|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moška sterilizacija
10.7.2007 12:39:03   
Anonimen
Zanima me vse o moški sterilizaciji. Razlogi za in proti. Moj dragi se odločuje.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moška sterilizacija
10.7.2007 12:43:25   
Taula
Za...manj ga boli kot žensko, manj komplikacij je. Ni treba več kondomov, tablet...

Določeni moški so proti v stilu..meni nihče ne bo tam šaril..itd. Moški kompleksuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 13:29:24   
Anonimen
A tvoj je?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 13:31:21   
Taula
Ne. Še delava na user posted image . Nima pa nič proti temu, ker je lažja operacija kot pri ženski.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 16:19:41   
nuala

Življenske okoliščine se lahko spremenijo, morda si bo še želel otrok.
In možnosti kotracepcije je toliko.

Pa, ne vem no, men bi blo čudn z jalovim bikom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 16:24:07   
Anonimen
sej pr tipih se da pol to spet nekak nazaj poštimat da ma loh še otroke, sam pr ženskah pa ni več šans. a je to jalov, če poskrbi za pač tako vrsto zaščiteuser posted image  kako se sploh loh pri tem govori o jalovosti, to je pa res ful grdo napisano blo nuala.

js vem da se bom odloču za to ko si ne bova več želela met otrok pa ko bom dovolj star. sem vidu ženske po tem pa se mi zdi da je velik lažje če tip to nardi.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 17:29:52   
Anonimen
Anonimna, tu smo že govorili o vazektomiji: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1604218

Sicer pa je ta operacija precej manj zahtevna kot sterilizacija pri ženski, poleg tega se da popravit  nazaj (samo ne vem, če to delajo pri nas), pri ženskah pa ne.

Sicer pa še ena oblika kontracepcije, tako kot vsaka druga. Če človek ve, da noče več otrok, zakaj ne?

< Sporočilo je popravil Ankica -- 10.7.2007 17:32:24 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 19:42:35   
srursa

Pri ženskah se da popravit nazaj, ni to doživljensko če ne želiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 19:47:55   
Anonimen
no pri moških se da tut popravit pa manj boleče je.

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 20:35:57   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Pa, ne vem no, men bi blo čudn z jalovim bikom...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Torej tisti, ki niso plodni niso vredni seksa in ljubezni ali kako user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 22:18:47   
najina pikica*
jst nevem no glede na današnjo VELIKO izbiro kontracepcije....nevem če bi se odločila glih za ta poseg (govorim za oba in zamoškega in za žensko)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 22:50:30   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

jst nevem no glede na današnjo VELIKO izbiro kontracepcije....nevem če bi se odločila glih za ta poseg (govorim za oba in zamoškega in za žensko)

meni se pa sploh ne zdi, da obstaja velika izbira kontracepcije user posted image .

Hormone, ne hvala, jih tudi ne smem, ostalo se mi pa ne zdi ravno praktično, kakšnih tujkov pa tudi nočem v maternici, razne kreme so nezanesljive, a sem še kaj pozabila?

Zdaj čakamo na moško tabletko ali pa vazektomija - je pa poseg veliko bolj enostaven kot pri ženskah.

Imam pa eno knjigo iz 1908, kjer piše "Vzdržnost je najbolj varna kontracepcija" user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2007 23:07:15   
najina pikica*
jah no itak če zdej to nebi,uno nebi,tisto ne smem,četrto se mi gabi in peto ne hvala....pol ti itak da ostane samo še sterilizacij!
aja al pa vzdržnost....user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 23:19:47   
purple
No, pr nas bom verjetno šla jaz na sterilizacijo. Moj je sicer v osnovi bil za, ko pa slišal za nekaj negativnih reakcij moških po sterilizaciji- se je mal vstrašu.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2007 8:09:05   
Olivija
Maternični vložek mi ni všeč, ker dejansko pride do oploditve in potem je vgnezditev onemogočena, to je meni kot en mini-splav. Po moje bi se vsak mesec spraševala, kaj se je dogajalo... pa dvomim, da je za telo zdravo imeti en tujek v telesu.
Kondomi - ne res, a lahko pri tem sploh kdo uživa? Če vam resnično uspe, potem user posted image  

Hormoni odpadejo, v kakršnikoli obliki.

Še najbolj sprejemljiva varianta je diafragma. Tako, da o kakšni veliki izbirine bi govorila.user posted image

Pri tej "množici variant" se sprašujem, zakaj še vedno toliko parov uporablja metodo "pazi" - pa ne mi rečt, da so vsi tako neodgovorni.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 11.7.2007 8:15:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.7.2007 0:03:43   
firasto
Sva zadnje čase veliko proučevala različne možnosti kontracepcije, ker sva z otroci za to inkarnacijo zaključila, z seksom pa niti slučajno ne in se potem še za naprej odločila za metodo varnih dni ter pazi. Nekaj podatkov iz literature o vazektomiji:
Po vazektomiji se zmanjša količina semenske tekočine ( v njenj načeloma ni več semenčic) za 5-10 % . Eden od 6 moških ima izliv hitrejši kot prej, eden od 4 pa vzdrži dlje kot prej, eden od 2000 pa še vedno oplodi žensko. Takoj po vazektomiji se količina testosterona v krvi poveča in je morda vzrok za večjo spolno slo takoj po posegu. 10 let po posegu pa je količina testosterona nižja od povprečne, zato pri nekaterih moških spolni nagon oslabi.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?