Anonimen
|
Želela sem vam povedati najino zgodbo - da bi vam bila v spodbudo!:) Zdravniki so nama rekli, da nikakor ni mogoče, da zanosiva po naravni poti in da zaradi tako slabega spermiograma ne morejo delati niti metode IMSI, ker da bova lahko srečna, če bodo sploh kakšen normalen spermij našli, da ga lahko uporabijo - to so nama rekli na konziliju za neplodnost in čez 2 meseca bi šla v postopek umetne oploditve. Ves ta čas pa sva upala, da bi se zgodil kakšen čudež in da nama ne bi bilo treba iti skozi vse te psihično in fizično težke postopke umetne oploditve. Verjameva namreč, da za Boga ni nič nemogoče. Poleg tega sva pa, kljub temu, da so nama zdravniki rekli, da nič ne moreva narediti in da nič ne pomaga, jemala razne prehranske dodatke (vitamine) - jaz: Ganodermo Lucidum, matični mleček in A-Ž vitamine, partner pa: Astaksantin (Lekarne Ljubljana), L-carnitin, koencim Q10, večje količine cinka, vitamina C, vitamina E, Selena (veliko piše na spletu o teh vitaminih v povezavi z moško plodnostjo). Nato pa se je res zgodil čudež, na katera sva tako zelo upala: En cikel preden bi začela dobivat hormonske injekcije, je prišlo do spontane zanositve! Moja ginekologinja mi ni verjela, dokler ni videla na UZ! Tako da: jaz vam priporočam vitamine, zdravo prehrano, moški naj se izogiba pregrevanju mod (savne, pretesne kavbojke, ... ) ter molitve (konkretne prošnje) in povezavo z Bogom. Vsaj probate lahko, nimate kaj izgubit. Če vam je Bog namenil, da morate skozi postopek, pa še vedno lahko greste. Lahko si npr. daste nek časovni okvir, do katerega ste pripravljeni poskušat po naravni poti, potem se pa prijavite v postopek. Verjemite, da Bog res dela čudeže!
|