Anonimen
|
Nekaj časa sem že samska in prav lepo mi je.Vmes sem spoznala enega fanta,s katerim sma se ful zaštekala.Zdaj sma bla na vezi vsak dan po MSN,pa tu pa tam sma se vidla.Ker sm začutila,da se pri njemu stvar nagiba bolj v ljubezen,jaz pa te nisem čutila,sm mu tudi pred kratkim povedala,da zdaj nisem pripravljena na več kot prijateljstvo.Potem je sledil nekaj dnevni mrk.In včeraj spet MSN.Na začetku je bilo vse okj.Pol pa on spremeni čvek na seks,jaz pa se začnem čist sproščeno pogovarjat in hecat.Pa sma se tak v fori pogovarjala,kje bi blo dobro seksat,pol sm pa jaz napisala,kje je bilo dobro,pa da bi blo super tam še kdaj ponovit.S tem stavkom sem mislila na bjušega,ampak mu tega nisem napisala.Ker sma samo prijatelja,ki sta se,vsaj tako sm mislila,na temo o seksu zezala,nisem mislila,da bo on sprejel tako smrtno resno.In mi je napisal,da nisem normalna,da mu govorim o bjuših in da je vse končano.Kriza.No,tud prav-pač spoštujem človekove odločitve.Danes zjutraj pa sm mela telefon na tiho,in ko sm se zbudila,me je že dvakrat klical,pa pošiljal neke smse,da ga je kao zaneslo in da mu je žal.Pol je še enkrat poklical,pa sm rekla,da nimam besed.Cel čas sm bla tiho,in on tudi.Na koncu sm sam rekla-nevem,kaj bom,če bom pripravljena,morda pridem še kdaj na msn.In sem odložila.Včerajšnja stvar me je ful presenetila in ne morem prenesti misli,da je v moji bljižini nekdo,ki ne sprejme moje preteklosti.Kot,da pred njim nisem živela,nisem obstajala,in nisem z nikomer seksala. Zdaj res nevem,kako naprej...sem pa 95%,da se nikoli več ne vrnem. Kaj bi storile ve?Sej vem,da je bla to bedarija,da sm napisala,kje je blo fajn,sam jaz se lahk s kolegi drugač pogovarjam o vsem,ker mam v glavi razčiščeno preteklost, in nisem navajena,da moram paziti na besede. Ful sm zmedena...
|