telesni višini. Okvirji imajo številke. Kupuj v kakšni kolesarski trgovini, kjer imajo malo več izkušenj s kolesi. Kakšno kolo te zanima, kje se boš največ vozila. Pazi na to, da bo profil gum čimbolj gladek, ker v nasprotnem primeru, gre veliko energije samo v gume. Seveda če se večinom voziš po asfaltiranih cestah.

Moja sestra ima moško gorsko kolo, in na njem ne izgleda prav nič smešno. Druga sestra pa ima žensko mestno kolo (tistega, ki ima košarice spredaj in zadaj), pa se sam z njim rad vozim naokoli, po Ljubljani. Zgleda prav super, ko te mimoidoči kar malo postrani pogledajo, ko vidijo moškega na ženskem kolesu. Danes ni nič več nenavadnega. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2006 23:44:04   
Urška*
Hvala vsem.

Vprašala pa sem zato, ker mi je kolegica rekla da je to smešno. Pa me je pač zanimalo še drugo mnenje.

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?