HuAnita
|
Huh, diplomo lahko napišem o tem dejstvo je, da ima veliko otrok s tem težave, pa če starši to priznajo ali pa skrivajo med domačimi rjuhami V bolnici obstaja celo šola lulanja, da se otroci naučijo nadzorovati mehur Morda sem čudna, ampak bolje kot ponoči vsaj 1xpreoblačiti posteljo, pižamo, dam 4,5-letnico lulat na kahlico, kar v spanju Redko se še zgodi - če res veliko pije prejnšnji dan - da ji potem še 1x uide Pri ta malem, ki bo čez nekaj m star 3 leta, pa počnem isto, potem ko je imel skoraj 3 redne suho pleničko, preventivno ga sočasno s hčerko dam vsako noč lulat Ker pro moji deci ne zdrži teza, češ da ga s tem razvadiš, saj tudi ko sta polulana, sta zmožna v tem mokrem in hladnem spati nekaj ur - dovolj, da se fino prehladita, ker se ne zavedata očitno lulanja ponoči, zato se mi zdi tovrstna preventiva, ki jo izvajam, bistveno boljša Pa čim manj razglabljam o tem, da se je kdo ponoči polulal, morda vse obrnem na hec, češ da je lulček pozabil zbuditi sineka, da ja tišči lulat, da se malo nasmejimo Če sumiš pa vnetje, pojdi k zdravniku, priporočam ti pa tudi brusnični čaj - kupiš v lekarni 100 % brusnice zmlete, je res dober čaj, ne rabiš sladkat, se vnetje umiri že 2. dan
|