Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 8:39:08
|
|
|
|
Junc
|
Kaj pa naj bi bilo s tem narobe. letos je blazno in: moški z šalom (beri in piši ruto) okrog vratu, pasa,...
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 8:50:23
|
|
|
|
rija
|
hja, to pa je predraga, zaostala slovenija... mi moramo počakat, da ta moda drugje mine, potem bo pa tudi za nas dobra. kakorkoli, da noben od nas tega ne sliši rad, smo še vedno pri novitetah preveč zadržani. nekateri. hvala bogu, da se situacija vsaj malo popravlja.....
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 9:07:48
|
|
|
|
baguSka
|
če je IN al pa OUT - enmu paše enmu pa ne in če si da en neki gor tud če je IN zame še vedno to ne bo ;)
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 9:47:38
|
|
|
|
niki5
|
Jaz sem ravno enega na morju videla.. hja mi je padel v oči, zaradi majice seveda :)- se bo treba navadit ;) je bil pa res temnejše polti, italijanske sorte pa ni tako švoh izgledalo, vsekakor pa drugačno..
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 9:51:39
|
|
|
|
baguSka
|
hihi just like pedi :ups::ups:
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 9:51:56
|
|
|
|
Pupica
|
vem ja kimi. Jaz sem zadnjič mojmu namigovala, da bi si eno kupil da bi bil v stilu z nama s Tio pa ni hotu niti slišat:)-:)-:)-
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 9:54:33
|
|
|
|
ZARA
|
Vem,da bi mojmu full pasala,ampak mene bi kap!
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 10:12:16
|
|
|
|
baguSka
|
ja tvoj zara bi biu pa fuuuuuull sexi :love::love::love:
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 11:40:46
|
|
|
|
kimi
|
Tole zadevo z rutkami okoli vratu vem. Je moj malček dobil za darilo nemško modo:)- se pravi majčko in iste barve rutko, ki se jo da okoli vratu, ...sploh ne zgleda slabo kot slinček deluje:)-
|
|
|
|
Moški z roza majico 2... 21.7.2005 18:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ful so dobre roza majčke na fantih. In velik jih prodajajo. In fantje jih dost nosijo - prevsem nežno roza.:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?